Aktuelt
Ny rapport om sprøjtegifte: Økologi er det sikreste valg
Der er pesticidrester i 80 procent af alle prøver af konventionelt dyrket frugt, og i 42 procent af de konventionelt dyrkede grøntsager. Det slår Fødevarestyrelsen
169 mio. kr. til grøn omstilling af fødevaresektoren
Umiddelbart før jul gav GUDP tilsagt om projekttilskud til 24 nye projekter, der nu kan gå i gang med deres bidrag til den grønne omstilling
Prisbelønnet øl-iværksætter skruer ned for promillen
“I'm no hero - Just Doing Zero”. Sådan lyder mottoet for stifteren af øl-mærket Doing Zero, Kim Christensen, som siden 2018 har knoklet med opskriften
42 mio. kroner til grønne innovationsprojekter
Det danske innovationspartnerskab AgriFoodTure investerer nu 42 millioner kroner i forsknings- og innovationsprojekter, der skal fremskynde implementeringen af den grønne omstilling inden for landbrugs- og
Røntgen og kunstig intelligens skal optimere fødevareproduktion
Med støtte fra Innovationsfonden har Teknologisk Institut igangsat projektet DEXTRA, som skal bane vejen for nye muligheder inden for industriel 3D-røntgenafbildning. Med en ny kombination
Hent flere