Top
Ville du spise en laboratoriedyrket bøf? Mad dyrket på celleniveau møder flere dilemmaer
Den dag, vi kan dyrke et stykke kød i en petriskål, som er helt identisk og umulig at skelne fra et stykke lårmuskel fra en
Nye miljøkrav til pakning af pålæg og ost udfordrer fødevareindustrien
Danske fødevareproducenter skal til at forberede sig på nye miljøkrav til emballage. Et af de områder, der bliver berørt af de nye regler, er emballage
Udvikling af fossilfri bivoks-baseret ostevoks halverer klimaaftryk
Gennem to udviklingsprojekter har Teknologisk Institut hjulpet den danske virksomhed Procudan A/S med at udvikle en ny ostevoks fremstillet af naturlige ingredienser, som potentielt halverer
Bøffen kan blive grønnere – forskningsprojekt tracker nu CO2-aftryk på hver en bøf
I et MADE FAST forskningsprojekt har Danish Crown fået overblik over, hvor meget CO2 en oksekødsbøf udleder –lige fra koens foder til indpakningen i supermarkedet.
Finsk teknologi udnytter hele fisken og er bæredygtig helt ind til benet
Den finske fødevareteknologivirksomhed Superground er bæredygtig helt ind til benet. Med deres teknologi er det muligt at få mere end 60 procent mere mad ud
Hent flere