Forskning
Ville du spise en laboratoriedyrket bøf? Mad dyrket på celleniveau møder flere dilemmaer
Den dag, vi kan dyrke et stykke kød i en petriskål, som er helt identisk og umulig at skelne fra et stykke lårmuskel fra en
I fremtiden kan fødevareemballagen spises
Et nyt forsknings- og innovationsprojekt skal skabe en fødevarefilm, der ligner plast, beskytter det hakkede oksekød, men ryger med i gryden. Den spiselige film bliver
Fermentering skal gøre planteost lækker
Videnskaben kigger mod den tusinder år gamle teknik, fermentering, for at lave planteoste, der både føles og smager som rigtig ost. I et nyt forskningsresultat
Dansk virksomhed – der udvikler aromaer til fødevareindustrien – kører intens patentstrategi
Den danske aroma- og biotekvirksomhed EvodiaBio har et strategisk mål om at være global spiller inden for innovativ aromaudvikling til fødevareindustrien. Som de første i
Danmarkshistoriens største fødevare-fællesskab bærer frugt
Virksomheder og forskningsmiljøer har med det fælles højteknologiske laboratoriecenter, FOODHAY, sat nye standarder for samarbejde om brug af state-of-the-art forskningsudstyr til udvikling af ny viden
Hent flere