HI-messen samlede atter industrien til tre fantastiske teknologidage i Herning. Hallerne var vanen tro fyldt med lækker teknologi, ingeniørkunst, glade mennesker og god stemning – også mejeribranchens altoverskyggende mødested, den kombinerede udstilling og konkurrence, International Food Contest, udspillede sig på HI-messen, hvor der dermed var mulighed for at smage på 1.000 mejeriprodukter. HI-messen havde 20.424 besøgende.

HI Tech & Industry Scandinavia anno 2025 var som altid en sand teknologi- og innovationsfest. Flere end 650 udstillere fordelt på 12 haller, over 100 aktiviteter, events, faglige oplæg, netværksmuligheder og diverse kåringer var på tapetet, da HI-messen samlede industriens beslutningstagere, specialister og samarbejdspartnere til tre messedage med fokus på vidensdeling og forretningsudvikling.
Årets seks sektorer favnede og forende industrien i bredeste forstand: automation & robotter, maskiner, værktøj, produktions- og sikkerhedsudstyr, underleverandører, intern logistik, fødevareteknologi og EOT – Electronics of Tomorrow, der i år blev afholdt sideløbende med HI-messen.
HI-messen og EOT blev tilsammen besøgt af 20.424 teknologiinteresserede.
På messens første dag dannede Jyske Bank Boxen desuden rammen om Dansk Industris DI Topmøde.
HI-messen 2025 fandt sted i MCH Messecenter Herning 30. september til 2. oktober.
International Food Contest
Hele mejeribranchens altoverskyggende mødested, den kombinerede udstilling og konkurrence International Food Contest, udspillede sig på HI-messen, hvor der dermed var mulighed for at smage på 1.000 mejeriprodukter.
Det blev to danske og et islandsk produkt, der løb med sejren i mejeridysten ved dette års IFC. Årets vindere blev Laktosefri skyr med mokka fra det islandske mejeri MS Selfossi, LURPAK usaltet smør fra Arla Holstebro Mejeri og Lillebror Ostehaps fra Arla Birkum Ost på Fyn.

Næste udgave af HI-messen finder sted 5.-7. oktober 2027.