Forskning
Projekt vil øge andelen af økologiske jordbær
Højsæsonen for nogle af de mest ikoniske, danske spisetraditioner er over os; de første nye kartofler, hvide asparges og ikke mindst friske danske jordbær. Og
Revolutionerende teknologi baseret på naturens egne løsninger
For at bidrage til at begrænse landbrugets miljøpåvirkning og styrke fødevareproduktionen, har Novo Nordisk Fonden bevilget op til 145 mio. kr. til udvikling af nye
Projekt vil mindske madspild fra brødindustrien – krumme for krumme
Med 4,8 mio. kr. i tilsagn har et nyt GUDP-projekt ambitioner om at værdiforøge og genanvende ca. 8.000 tons brødspild som ingrediens i en ny
Nyt projekt skal afdække og nedbringe lattergas-udledninger fra landbruget
SmartField er en nyskabende platform, hvor man kan afprøve og verificere teknologier og dyrkningsteknikker i marken, der udgør det politiske fundament for reduktion af lattergas.
Umami kan udregnes med en matematisk formel
Svaret på en grøn omstilling af vores kostvaner er ikke, at vi alle skal være vegetarer. En sund og mere realistisk løsning er derimod flexitar-kost,
Hent flere