Navnenyt
Samarbejde baner vejen for hurtigere og mere rentabel industriel fermentering
Kommerciel fermentering står i dag overfor store udfordringer; lav profitabilitet og kostbar opskalering i produktudviklingsfasen betyder, at mange producenter aldrig når ud på markedet. Den
DLG Group kickstarter pilotprojekt, der skal dokumentere effekterne af regenerativ dyrkning
I de seneste to år har DLG Group arbejdet for at fremme det regenerative landbrug, og nu tager andelsselskabet endnu et skridt, når man samler
Fermenteret smag, nordiske råvarer og ansvarlig innovation
Den danske fødevarevirksomhed Nocla udvider sit strategiske fundament med et stærkere fokus på ingredienser og videnssamarbejde. Fermenteret smag, nordiske råvarer og ansvarlig innovation er i
SEGES Innovation og Datalogisk slår kræfterne sammen
SEGES Innovation og datterselskabet Datalogisk samler nu kræfterne i ét fællesskab. Målet er at blive Nordeuropas største leverandør af planteprogrammer til landbruget. Illustration: Seges/arkivfoto. Innovationsvirksomheden
Danskproduceret EI₂90-branddør til frostrum – ned til -30°C
DAN-doors A/S præsenterer markedets første danskproduceret EI₂90-branddør til frostrum - ned til -30°C. Branddøren giver op til 90 minutters brandsikkerhed. DAN-doors’ salgschef Per Pedersen får
Hent flere