Vand- og energibesparende teknologier
Hydract A/S skal gennemføre pilotprojekt hos tysk mejerigigant
I oktober fik den danske virksomhed Hydract A/S to ordrer på sine vandstyrede ventiler til mejeriselskabet Arla. Og medio november, underskrev virksomheden en aftale med
Nye miljøkrav til pakning af pålæg og ost udfordrer fødevareindustrien
Danske fødevareproducenter skal til at forberede sig på nye miljøkrav til emballage. Et af de områder, der bliver berørt af de nye regler, er emballage
Kaffevirksomhed investerer i at styrke bæredygtig omstilling i branchen
Med et årsresultat på 9,2 mio. kr. før skat er indtjeningen hos en af Danmarks førende kaffevirksomheder, Peter Larsen Kaffe, tilbage på rette kurs. Det
Udvikling af fossilfri bivoks-baseret ostevoks halverer klimaaftryk
Gennem to udviklingsprojekter har Teknologisk Institut hjulpet den danske virksomhed Procudan A/S med at udvikle en ny ostevoks fremstillet af naturlige ingredienser, som potentielt halverer
Bøffen kan blive grønnere – forskningsprojekt tracker nu CO2-aftryk på hver en bøf
I et MADE FAST forskningsprojekt har Danish Crown fået overblik over, hvor meget CO2 en oksekødsbøf udleder –lige fra koens foder til indpakningen i supermarkedet.
Hent flere