Aktuelt
I fremtiden kan fødevareemballagen spises
Et nyt forsknings- og innovationsprojekt skal skabe en fødevarefilm, der ligner plast, beskytter det hakkede oksekød, men ryger med i gryden. Den spiselige film bliver
Vand bliver til videnskab: Forskere har opfundet specielt vand til kaffebrygning
Forskere fra Københavns Universitet og en række fagfolk står bag en helt ny vandbehandling, som er specielt designet til kaffebrygning. Opfindelsen blev præsenteres på Københavns
Fleksible ostekedler til mozzarella
Øllingegaard Mejeri føjede for nylig produktionen af mozzarellaost til sortimentet mejeriprodukter. Det skete på opfordring fra en større pizzakæde, der ønskede lokalt produceret mozzarellaost til
Fermentering skal gøre planteost lækker
Videnskaben kigger mod den tusinder år gamle teknik, fermentering, for at lave planteoste, der både føles og smager som rigtig ost. I et nyt forskningsresultat
BrauBeviale er tilbage
Efter en fireårig pause afholdes BrauBeviale i Nürnberg atter i slutningen af november. Her mødes aktører inden for drikkevareindustrien; det være sig bryggerier, producenter af
Hent flere