Klima og miljø
En lille metalbold og en ny tankfarm kan spare over én million tuber remoulade årligt
Som led i Stryhns Gruppens mål om at reducere det totale madspild med 50 pct. og blive klimaneutrale i egen produktion i 2030, har fødevarevirksomheden
Klimatjek til mejeribranchen er nu en realitet
Mejeribranchen i Danmark har nu taget det digitale værktøj Klimatjek i brug på tværs af mejeriselskaber og mælkeproducenter. Det er et vigtigt skridt i mejeriernes
Spildevand fra mejeriproducent bliver til ny bæredygtig energi
Assens Centrale Renseanlæg er begyndt at teste lokalt industrispildevand fra mejeriproducenten P.B. Foods ApS i Glamsbjerg. Det næringsrige restprodukt af osteproduktionen bruges som et supplement
Orme kan gøre fiskeopdræt langt grønnere
Et nyt forskningsprojekt skal udvikle masseproduktion af orme, der kan erstatte både kosttilskud og vaccinere fiskene tidligere end hidtil. Noget, der gør opdræt mere effektivt
Forskningsprojekt undersøger, hvordan metan i koens vom kan omdannes til CO2 og protein – og derved nedsætte metan-udledningen
Et nyt forskningsprojekt vil udvikle et fodertilskud til køer baseret på metan-reducerende bakterier. Bakterierne skal mindske køers udledning af klimagassen metan og samtidig være en
Hent flere