• OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer & messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

Klima og miljø

Klima og miljø27. 11. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Ny klimarapport: Københavns Kommunes klimaaftryk på fødevareområdet falder

Klimaaftrykket fra Københavns Kommunes fødevareindkøb skal reduceres med 25 procent inden 2025. Sådan lyder målet i kommunens mad- og måltidsstrategi. Ny klimarapport giver status på

Klima og miljø07. 11. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Bøffen kan blive grønnere – forskningsprojekt tracker nu CO2-aftryk på hver en bøf

I et MADE FAST forskningsprojekt har Danish Crown fået overblik over, hvor meget CO2 en oksekødsbøf udleder –lige fra koens foder til indpakningen i supermarkedet.

Klima og miljø07. 11. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Fødevareindustrien får brug for genanvendelig papiremballage med gode barriereegenskaber

Emballage vil forblive en konstant kilde til affald. Uden handling vil EU, inden 2030, se en yderligere stigning på 46 pct. i plastemballageaffald. For at

Klima og miljø23. 10. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Carlsberg Danmark vinder endnu en global pris for sit vandeffektive bryggeri

Carlsberg Danmark høster endnu engang anerkendelse for sit vandeffektive bryggeri i Fredericia. Denne gang har man tiltrukket sig international opmærksomhed, da bryggeriet har vundet den

Klima og miljø10. 10. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Dansk teknologivirksomhed i tysk eksportfremstød

Fødevarebranchen er storforbruger af vand, el og varme. Derfor er DS Energy fra Bjerringbro en del af Udenrigsministeriets eksportfremstød til i første omgang Tyskland. Teknologivirksomheden

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • Ville du spise en laboratoriedyrket bøf? Mad dyrket på celleniveau møder flere dilemmaer

    28.11.2023

  • I fremtiden kan fødevareemballagen spises

    28.11.2023

  • Vand bliver til videnskab: Forskere har opfundet specielt vand til kaffebrygning

    28.11.2023

  • Ny klimarapport: Københavns Kommunes klimaaftryk på fødevareområdet falder

    27.11.2023

  • Hydract A/S skal gennemføre pilotprojekt hos tysk mejerigigant

    27.11.2023

  • Plantebaseret pulled pork vinder Tech Innovation Programme ved Danish Entrepreneurship Festival

    27.11.2023

  • Nye miljøkrav til pakning af pålæg og ost udfordrer fødevareindustrien

    21.11.2023

  • Fleksible ostekedler til mozzarella

    21.11.2023

  • Fermentering skal gøre planteost lækker

    21.11.2023

  • Aftale i Kina giver større bredde i eksport af oksekød

    20.11.2023

Alle nyheder ›

Læs trykte magasiner online:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

Annoncering i trykte magasiner:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik