• OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer & messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

Top

Top28. 11. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Ville du spise en laboratoriedyrket bøf? Mad dyrket på celleniveau møder flere dilemmaer

Den dag, vi kan dyrke et stykke kød i en petriskål, som er helt identisk og umulig at skelne fra et stykke lårmuskel fra en

Top21. 11. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Nye miljøkrav til pakning af pålæg og ost udfordrer fødevareindustrien

Danske fødevareproducenter skal til at forberede sig på nye miljøkrav til emballage. Et af de områder, der bliver berørt af de nye regler, er emballage

Top14. 11. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Udvikling af fossilfri bivoks-baseret ostevoks halverer klimaaftryk

Gennem to udviklingsprojekter har Teknologisk Institut hjulpet den danske virksomhed Procudan A/S med at udvikle en ny ostevoks fremstillet af naturlige ingredienser, som potentielt halverer

Top07. 11. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Bøffen kan blive grønnere – forskningsprojekt tracker nu CO2-aftryk på hver en bøf

I et MADE FAST forskningsprojekt har Danish Crown fået overblik over, hvor meget CO2 en oksekødsbøf udleder –lige fra koens foder til indpakningen i supermarkedet.

Top31. 10. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Finsk teknologi udnytter hele fisken og er bæredygtig helt ind til benet

Den finske fødevareteknologivirksomhed Superground er bæredygtig helt ind til benet. Med deres teknologi er det muligt at få mere end 60 procent mere mad ud

Hent flere

Næste side »

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • Ville du spise en laboratoriedyrket bøf? Mad dyrket på celleniveau møder flere dilemmaer

    28.11.2023

  • I fremtiden kan fødevareemballagen spises

    28.11.2023

  • Vand bliver til videnskab: Forskere har opfundet specielt vand til kaffebrygning

    28.11.2023

  • Ny klimarapport: Københavns Kommunes klimaaftryk på fødevareområdet falder

    27.11.2023

  • Hydract A/S skal gennemføre pilotprojekt hos tysk mejerigigant

    27.11.2023

  • Plantebaseret pulled pork vinder Tech Innovation Programme ved Danish Entrepreneurship Festival

    27.11.2023

  • Nye miljøkrav til pakning af pålæg og ost udfordrer fødevareindustrien

    21.11.2023

  • Fleksible ostekedler til mozzarella

    21.11.2023

  • Fermentering skal gøre planteost lækker

    21.11.2023

  • Aftale i Kina giver større bredde i eksport af oksekød

    20.11.2023

Alle nyheder ›

Læs trykte magasiner online:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

Annoncering i trykte magasiner:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik