• LinkedIn
  • OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

til aktører i den producerende fødevareindustri, herunder maskinbyggere og tekniske beslutningstagere som produktionschefer, kvalitetschefer, laboratoriechefer, it-chefer, produktudviklingschefer og indkøbere.

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer og messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

Fremtidens fødevareproduktion

Fremtidens fødevareproduktion30. 09. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Globalt partnerskab med dansk deltagelse vil lave mad ud af CO2

Orkla Danmark er gået med i et partnerskab, der skal udvikle fremtidens proteinrige fødevarer baseret på CO2 – en teknologi, som potentielt kan brødføde mere

Fremtidens fødevareproduktion23. 09. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Græsgennembrud kan blive et fødevare- og landbrugseventyr

Græs er et godt bud på en plantebaseret proteinkilde, der kan spille en nøglerolle for landbruget og fødevareindustrien i fremtiden. Det konkluderer Vestjyllands Andel, SEGES

Fremtidens fødevareproduktion16. 09. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Gær, bakterier og svampe skal producere proteinrige fødevarer

Forskere fra DTU og Aarhus Universitet skal udvikle nye produktionsformer, hvor gær, bakterier og svampes evne til at producere proteinet kasein udnyttes med henblik på

Fremtidens fødevareproduktion03. 09. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Fermenteret smag, nordiske råvarer og ansvarlig innovation

Den danske fødevarevirksomhed Nocla udvider sit strategiske fundament med et stærkere fokus på ingredienser og videnssamarbejde. Fermenteret smag, nordiske råvarer og ansvarlig innovation er i

Fremtidens fødevareproduktion12. 08. 2025 | Helle Friemann Nielsen

International forskning om biogødning til fremtidens fødevareproduktion

En voksende verdensbefolkning har behov for en voksende fødevareproduktion - og fremtidens fødevarer er nødt til at blive produceret mere bæredygtigt og skånsomt for miljøet,

Hent flere

Næste side »

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • 130 år gamle flasker vidner om dansk smøreventyr og datidens hygiejne

    30.09.2025

  • Globalt partnerskab med dansk deltagelse vil lave mad ud af CO2

    30.09.2025

  • Skal Danmark ofre sin ølkultur for EU-bureaukrati?

    30.09.2025

  • Fra lokal fiskerimesse til international succes

    30.09.2025

  • Husmesse i Hornslet: Automationsløsninger samlet under ét tag

    30.09.2025

  • HI-messen sætter atter spot på fødevareteknologien

    23.09.2025

  • Græsgennembrud kan blive et fødevare- og landbrugseventyr

    23.09.2025

  • EU strammer reglerne for listeria i spiseklare fødevarer

    23.09.2025

  • Internationalt rost dansk robot udvider mulighederne

    23.09.2025

  • HM Systems A/S: Nu er markedet klar til etikettering uden bagpapir

    23.09.2025

Alle nyheder ›

Læs trykte magasiner online:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

Annoncering i trykte magasiner:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik