Madspildsløsninger
Øl brygget på juicerester og øko-boller
Sammen med Frankly Juice, Jalm&B lancerer Husbryggeriet Jacobsen en specialbryg, der er skabt af juicerester og økologiske boller – et innovativt skridt mod at minimere
Ny madspildsløsning forlænger holdbarheden på frugt og grønt
Private husholdninger i Danmark smider hvert år 235.000 ton mad ud. En væsentlig del af madspildet består af frugt og grønt. Men nu er der
Stort projekt udnytter sidestrømme og reducerer dermed madspildet
Danmarks fødevareindustri genererer årligt 385.000 tons madspild. Nu skal et nyt projekt til 13 millioner kroner hjælpe virksomheder med at udnytte deres sidestrømme fra fødevareproduktionen
Fiskeaffald i dag kan blive nærende mad i morgen
Et stort EU-projekt med DTU-forskere i spidsen har nu vist, at fiskeindustrien kan få værdifulde produkter ud af de dele af fisken, der hidtil er
Dansk startup: Øl brygget af overskudbrød
Tilbage i december lancerede dagligvarekæden Lidl i samarbejde med Food & Bio Cluster "Lidl Innovate". Formålet er at støtte danske iværksættere og små virksomheder med
Hent flere