Madspildsløsninger
Ny klimarapport: Københavns Kommunes klimaaftryk på fødevareområdet falder
Klimaaftrykket fra Københavns Kommunes fødevareindkøb skal reduceres med 25 procent inden 2025. Sådan lyder målet i kommunens mad- og måltidsstrategi. Ny klimarapport giver status på
Der kan hentes store klimabesparelser ved at forebygge fødevaretab og madaffald i Europa
Nye beregninger viser, at de europæiske lande har et stort potentiale for at mindske trækket på de globale fødevareressourcer og dertil hørende drivhusgasudledninger. Forskere fra
Finsk teknologi udnytter hele fisken og er bæredygtig helt ind til benet
Den finske fødevareteknologivirksomhed Superground er bæredygtig helt ind til benet. Med deres teknologi er det muligt at få mere end 60 procent mere mad ud
Hotelkæde investerer i madspildsteknologi
Danmarks største hotelkæde Scandic har et mål om at reducere mængden af madspild med 25 procent i 2025 målt i forhold til 2019. For at