Konferencer og messer
Verdens førende fødevaremesse fejrer 60års jubilæum
SIAL Paris, der er verdens førende messe for fødevarer og innovation, fejrer sit historiske 60-års jubilæum i messecentret Paris Nord Villepinte i dagene 19. til
Idekonkurrence: Fire vindere af morgendagens nye løsninger
Hele fire x 50.000 DKK skiftede hænder ved årets idekonkurrence i Food & Bio Cluster Denmark. Fire ideer blev valgt som de mest lovende og
CellFoodDay satte fokus på fremtidens cellebaserede fødevarer
Fremskridt for forskningen i cellebaserede fødevarer blev markeret på Aarhus Universitet, hvor forskere og interessenter mødtes til CellFoodDay den 15. april for at dele viden
Vejen til en CO2-neutral produktion i fødevareindustrien
Ifølge Regeringens klimaplan skal Danmark inden 2030 have reduceret sin CO2-udledning med 70 pct. i forhold til udledningen i 1990. Fødevareindustrien bør derfor se at
Fødevarekonference: Grøn mad, gastro-tendenser og bæredygtig fødevareproduktion
Smag, duft, føl og se og hør om mad, når fødevarekonferencen Food, Trends & Sustainability løber af stablen 2. maj i Agro Food Park i
Hent flere