Oversigtsside
Ville du spise en laboratoriedyrket bøf? Mad dyrket på celleniveau møder flere dilemmaer
Den dag, vi kan dyrke et stykke kød i en petriskål, som er helt identisk og umulig at skelne fra et stykke lårmuskel fra en
I fremtiden kan fødevareemballagen spises
Et nyt forsknings- og innovationsprojekt skal skabe en fødevarefilm, der ligner plast, beskytter det hakkede oksekød, men ryger med i gryden. Den spiselige film bliver
Vand bliver til videnskab: Forskere har opfundet specielt vand til kaffebrygning
Forskere fra Københavns Universitet og en række fagfolk står bag en helt ny vandbehandling, som er specielt designet til kaffebrygning. Opfindelsen blev præsenteres på Københavns
Ny klimarapport: Københavns Kommunes klimaaftryk på fødevareområdet falder
Klimaaftrykket fra Københavns Kommunes fødevareindkøb skal reduceres med 25 procent inden 2025. Sådan lyder målet i kommunens mad- og måltidsstrategi. Ny klimarapport giver status på
Hydract A/S skal gennemføre pilotprojekt hos tysk mejerigigant
I oktober fik den danske virksomhed Hydract A/S to ordrer på sine vandstyrede ventiler til mejeriselskabet Arla. Og medio november, underskrev virksomheden en aftale med
Hent flere