Madspildsløsninger
Projekt vil mindske madspild fra brødindustrien – krumme for krumme
Med 4,8 mio. kr. i tilsagn har et nyt GUDP-projekt ambitioner om at værdiforøge og genanvende ca. 8.000 tons brødspild som ingrediens i en ny
En lille metalbold og en ny tankfarm kan spare over én million tuber remoulade årligt
Som led i Stryhns Gruppens mål om at reducere det totale madspild med 50 pct. og blive klimaneutrale i egen produktion i 2030, har fødevarevirksomheden
Biprodukter i vækst i Vestafrika
Danish Crown Beef har været med på et eksportfremstød i Elfenbenskysten, hvor der særligt i Vestafrika er vækst i biprodukter fra kreaturer. For Danish Crown
AI nedbringer madspild hos flyselskab
Et af verdens største flyselskaber har taget kunstig intelligens i brug som et effektivt våben mod madspild. KLM smider nu op til 63 pct. mindre
Ny klimarapport: Københavns Kommunes klimaaftryk på fødevareområdet falder
Klimaaftrykket fra Københavns Kommunes fødevareindkøb skal reduceres med 25 procent inden 2025. Sådan lyder målet i kommunens mad- og måltidsstrategi. Ny klimarapport giver status på
Hent flere