Laboratorieteknik
Spanske jordbær kommer med sydens sol – men også med en tung last af kemi
Supermarkeder over hele landet skyder den ny jordbærsæson i gang med friske, importerede røde bær fra Spanien. De kommer med sydens sol, men - ifølge
Kakaoproducent lægger millionordre hos dansk analysevirksomhed
Q-Interline A/S vinder millionordre til verdens største kakaoproducent med hovedkontor i Schweiz og produktion i mere end 50 lande i verden. Det er Q-Interlines første
Fødevarebårne sygdomsudbrud ligger stabilt i EU
Campylobacter og salmonella var de mest rapporterede zoonose-sygdomme hos mennesker i 2022 i EU. Antallet er fortsat lavere end årene før Covid-19-pandemien. Det viser den
Dyrefrit kød, rent kød eller in-vitro kød? Danskernes favoritnavn til cellebaseret kød er nu afsløret
En ny spørgeskemaundersøgelse fra Aarhus Universitet har blandt andet undersøgt danskernes holdninger til cellebaseret kød og mælk. Nu er de første resultater, der dykker ned
Nye teknologier skal skabe bedre indsigt i fødevarers PFAS-niveau
Det skal være nemmere, hurtigere og billigere at teste PFAS-niveauet i fødevarer. Projektet PFAS Detect vil med 12 mio. kr. i tilsagn fra GUDP udvikle
Hent flere