Fremtidens fødevareproduktion
International forskning om biogødning til fremtidens fødevareproduktion
En voksende verdensbefolkning har behov for en voksende fødevareproduktion - og fremtidens fødevarer er nødt til at blive produceret mere bæredygtigt og skånsomt for miljøet,
Organic Summit 2025 i København præsenterer et stærkt speaker line-up
Stærke speakere fra hele Europa samles til Organic Summit i København den 18. og 19. august for at blive enige om et fælles charter med
Forskere er lykkedes med at gøre sukkerpulp til superfood
I det afsluttede projekt Mycoprotein har forskerne fra Københavns Universitet fundet en metode til at omdanne restproduktet fra sukkerproduktion - pulp - til et spiseligt
Biosolutions skal spire og gro i Europa
Nye innovative biologiske løsninger skal både på tallerkenen og på dagsordenen. Sådan lyder budskabet fra Dansk Industri efter en middag i juli for EU’s erhvervsministre,
Danmark i front inden for investeringer og forskning i alternative proteiner
En analyse viser, at danske investeringer i alternative proteiner voksede med over 900 procent alene i 2024, og at Danmark samtidig er førende i Europa,
Hent flere