Top
Projekt vil øge andelen af økologiske jordbær
Højsæsonen for nogle af de mest ikoniske, danske spisetraditioner er over os; de første nye kartofler, hvide asparges og ikke mindst friske danske jordbær. Og
Danskerne er klar til kultiveret kød – det viser ny undersøgelse
En ny undersøgelse viser, at et flertal af danskerne gerne vil prøve kultiveret kød – og 60 pct. mener, at det skal produceres i Danmark,
Danskerne er måske ikke klar til insekter lige nu – men det bliver de
Det summer hos Enorm Biofactory A/S i Flemming lidt uden for Horsens. Her flyver godt 50 mio. tropiske soldaterfluer rundt og formerer sig. Larverne bliver
Der er behov for viden, innovation og digitale løsninger til landbrugs- og fødevareerhvervet
Ny grøn viden og digitale løsninger er i høj kurs hos landmænd, fødevarevirksomheder, fonde, myndigheder, uddannelsesinstitutioner og organisationer. Der var i 2023 stor efterspørgsel på
FoodTech favner fødevareindustriens udfordringer med vandforbrug
Blandt fødevareindustriens største udfordringer hører vandforbrug og håndtering af vand, og af samme grund sætter FoodTech fokus på netop vand med området Water & Energy
Hent flere