Fremtidens fødevareproduktion
Gastronomisk Akademi hædrer dansk plantefars
Det lille danske startup-selskab MATR Foods modtager Det Danske Gastronomiske Akademis Hædersdiplom. Det er første gang nogensinde en plantefars hyldes. -Det er lykkedes at lave
Teknologi til håndtering af mange tons soldaterfluelaver dagligt
Intralogistiske processer er en yderst vigtig del af en insektproduktion, og XIO – Intelligent Farming, der er et nyt forretningsområde i Sealing System A/S, anvender
Idekonkurrence: Fire vindere af morgendagens nye løsninger
Hele fire x 50.000 DKK skiftede hænder ved årets idekonkurrence i Food & Bio Cluster Denmark. Fire ideer blev valgt som de mest lovende og
CellFoodDay satte fokus på fremtidens cellebaserede fødevarer
Fremskridt for forskningen i cellebaserede fødevarer blev markeret på Aarhus Universitet, hvor forskere og interessenter mødtes til CellFoodDay den 15. april for at dele viden
Fødevarekonference: Grøn mad, gastro-tendenser og bæredygtig fødevareproduktion
Smag, duft, føl og se og hør om mad, når fødevarekonferencen Food, Trends & Sustainability løber af stablen 2. maj i Agro Food Park i
Hent flere