• LinkedIn
  • OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

til aktører i den producerende fødevareindustri, herunder maskinbyggere og tekniske beslutningstagere som produktionschefer, kvalitetschefer, laboratoriechefer, it-chefer, produktudviklingschefer og indkøbere.

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer og messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

NavnenytProduktionsudstyr21. 05. 2024 | Helle Friemann Nielsen

Scanvaegt Systems A/S indgår partnerskab med Anritsu

Scanvaegt Systems A/S har indgået partnerskab med Anritsu Infivis Ltd. – en førende leverandør af industrielt inspektionsudstyr – og kan nu tilbyde et udvidet program af inspektionsløsninger til industrien i Danmark.

Michael Stuart, europæisk salgsdirektør hos Anritsu (th.) og Michael Nyborg, international business manager hos Scanvaegt (tv.) giver hånd på det nye partnerskab.

Det nye partnerskab gør Scanvaegt Systems til den officielle distributionspartner for Anritsu inspektionsudstyr i Danmark og Finland. Derudover vil Scanvaegt Systems også kunne levere Anritsu udstyr som en del af større integrerede pakkeriløsninger i forbindelse med projekter i Norge, Sverige, Tyskland og andre lande i Europa til projekter på tværs af Europa.
Med det udvidede produktprogram kan fødevareproducenter nu drage stor fordel af Scanvaegts løsninger til vejning, sortering og etikettering, som kan kombineres med det brede udvalg af Anritsus avancerede inspektionsteknologier inden for checkweighers, metaldetektorer og røntgensystemer.
Kombinationen af teknologi fra de to virksomheder gør, at Anritsu udstyr nemt kan integreres i eksisterende Scanvaegt linjer, da de to mærkers HMI-systemer er så ens.

Hurtige og præcise checkweighers
Anritsu-programmet omfatter en serie af hurtige og præcise checkweighers med hastighed op til 300 pakninger/min og en nøjagtighed helt ned til 0,1 g. I serien findes også en ekstremt kompakt kombo-maskine med integreret metaldetektor med en længde på blot 775 mm.
Anritsus høj-sensitive detektionsudstyr er noget af det mest avancerede, der i øjeblikket findes på markedet. Det nye røntgensystem XR75 DualX+ anvender foton-optællingsteknologi til at registrere selv de mindste af fremmed-elemter med lav densitet som fiskeben.
-Vi er glade for det nye partnerskab og de mange effektive løsninger, vi nu kan tilbyde vores kunder. Anritsus ambitioner og værdier harmonerer godt med vores egne. Deres løsninger er det perfekte match af teknologi og ekspertise, som skaber reel værdi for vores kunder ved at sikre høj produktkvalitet og korrekt vægt-indhold, så reklamationer undgås, fortæller Michael Nyborg, der er international business manager hos Scanvaegt.

Fælles teknisk ekspertise
Det nye partnerskab er ikke blot en strategisk salgsalliance, men også et forum, hvor de to virksomheder vil dele og samle deres tekniske ekspertise. Scanvaegts medarbejdere vil bl.a. deltage i kurser på Anritsus Supportkontor i Venlo, Holland, for at lære alt om virksomhedens teknologi og udveksle deres fælles viden om branchen. Denne deling af ekspertise vil forblive en central funktion i aftalen fremover.
Nye og eksisterende Scanvaegt kunder, der investerer i Anritsu udstyr, vil nu kunne drage fordel af virksomhedens efter salgssupport samt 24-7 kundesupport fra Anritsus teknologi-eksperter.
Michael Stuart, Anritsus europæiske salgsdirektør, tilføjer:
-Vi er meget spændte på dette nye partnerskab med Danmarks førende leverandør af fødevareteknologiudstyr. Vi ser frem til at dele bedste praksis og støtte Scanvaegt i at give sine kunder den fineste teknologi, der er tilgængelig både i dag og i fremtiden.

Seneste nyt fra redaktionen

Danmark i front inden for investeringer og forskning i alternative proteiner

BranchenytForskningFremtidens fødevareproduktionTop24. 06. 2025

En analyse viser, at danske investeringer i alternative proteiner voksede med over 900 procent alene i 2024, og at Danmark samtidig er førende i Europa, når det gælder forskning på området. Men skal førerpositionen fastholdes, kræver det, at finansieringen målrettes bedre – og at samarbejdet mellem [...]

Ny metode til yoghurtproduktion

AktueltForskning24. 06. 2025

Ny forskning fra DTU Fødevareinstituttet kan ændre den måde, fødevareindustrien producerer mælkebaseret yoghurt på - så yoghurten både bliver billigere og mere bæredygtig. Forskere har udviklet en enkel, men effektiv metode, der potentielt kan reducere brugen af dyre bakteriekulturer med 80 pct. [...]

Rigtig god sommer

AktueltBranchenyt24. 06. 2025

Det er tid til sommerferie – og det gælder også FoodprocesFokus.dk, der holder pause i juli måned. Dette er således det sidste nyhedsbrev på denne side af ferien. Vi udkommer igen onsdag den 6. august. Holdet bag FoodprocesFokus ønsker alle en god sommerferie… [...]

Øl brygget på juicerester og øko-boller

Madspildsløsninger24. 06. 2025

Sammen med Frankly Juice, Jalm&B lancerer Husbryggeriet Jacobsen en specialbryg, der er skabt af juicerester og økologiske boller – et innovativt skridt mod at minimere madspild og reducere klimaaftryk. Specialøllen får premiere på Roskilde Festival. Bag den bæredygtige øl står tre [...]

Arla og DMK siger ja til fusion

Navnenyt24. 06. 2025

I april 2025 annoncerede Arla Foods og DMK Group ønske om fusion, og onsdag den 18. juni har begge selskabers repræsentantskaber stemt ja. Nu venter godkendelse fra konkurrencemyndighederne, hvilket ventes afsluttet Q1 2026. Repræsentantskaberne i Arla Foods og DMK Group stemmer ja til at [...]

Ny madspildsløsning forlænger holdbarheden på frugt og grønt

Madspildsløsninger24. 06. 2025

Private husholdninger i Danmark smider hvert år 235.000 ton mad ud. En væsentlig del af madspildet består af frugt og grønt. Men nu er der hjælp at hente, hvis man vil holde sin frugt og grønt frisk i længere tid: Coop introducerer en ny madspildsbold, der forlænger holdbarheden på frugt og [...]

Roadmap for fremtidens fødevarer

AktueltBranchenytFremtidens fødevareproduktionKonferencer og messer18. 06. 2025

150 forskere og eksperter fra hele fødevare-, landbrugs- og bioressourcesektoren samles i København den 23. juni for at give input til et roadmap, som fremover skal sætte retningen for grøn omstilling og øget innovation i hele værdikæden. Det er den fusionerede organisation Food & Bio Cluster [...]

Nyt center for udvikling af fødevareteknologi åbner i Sverige

InnovationNavnenytProcesudstyrProduktionsudstyrTop17. 06. 2025

Tetra Pak har åbnet deres nye Center for Udvikling af Fødevareteknologi i Karlshamn. Her skal pilotanlæg gøre det hurtigere at komme på markedet for producenter med fermenteringsbaserede produkter af høj kvalitet. Tetra Pak Center for Udvikling af Fødevareteknologi er åbnet i Karlshamn, [...]

Live dataovervågning af larveproduktion vil revolutionere insektopdræt

AktueltAutomation og robotterFremtidens fødevareproduktion17. 06. 2025

Insektproduktionssektoren er en hastigt voksende industri, men produktionseffektiviteten og skalerbarheden er udfordret. Et nyt forskningsprojekt vil udvikle smarte overvågnings- og realtidsanalysesystemer til produktion af sort soldaterfluelarver med hjælp fra computervision og AI-teknologier. [...]

Dansk kafferisteri får topkarakter i bæredygtighed

Klima og miljøNavnenyt17. 06. 2025

Med en ny B Corp score på 154,6 point bliver CleverCoffee den højst scorende kaffevirksomhed i hele EU. I en tid hvor virksomheder falder over hinanden, for at fortælle om deres tiltag med bæredygtighed, har en dansk virksomhed formået at skille sig ud, og høster nu international anerkendelse [...]

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • Danmark i front inden for investeringer og forskning i alternative proteiner

    24.06.2025

  • Ny metode til yoghurtproduktion

    24.06.2025

  • Rigtig god sommer

    24.06.2025

  • Øl brygget på juicerester og øko-boller

    24.06.2025

  • Arla og DMK siger ja til fusion

    24.06.2025

  • Ny madspildsløsning forlænger holdbarheden på frugt og grønt

    24.06.2025

  • Roadmap for fremtidens fødevarer

    18.06.2025

  • Nyt center for udvikling af fødevareteknologi åbner i Sverige

    17.06.2025

  • Live dataovervågning af larveproduktion vil revolutionere insektopdræt

    17.06.2025

  • Dansk kafferisteri får topkarakter i bæredygtighed

    17.06.2025

Alle nyheder ›

Læs trykte magasiner online:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

Annoncering i trykte magasiner:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik