Forskning
Hybridprodukter – et kig på fødevaresikkerhed og tekstur
Et af de centrale budskaber i den grønne omstilling er, at vi skal spise flere grøntsager og mindre kød. For at tilpasse sig til denne
Forskere punkterer myte om kaffe og syre
I specialkaffeindustrien er der en udbredt fortælling om, at man kan smage de individuelle typer af syrer i kaffe, og at man derved kan bestemme
Fiskeaffald i dag kan blive nærende mad i morgen
Et stort EU-projekt med DTU-forskere i spidsen har nu vist, at fiskeindustrien kan få værdifulde produkter ud af de dele af fisken, der hidtil er
Projekt vil øge andelen af økologiske jordbær
Højsæsonen for nogle af de mest ikoniske, danske spisetraditioner er over os; de første nye kartofler, hvide asparges og ikke mindst friske danske jordbær. Og
Revolutionerende teknologi baseret på naturens egne løsninger
For at bidrage til at begrænse landbrugets miljøpåvirkning og styrke fødevareproduktionen, har Novo Nordisk Fonden bevilget op til 145 mio. kr. til udvikling af nye
Hent flere