Klima og miljø
Nyt projekt skal kortlægge og mindske metan fra kalve
Danish Crown, SEGES, Aarhus Universitet og DLG er sammen med en række samarbejdspartnere lige nu ved at undersøge, hvordan metanproduktionen fra slagtekalve kan nedsættes. Dyresundhed
Mikrober skal skabe bæredygtige proteiner til fremtidens fødevarer
Mikrosvampe skal omdanne biologisk affald til værdifulde fødevareingredienser. Det er målet i et nyt forskningsprojekt, der vil bidrage til reduktion af klimaudledninger fra animalsk fødevareproduktion
50 mio. kr. til grøn omstilling af fiskeriet
Dansk fiskeri står over for en vigtig omstilling, hvor fokus på klimaaftryk og mere skånsomme fangstmetoder er afgørende for fremtidens erhvervsfiskeri. Nu har ni forskellige
Danish Crown-teknologi er nomineret til bæredygtighedspris
Normalt regnes CO2-reduktioner i decimaler, men effekten af ny teknologi på gylletanke er oppe i en helt anden skala. MLDK – Mærkevareleverandørerne har nomineret teknologien
Håndtering af lugtgener – nye standarder i fødevareindustrien
Ny generation af mobile luftrensere godkendt til medicinsk brug og håndtering af lugtgener skaber bedre trivsel, sikkerhed og produktivitet i fødevareproduktion. Foto: freepik.com. Lugtgener i
Hent flere