Klima og miljø
Ny klimarapport: Københavns Kommunes klimaaftryk på fødevareområdet falder
Klimaaftrykket fra Københavns Kommunes fødevareindkøb skal reduceres med 25 procent inden 2025. Sådan lyder målet i kommunens mad- og måltidsstrategi. Ny klimarapport giver status på
Bøffen kan blive grønnere – forskningsprojekt tracker nu CO2-aftryk på hver en bøf
I et MADE FAST forskningsprojekt har Danish Crown fået overblik over, hvor meget CO2 en oksekødsbøf udleder –lige fra koens foder til indpakningen i supermarkedet.
Fødevareindustrien får brug for genanvendelig papiremballage med gode barriereegenskaber
Emballage vil forblive en konstant kilde til affald. Uden handling vil EU, inden 2030, se en yderligere stigning på 46 pct. i plastemballageaffald. For at
Carlsberg Danmark vinder endnu en global pris for sit vandeffektive bryggeri
Carlsberg Danmark høster endnu engang anerkendelse for sit vandeffektive bryggeri i Fredericia. Denne gang har man tiltrukket sig international opmærksomhed, da bryggeriet har vundet den
Dansk teknologivirksomhed i tysk eksportfremstød
Fødevarebranchen er storforbruger af vand, el og varme. Derfor er DS Energy fra Bjerringbro en del af Udenrigsministeriets eksportfremstød til i første omgang Tyskland. Teknologivirksomheden