• LinkedIn
  • OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

til aktører i den producerende fødevareindustri, herunder maskinbyggere og tekniske beslutningstagere som produktionschefer, kvalitetschefer, laboratoriechefer, it-chefer, produktudviklingschefer og indkøbere.

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer og messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

NavnenytProduktionsudstyr11. 03. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Ejerskifte og ny direktør hos SST Enclosures

Brødrene Teidt og Ken Due har købt SST Enclosures – og samtidig har Teidt Due overtaget stillingen som direktør for virksomheden. De to brødre vil investere massivt i SST Enclosures og derved sætte turbo på væksten inden for de kommende år.

Den nye ejer og direktør Teidt Due (tv.), den tidligere ejer og direktør, Anders Martin Davidsen (midt) og grundlæggeren af SST Enclosures, Preben Christensen (th.).

Den tidligere ejer og direktør, Anders Martin Davidsen, har solgt SST Enclosures til to erfarne kapslingsfolk, nemlig brødrene Teidt og Ken Due. De to brødre ser muligheder for solid vækst af SST Enclosures og vil derfor investere yderligere i virksomheden. Målet er et blive en af de bedste og største producenter af rustfri stålskabe og indkapslinger i Nordeuropa.
Det er især fødevareindustrien og den farmaceutiske industri, der efterspørger de rustfri kapslingerne fra SST Enclosures, men andre virksomheder aftager også virksomhedens produkter, bl.a. vindmølleindustrien.
Ligeledes vil brødrene lancere nye produkter, bl.a. EMC-løsninger og klimatisering af kapslingerne, så man undgår, at elektronikken i skabene driller som følge af uønsket temperatur eller fugtighed inde i kapslingen.

Ny og større fabrik er taget i brug
SST Enclosures er gearet til fremtidig vækst. Virksomheden har netop taget en ny fabrik Hjørring i brug. Her råder man over et samlet produktionsareal på 3000 m2. Det har givet den ekstra plads, der var nødvendig for at kunne øge produktionen yderligere.
-Vi har købt SST Enclosures, fordi vi ser store vækstmuligheder, fortæller den nytiltrådte direktør og ejer, Teidt Due og fortsætter:
-Nu vil vi øge produktionen betydeligt, bl.a. ved at automatisere og investere i nyt og mere effektivt produktionsudstyr. Det vil bl.a. ske ved hjælp flere svejserobotter og anden automatik, så vi kan producere flere og større produktionsserier mere effektivt. Vores store kunder efterspørger ofte et stort antal ens kapslinger, og disse ordrer er oplagte at automatisere, og derved minimere både produktionsomkostninger og leveringstid.
Virksomheden oplever en stigende interesse for at købe mere grønne og bæredygtige kapslinger. Derfor kan virksomheden også levere grønne kapslinger, til de virksomheder som er i fuld gang med den grønne omstilling.
-Vi samarbejder med en af de største og bedste leverandører af grønt stål. Ligeledes er vi også selv i gang med selv at gøre vores produktion mere grøn, og derfor kan vi også levere kapslinger lavet af grønt stål til de kunder, der ønsker det, fortsætter han.

Virksomhedens mål
-Vores målsætning er ret enkel, nemlig at SST Enclosures skal blive de største og bedste i Nordeuropa til levere kundetilpassende og rustfri stålskabe og kapslinger. Derfor vil vi give den bedste kundeservice, vores produkter skal have den højeste kvalitet og finish – og sidst men ikke mindst – skal vi have den korteste leveringstid. Så det er, hvad kunderne kan forvente af os fremover, siger Teidt Due videre.
SST Enclosures har særdeles godt fat i hjemmemarkedet, og det betyder at væksten fremover skal komme ved at øge eksporten.
-Derfor vil vi i de kommende år ansætte flere sælgere, hvis vigtigste opgave er at øge eksporten på de nære eksportmarkeder. Her tænker jeg især på Tyskland, Norge, Sverige og Finland.
Allerede på nuværende tidspunkt er SST Enclosures inde i en betydelig vækst. Derfor mangler man hele tiden mandskab til fabrikken i Hjørring. Man er særlig på jagt efter rustfri kleinsmede, almindelige kleinsmede – men også ufaglærte, der har hænderne skruet godt på.

Seneste nyt fra redaktionen

Danmark i front inden for investeringer og forskning i alternative proteiner

BranchenytForskningFremtidens fødevareproduktionTop24. 06. 2025

En analyse viser, at danske investeringer i alternative proteiner voksede med over 900 procent alene i 2024, og at Danmark samtidig er førende i Europa, når det gælder forskning på området. Men skal førerpositionen fastholdes, kræver det, at finansieringen målrettes bedre – og at samarbejdet mellem [...]

Ny metode til yoghurtproduktion

AktueltForskning24. 06. 2025

Ny forskning fra DTU Fødevareinstituttet kan ændre den måde, fødevareindustrien producerer mælkebaseret yoghurt på - så yoghurten både bliver billigere og mere bæredygtig. Forskere har udviklet en enkel, men effektiv metode, der potentielt kan reducere brugen af dyre bakteriekulturer med 80 pct. [...]

Rigtig god sommer

AktueltBranchenyt24. 06. 2025

Det er tid til sommerferie – og det gælder også FoodprocesFokus.dk, der holder pause i juli måned. Dette er således det sidste nyhedsbrev på denne side af ferien. Vi udkommer igen onsdag den 6. august. Holdet bag FoodprocesFokus ønsker alle en god sommerferie… [...]

Øl brygget på juicerester og øko-boller

Madspildsløsninger24. 06. 2025

Sammen med Frankly Juice, Jalm&B lancerer Husbryggeriet Jacobsen en specialbryg, der er skabt af juicerester og økologiske boller – et innovativt skridt mod at minimere madspild og reducere klimaaftryk. Specialøllen får premiere på Roskilde Festival. Bag den bæredygtige øl står tre [...]

Arla og DMK siger ja til fusion

Navnenyt24. 06. 2025

I april 2025 annoncerede Arla Foods og DMK Group ønske om fusion, og onsdag den 18. juni har begge selskabers repræsentantskaber stemt ja. Nu venter godkendelse fra konkurrencemyndighederne, hvilket ventes afsluttet Q1 2026. Repræsentantskaberne i Arla Foods og DMK Group stemmer ja til at [...]

Ny madspildsløsning forlænger holdbarheden på frugt og grønt

Madspildsløsninger24. 06. 2025

Private husholdninger i Danmark smider hvert år 235.000 ton mad ud. En væsentlig del af madspildet består af frugt og grønt. Men nu er der hjælp at hente, hvis man vil holde sin frugt og grønt frisk i længere tid: Coop introducerer en ny madspildsbold, der forlænger holdbarheden på frugt og [...]

Roadmap for fremtidens fødevarer

AktueltBranchenytFremtidens fødevareproduktionKonferencer og messer18. 06. 2025

150 forskere og eksperter fra hele fødevare-, landbrugs- og bioressourcesektoren samles i København den 23. juni for at give input til et roadmap, som fremover skal sætte retningen for grøn omstilling og øget innovation i hele værdikæden. Det er den fusionerede organisation Food & Bio Cluster [...]

Nyt center for udvikling af fødevareteknologi åbner i Sverige

InnovationNavnenytProcesudstyrProduktionsudstyrTop17. 06. 2025

Tetra Pak har åbnet deres nye Center for Udvikling af Fødevareteknologi i Karlshamn. Her skal pilotanlæg gøre det hurtigere at komme på markedet for producenter med fermenteringsbaserede produkter af høj kvalitet. Tetra Pak Center for Udvikling af Fødevareteknologi er åbnet i Karlshamn, [...]

Live dataovervågning af larveproduktion vil revolutionere insektopdræt

AktueltAutomation og robotterFremtidens fødevareproduktion17. 06. 2025

Insektproduktionssektoren er en hastigt voksende industri, men produktionseffektiviteten og skalerbarheden er udfordret. Et nyt forskningsprojekt vil udvikle smarte overvågnings- og realtidsanalysesystemer til produktion af sort soldaterfluelarver med hjælp fra computervision og AI-teknologier. [...]

Dansk kafferisteri får topkarakter i bæredygtighed

Klima og miljøNavnenyt17. 06. 2025

Med en ny B Corp score på 154,6 point bliver CleverCoffee den højst scorende kaffevirksomhed i hele EU. I en tid hvor virksomheder falder over hinanden, for at fortælle om deres tiltag med bæredygtighed, har en dansk virksomhed formået at skille sig ud, og høster nu international anerkendelse [...]

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • Danmark i front inden for investeringer og forskning i alternative proteiner

    24.06.2025

  • Ny metode til yoghurtproduktion

    24.06.2025

  • Rigtig god sommer

    24.06.2025

  • Øl brygget på juicerester og øko-boller

    24.06.2025

  • Arla og DMK siger ja til fusion

    24.06.2025

  • Ny madspildsløsning forlænger holdbarheden på frugt og grønt

    24.06.2025

  • Roadmap for fremtidens fødevarer

    18.06.2025

  • Nyt center for udvikling af fødevareteknologi åbner i Sverige

    17.06.2025

  • Live dataovervågning af larveproduktion vil revolutionere insektopdræt

    17.06.2025

  • Dansk kafferisteri får topkarakter i bæredygtighed

    17.06.2025

Alle nyheder ›

Læs trykte magasiner online:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

Annoncering i trykte magasiner:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik