• LinkedIn
  • OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

til aktører i den producerende fødevareindustri, herunder maskinbyggere og tekniske beslutningstagere som produktionschefer, kvalitetschefer, laboratoriechefer, it-chefer, produktudviklingschefer og indkøbere.

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer og messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

Konferencer og messer14. 10. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Udstillere roser Foodexpos nye messekoncept

Opbakningen til Foodexpos nye messekoncept er stor blandt udstillerne, der fremhæver de nye, branche-samlende zoner og den deraf optimerede mulighed for at møde alle de mest relevante kunder. Foodexpo 2026 finder sted i MCH Messecenter Herning 22.-24. marts.

Udstillere og besøgende på Foodexpo kan se frem til en ny og anderledes messeoplevelse, når Nordens største event for fødevareprofessionelle næste gang løber af stablen til marts. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Når Foodexpo til marts atter fylder MCH Messecenter Hernings haller med et både omfattende og inspirerende tagselvbord af alt fødevare-relateret, bliver det ekstra nemt at orientere sig. Med en forandret opbygning og et fokus på at samle de forskellige grene af fødevarebranchen i skræddersyede zoner optimeres mulighederne for en udbytterig messe for såvel de besøgende som udstillerne. Netop udstillerne ser fordele ved det nye koncept – det gælder eksempelvis Orkla Danmark Food Solutions.
-Vi ved fra tidligere udgaver af Foodexpo, at der bliver efterspurgt produktviden og ny inspiration. Vi deltager på Foodexpo 2026 med to forskellige stande – en på ”Markedspladsen” og en på ”Bager Allé”. De specifikke zoner giver os rigtig god mulighed for at være ultraspecifikke og endnu mere relevante overfor kunderne, konstaterer Tina Quaade, Head of Marketing i Orkla Danmark Food Solutions, og uddyber:
-På vores stand på ”Markedspladsen” går vi i dybden med serveringer fuld af smag og Bähncke-fastfoodløsninger specifikt udviklet til professionelle køkkener. Med vores stand på ”Bager Allé” inviterer vi på Easyfood-smagsprøver fra den bagte convenience-verden. Hele standen byder på én stor oplevelse, som er særligt relevant for denne del af branchen.

Konceptet inviterer til dialog og interaktion
Også hos Aqua d’Or, der i sagens natur hører til i zonen ”Drikkestrædet”, er opbakningen til det nye messekoncept stor.
-Hos Aqua d’Or tror vi på, at oplevelser skaber forbindelser. Det nye messekoncept med zoneopdelte universer som ”Drikkestrædet” giver os en ramme, hvor vi kan møde både fagfolk og forbrugere i øjenhøjde. Det nye koncept inviterer til dialog og interaktion, og vi ser frem til at dele Aqua d’Ors udvikling – både i form af vores brede portefølje og den rejse, vi er på som brand. Vi glæder os til at lytte, lære og inspirere, fastslår Line Giessing Jørgensen, Head of Marketing Waters i Danone Nordics and Baltics, og fortsætter:
-”Drikkestrædet” skaber en tematisk sammenhæng, der gør det nemt for besøgende at finde det, der passer til dem. For Aqua d’Or betyder det, at vi bliver placeret i en kontekst, hvor vores produkter og budskaber får maksimal relevans. Det styrker både netværksmuligheder og vores position som en moderne drikkevarepartner, der tør tænke nyt og bredt.

Foodexpo: Enkelte områder er allerede tæt på udsolgt
I Foodexpo-teamet er glæden naturligvis stor over de mange flotte og perspektivrige ord fra udstillerne.
-Vi er meget taknemmelige for udstillernes modtagelse af det nye messekoncept, og vi er rigtig glade for at kunne konstatere, at interessen for messen generelt er stor. Vi har modtaget mange reservationer, og enkelte områder er allerede tæt på udsolgt. Vi glæder os til det videre arbejde og til at se, hvordan udstillerne profiterer af de optimerede muligheder for at skabe relevante møder, når først det går løs til marts, udtaler Foodexpo-projektleder Pia Agerbo Bjerg, MCH A/S.
Med sidstnævnte pointe refereres til, at udstillerne med det nye messekoncept får nye muligheder for at invitere kunder og samarbejdspartnere ind i deres respektive zoner. Eksempelvis kan en udstiller på ”Bager Allé” nu præsentere sig i et fokuseret område, der matcher deres branche – både hvad angår udstillere og events.

Foodexpo finder sted i MCH Messecenter Herning 22.-24. marts 2026.

Seneste nyt fra redaktionen

Forskningsprojekt undersøger, om PFAS fra foder havner i grisekød

ForskningHygiejne og fødevaresikkerhedKlima og miljøTop14. 10. 2025

I et nyt projekt skal forskere fra AU Viborg og DTU Fødevareinstituttet undersøge, hvor meget PFAS som optages og ophobes i forskellige væv i grise, og hvad risikoen er for, at de såkaldte evighedskemikalier i sidste ende ender i kød på danskernes tallerkener. PFAS er en fællesbetegnelse for en [...]

Ny professor i grøntsagsvidenskab: ”Vi skal tage grøntsagerne langt mere alvorligt”

AktueltNavnenyt14. 10. 2025

Hanne Lakkenborg Kristensen er tiltrådt som professor i grøntsagsvidenskab ved Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet, og 31. oktober giver hun sin tiltrædelsesforelæsning i Agro Food Park for alle interesserede. Professoren er dog langt fra ny på instituttet, hvor hun i mange år har været [...]

Milepæl – varmepumpe til spraytørringsproces

AktueltKlima og miljøProcesudstyrVand- og energibesparende teknologier14. 10. 2025

For første gang har Arla Foods installeret elektrisk varmepumpeteknologi på spraytørringsprocessen på et mælkepulveranlæg – i stedet for at anvende naturgas. I dette tilfælde på AKAFA i Svenstrup. Og det har været en stor udfordring. Selvom Arla allerede bruger varmepumper på flere mejerier, [...]

Udstillere roser Foodexpos nye messekoncept

Konferencer og messer14. 10. 2025

Opbakningen til Foodexpos nye messekoncept er stor blandt udstillerne, der fremhæver de nye, branche-samlende zoner og den deraf optimerede mulighed for at møde alle de mest relevante kunder. Foodexpo 2026 finder sted i MCH Messecenter Herning 22.-24. marts. Når Foodexpo til marts atter fylder [...]

Makrel i frit fald – MSC opfordrer regeringer til at handle nu

Branchenyt14. 10. 2025

Den globale standard for bæredygtigt fiskeri, MSC, opfordrer nordatlantiske nationer til at indgå en retfærdig kvoteaftale for at beskytte fiskerier, marine økosystemer og lokalsamfund. Marine Stewardship Council (MSC) advarer om, at de nordøstatlantiske bestande af makrel, sild og blåhvilling [...]

Forskere genopliver yoghurt lavet af… myrer

ForskningFremtidens fødevareproduktionTop07. 10. 2025

En gammel opskrift på yoghurt lavet på myrer er blevet genskabt af forskere fra Københavns Universitet. I et studie viser de, hvordan myrer og de bakterier, der lever på dem, kan forvandle mælk til yoghurt. Det giver både ny viden om fortidens madtraditioner og en af nutidens store madtrends, og så [...]

Tre fine messedage i Herning tiltrak 20.424 besøgende

AktueltKonferencer og messer07. 10. 2025

HI-messen samlede atter industrien til tre fantastiske teknologidage i Herning. Hallerne var vanen tro fyldt med lækker teknologi, ingeniørkunst, glade mennesker og god stemning – også mejeribranchens altoverskyggende mødested, den kombinerede udstilling og konkurrence, International Food Contest, [...]

Danmark holder robotkurs – fødevarer driver væksten

AktueltAutomation og robotterBranchenyt07. 10. 2025

Danmark fortsætter som robotfrontløber trods europæisk afmatning. Det viser de nye robottal fra International Federation of Robotics (IFR). På trods af fald i antallet af nyinstallerede robotter klarer Danmark sig markant bedre end de fleste europæiske lande – især takket være og fødevare- og [...]

Hæder til dansk destilleri

Navnenyt07. 10. 2025

Copenhagen Distillery vinder priser for deres whisky ved det prestigefyldte Luxury Masters i England. Ved at udnytte de naturlige mælkesyrebakterier på dansk økologisk byg, har de formået at skabe et whiskyudtryk som slog benene væk under juryen. Det københavnske destilleri er netop vendt hjem [...]

ÆG eller æg? Nu ændrer fødevareministeren reglerne

BranchenytHygiejne og fødevaresikkerhed07. 10. 2025

FødevareDanmark glæder sig over, at fødevareministeren nu ændrer reglerne for fødevarekontrollen efter en sag, hvor en slagtermester blev idømt en bøde på 40.000 kr. for at skrive ”æg” med små bogstaver på pakke hjemmelavede frikadeller. Efter pres fra brancheorganisationen FødevareDanmark [...]

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • Forskningsprojekt undersøger, om PFAS fra foder havner i grisekød

    14.10.2025

  • Ny professor i grøntsagsvidenskab: ”Vi skal tage grøntsagerne langt mere alvorligt”

    14.10.2025

  • Milepæl – varmepumpe til spraytørringsproces

    14.10.2025

  • Udstillere roser Foodexpos nye messekoncept

    14.10.2025

  • Makrel i frit fald – MSC opfordrer regeringer til at handle nu

    14.10.2025

  • Forskere genopliver yoghurt lavet af… myrer

    07.10.2025

  • Tre fine messedage i Herning tiltrak 20.424 besøgende

    07.10.2025

  • Danmark holder robotkurs – fødevarer driver væksten

    07.10.2025

  • Hæder til dansk destilleri

    07.10.2025

  • ÆG eller æg? Nu ændrer fødevareministeren reglerne

    07.10.2025

Alle nyheder ›

Læs trykte magasiner online:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

Annoncering i trykte magasiner:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik