Beckhoff på ISE messen

Barcelona vil igen være værtsby for ISE – messen for underholdningsindustrien. På ISE 2024, fra 30. januar til 2. februar, viser vi dig, hvordan du bruger åbne automationsløsninger fra Beckhoff til at skabe den ultimative, uforglemmelige besøgsoplevelse, der integrerer alle tekniske systemer – fra lyd- og videosystemer til lys- og sceneteknologi – på én enkelt platform komplet med sikker automatisering.

Vores fint skalerbare industrielle og embedded pc-platforme leverer en super performance. TwinSAFE SC (Single Channel) skaber en elegant løsning til at integrere standardsignaler i styringen af ​​teknologi op til kategori 3 performance level D. Kompakte stepmotorer med integrerede udgangstrin, EtherCAT-interface og yderligere I/O’er er et interessant alternativ til de etablerede drive control løsninger.

Vi vil med glæde vise dig, hvordan du kan bruge vores automationsløsninger til at implementere dine ideer og opnå unikke installationer. Kom og se, hvad vi har at byde på i Hal 5, Stand F500.

Vi glæder os til at se dig!

Få din gratis billet her med invitationskoden: AADSKGNM