Oversigtsside
Projekt vil øge andelen af økologiske jordbær
Højsæsonen for nogle af de mest ikoniske, danske spisetraditioner er over os; de første nye kartofler, hvide asparges og ikke mindst friske danske jordbær. Og
Rigtig god sommer
Det er tid til sommerferie – og det gælder også FoodprocesFokus, der holder pause i juli måned. Dette er således det sidste nyhedsbrev på denne
Fremtidens fødevarelaboratorium
Visioner for fremtidens fødevarelaboratorium kommer i fokus på Future Food Lab - et nyt innovationsområde på FoodTech, hvor de besøgende kan gå på opdagelse og
Det globale fødevaresystem er under pres
Verdens fødevaresystem - bestående af landbrug, fiskeri, fødevareproduktion, transport, detailhandel samt affaldshåndtering - skal efterspørge markant mere bæredygtig mad, være langt mere effektivt og tage
Fyldemaskine til højviskøse produkter
Den sønderborgske virksomhed Swienty A/S har lanceret en nydesignet og højautomatiseret tohovedet fyldemaskine til viskøse produkter som bl.a. sennep, aioli og marmelade med integreret lågpåskruer
Hent flere