Vand- og energibesparende teknologier
En lille metalbold og en ny tankfarm kan spare over én million tuber remoulade årligt
Som led i Stryhns Gruppens mål om at reducere det totale madspild med 50 pct. og blive klimaneutrale i egen produktion i 2030, har fødevarevirksomheden
Spildevand fra mejeriproducent bliver til ny bæredygtig energi
Assens Centrale Renseanlæg er begyndt at teste lokalt industrispildevand fra mejeriproducenten P.B. Foods ApS i Glamsbjerg. Det næringsrige restprodukt af osteproduktionen bruges som et supplement
Solcelleanlæg hos kaffeproducent skal fremover levere 35 pct. det samlede elforbrug
Et helt nyt solcelleanlæg er nu opsat på taget af BKI foods bygninger i Aarhus. Intet mindre end 3.500 kvadratmeter solceller skal fremover levere op
Vejen til en CO2-neutral produktion i fødevareindustrien
Ifølge Regeringens klimaplan skal Danmark inden 2030 have reduceret sin CO2-udledning med 70 pct. i forhold til udledningen i 1990. Fødevareindustrien bør derfor se at
Slagteri investerer med fokus på bæredygtighed og modernisering
Danish Crown Beefs slagteri i Aalborg investerer med fokus på bæredygtighed og modernisering. Fabrikschef Frank Andreasen lægger vægt på at vedligeholde den gode drift på
Hent flere