Fremtidens fødevareproduktion
Akvakultur – central rolle i Danmarks klimamål
Debatten om akvakultur er både relevant og nødvendig for at oplyse forbrugerne om denne sektors potentiale. Akvakultur er en integreret del af den grønne omstilling
Konference vil udvikle løsninger til reducere klimaaftrykket for landbrugs- og fødevaresektoren
SEGES Innovation samler nu forskere, virksomheder og beslutningstagere fra hele verden til klimakonferencen Agri Food & Climate Circle 2025. Målet er i fællesskab at udvikle
Forskere ser potentiale i dyrkning af særlig mikroalge
Mikroalgen Nannochloropsis oceanica rummer potentiale til at blive en god kilde til bæredygtigt producerede næringsstoffer som protein, omega-3 fedtsyrer og K2-vitamin. Et nyt studie fra
Mavens Hule 2025 søger fremtidens fødevareiværksættere
Hvordan sikrer vi et mere ansvarligt fødevaresystem i fremtiden? Og hvordan kan vi støtte dansk fødevareproduktion og de innovative virksomheder, der kan være med til
Mikroalger på rumrejse – kan proteiner dyrkes i rummet?
Til april sender Teknologisk Institut mikroalger på rumrejse for at undersøge, om de kan dyrkes under vægtløse forhold og kosmisk stråling. Lykkedes det, kan astronauter
Hent flere