Fremtidens fødevareproduktion
Ville du spise en laboratoriedyrket bøf? Mad dyrket på celleniveau møder flere dilemmaer
Den dag, vi kan dyrke et stykke kød i en petriskål, som er helt identisk og umulig at skelne fra et stykke lårmuskel fra en
Fermentering skal gøre planteost lækker
Videnskaben kigger mod den tusinder år gamle teknik, fermentering, for at lave planteoste, der både føles og smager som rigtig ost. I et nyt forskningsresultat
DI Fødevarers årsdag 2023: Hvordan skaber vi fremtidens fødevarer?
Morgendagens fødevarer er højt på dagsordenen - i en tid hvor fødevarevirksomheder har høje ambitioner om bæredygtighed, hvor de globale risici aldrig har være større
Højkvalitets proteinpulver af økologisk kløvergræs
Græsprotein rummer et hav af gode egenskaber og anvendelsesmuligheder som fødevarer. Men de teknologier, man har til at ekstrahere proteiner, giver et slutprodukt med uønsket
Danmarkshistoriens største fødevare-fællesskab bærer frugt
Virksomheder og forskningsmiljøer har med det fælles højteknologiske laboratoriecenter, FOODHAY, sat nye standarder for samarbejde om brug af state-of-the-art forskningsudstyr til udvikling af ny viden
Hent flere