Fremtidens fødevareproduktion
Svampe producerer fremtidens fødevareprotein – AI spiller en central rolle
Supermarkedets svampe kan omdanne spild fra marken til fødevareproteiner med lavere klimaaftryk. Med Teknologisk Institut i spidsen udforsker et EU-projekt potentialet for svampefermentering. Projektet udvikler
Smag og bæredygtighed kan gå hånd i hånd – også i stor skala
Den danske startup Nocla A/S har på under ét år opnået B Corp Pending-status – et skridt, der placerer dem tættere på en ny generation
Dansk akvakultur er en del af fremtidens fødevarer
Når man taler om fremtidens fødevarer, behøver man ikke altid at se langt frem. Akvakulturindustrien, og især den danske del, tilbyder i dag klimavenlige alternativer,
Institut for Fødevarer på AU er partner i nyt britisk innovationscenter
Et britisk center til 337 millioner kroner skal undersøge, om kultiveret kød, insektbaserede proteiner og proteiner fremstillet ved fermentering snart kan blive en bæredygtig og
Topchefer, iværksættere og investorer drøfter fremtidens fødevarer
Klimakrise og en voksende befolkning globalt betyder, at fødevarevirksomhederne skal tænke i helt nye baner – og at forbrugerne skal vænne sig til smagen af
Hent flere