Fremtidens fødevareproduktion
Globalt partnerskab med dansk deltagelse vil lave mad ud af CO2
Orkla Danmark er gået med i et partnerskab, der skal udvikle fremtidens proteinrige fødevarer baseret på CO2 – en teknologi, som potentielt kan brødføde mere
Græsgennembrud kan blive et fødevare- og landbrugseventyr
Græs er et godt bud på en plantebaseret proteinkilde, der kan spille en nøglerolle for landbruget og fødevareindustrien i fremtiden. Det konkluderer Vestjyllands Andel, SEGES
Gær, bakterier og svampe skal producere proteinrige fødevarer
Forskere fra DTU og Aarhus Universitet skal udvikle nye produktionsformer, hvor gær, bakterier og svampes evne til at producere proteinet kasein udnyttes med henblik på
Fermenteret smag, nordiske råvarer og ansvarlig innovation
Den danske fødevarevirksomhed Nocla udvider sit strategiske fundament med et stærkere fokus på ingredienser og videnssamarbejde. Fermenteret smag, nordiske råvarer og ansvarlig innovation er i
International forskning om biogødning til fremtidens fødevareproduktion
En voksende verdensbefolkning har behov for en voksende fødevareproduktion - og fremtidens fødevarer er nødt til at blive produceret mere bæredygtigt og skånsomt for miljøet,
Hent flere