Fremtidens fødevareproduktion
Mikrober skal skabe bæredygtige proteiner til fremtidens fødevarer
Mikrosvampe skal omdanne biologisk affald til værdifulde fødevareingredienser. Det er målet i et nyt forskningsprojekt, der vil bidrage til reduktion af klimaudledninger fra animalsk fødevareproduktion
Millionpulje skal fremme planterige kostvaner over landegrænserne
Det danske innovationspartnerskab AgriFoodTure har sammen med en hollandsk partner åbnet for ansøgninger til en ny pulje på godt 41 mio. kroner til forsknings- og
EU-godkendelse: Dansk rapskage må nu bruges i fødevarer
Den danske ingrediensproducent, Ferm Food ApS, har modtaget EU’s autorisation af sin ansøgning, der betyder, at virksomheden nu må afsætte fermenteret, dansk rapskage til fødevarer.
Skal vi spise grøntsager eller grønne teknologiproteiner?
Fødevareinteresserede får adgang til et overflødighedshorn af smagsprøver, ny viden og netværk, når den årlige videns- og innovationsfestival Food, Trends & Sustainability løber af stablen
Stor interesse for udvikling af fremtidens fødevareproduktion
Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) har i årets første ansøgningsrunde modtaget ansøgninger om tilskud til over 50 projekter fra forskere, fødevareproducenter, landmænd og folk med
Hent flere