Top
Den finske fabrik – Factory 01 – producerer protein ud af den blå luft
Den finske virksomhed Solar Foods, der har udviklet en metode til at producere protein ud af den blå luft og elektricitet, åbnede i foråret verdens
Fornyet FoodTech sætter retningen for fremtidens fødevareteknologi
Rammen er den samme, men FoodTech-DNA’et har undergået en udvikling. Ambitionen er at være den samlende destination for fremtidens fødevareteknologi, når FoodTech 1.-3. oktober 2024
Kunstig intelligens har stort potentiale i fødevareproduktionen
Det er ikke længere et spørgsmål, om brugen af kunstig intelligens vil gavne fødevareindustrien, men hvornår og hvordan. Samtidig er det vigtigt, at de enkelte
Hybridprodukter – et kig på fødevaresikkerhed og tekstur
Et af de centrale budskaber i den grønne omstilling er, at vi skal spise flere grøntsager og mindre kød. For at tilpasse sig til denne
Automatik 2024: Tre dage i automatiseringens tegn
Tre dage i september hvert andet år får Brøndby status som Danmarks automatiseringscentrum. Det sker i forbindelse med Automatik 2024, hvor Brøndby Hallen omdannes fra
Hent flere