• LinkedIn
  • OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

til aktører i den producerende fødevareindustri, herunder maskinbyggere og tekniske beslutningstagere som produktionschefer, kvalitetschefer, laboratoriechefer, it-chefer, produktudviklingschefer og indkøbere.

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer og messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

Navnenyt05. 08. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Bagerikæde leverer historisk driftsresultat

Regnskabet for Emmerys er blevet offentliggjort og viser et flot resultat, der især er opnået på baggrund af flere gæster i butikkerne – og på trods af høje renteomkostninger og store investeringer skaber kæden stadig overskud på bundlinjen.

Shahriar Bahkhspour, CEO for Emmerys, i et af bagerikædens nydesignede cafémiljøer.

Med en bruttofortjeneste på 102,2 millioner kroner og en EBITDA på 16,7 millioner kroner markerer 2024 det bedste driftsår nogensinde for Emmerys. Stigningen på 7,3 procent i EBITDA er især drevet af flere besøgende i de eksisterende butikker – et resultat af målrettet produktudvikling, forbedret kundeoplevelse og stærk eksekvering i butiksdriften.
-Vi er stolte over, at vi kan levere det bedste driftsresultat nogensinde – og det ovenikøbet i en tid med store investeringer, siger CEO Shahriar Bakhshpour. Det viser, at vores strategi med at kombinere kvalitetsprodukter, godt håndværk og nærværende service virker.

Investeringer i både mursten og mikrochips
2024 blev også året, hvor Emmerys investerede mest i sin historie: 23,7 millioner kroner blev brugt på opgradering af butiksnettet og udvikling af digitale løsninger. To nye butikker blev åbnet, og to eksisterende butikker blev gennemrenoveret efter kædens nye designkoncept.
Målet for 2025 er at åbne yderligere tre butikker, og at halvdelen af kædens 35 butikker vil være opgraderet ved årets udgang til den nye identitet, hvor bagerhåndværket er i centrum af kundeoplevelsen.
Samtidig blev et nyt ERP- og kassesystem implementeret, som skal styrke driften og gøre vejen klar for lanceringen af en ny Emmerys-app og Click & Collect i 2025.
Selv med store afskrivninger og renteomkostninger på 2,8 millioner kroner formår Emmerys at levere et positivt resultat på bundlinjen: 2,95 millioner kroner i overskud. Det viser, at kæden har skabt en sund balance mellem vækstambitioner og økonomisk bæredygtighed.
-Vi har skabt et robust fundament, hvor vi både kan udvikle nye butikker og forbedre vores digitale tilstedeværelse uden at gå på kompromis med økonomien, siger Shahriar Bakhshpour videre. Det er et bevis på, at vi kan bygge fremtidens økologiske bageri på et solidt, økonomisk fundament.

Seneste nyt fra redaktionen

Forskere er lykkedes med at gøre sukkerpulp til superfood

ForskningFremtidens fødevareproduktionTop05. 08. 2025

I det afsluttede projekt Mycoprotein har forskerne fra Københavns Universitet fundet en metode til at omdanne restproduktet fra sukkerproduktion - pulp - til et spiseligt og proteinrigt produkt ved hjælp af svampe og fermentering. Sukker har siden 1960’erne været brugt som næringskilden til [...]

Biosolutions skal spire og gro i Europa

AktueltBranchenytFremtidens fødevareproduktionKonferencer og messer05. 08. 2025

Nye innovative biologiske løsninger skal både på tallerkenen og på dagsordenen. Sådan lyder budskabet fra Dansk Industri efter en middag i juli for EU’s erhvervsministre, EU-kommissær Stéphane Séjourné og chefen for Den Europæiske Investeringsbank, Nadia Calviño i Industriens Hus. Fokus var på, [...]

Brancheforening: Kaffeafgiften skal afskaffes

AktueltBranchenyt05. 08. 2025

Kaffeafgiften fra 1930 har overlevet sin relevans. I dag skaber den unødvendigt bureaukrati for virksomheder og myndigheder, hæmmer vækst og konkurrencekraft – og rammer socialt skævt. Det mener Brancheforeningen for Kaffe og Te (BKT), som nu går i offensiven for at få afgiften fjernet. -Vi [...]

Millionordre fra tysk mejerikunde

Navnenyt05. 08. 2025

Aktivitetsniveauet i Tyskland er derfor øget betydeligt igennem de første måneder af 2025, hvilket afspejles i en større interesse for Q-Interline A/S’ analysesystemer i flere brancher indenfor fødevare- og mejerisektoren, som virksomhedens medarbejder i Tyskland i en årrække har bearbejdet [...]

Salg af kinesisk fabrik gennemført

Navnenyt05. 08. 2025

I slutningen af februar underskrev Danish Crown en betinget aftale om salg af forædlingsfabrikken i Pinghu uden for Shanghai. Betingelserne er nu opfyldt, og fabrikken er overdraget til den nye ejer. Køberen er et selskab ejet af den kinesiske fødevaregigant Cofco, som har overtaget fabrikken med [...]

Bagerikæde leverer historisk driftsresultat

Navnenyt05. 08. 2025

Regnskabet for Emmerys er blevet offentliggjort og viser et flot resultat, der især er opnået på baggrund af flere gæster i butikkerne – og på trods af høje renteomkostninger og store investeringer skaber kæden stadig overskud på bundlinjen. Med en bruttofortjeneste på 102,2 millioner kroner og [...]

Globalt topmøde for is-producenter i Aarhus

InnovationKonferencer og messerNye føde- og drikkevarer05. 08. 2025

I begyndelsen af juni mødtes godt 100 deltagere fra 35 lande på Tetra Paks udviklingscenter i Aarhus til Ice Cream Summit med fokus på isproduktion. Her handlede det om nye forbruger-tendenser, teknologisk udvikling og bæredygtighed i forbindelse med produkter og produktion Is er for mange en [...]

Danmark i front inden for investeringer og forskning i alternative proteiner

BranchenytForskningFremtidens fødevareproduktionTop24. 06. 2025

En analyse viser, at danske investeringer i alternative proteiner voksede med over 900 procent alene i 2024, og at Danmark samtidig er førende i Europa, når det gælder forskning på området. Men skal førerpositionen fastholdes, kræver det, at finansieringen målrettes bedre – og at samarbejdet mellem [...]

Ny metode til yoghurtproduktion

AktueltForskning24. 06. 2025

Ny forskning fra DTU Fødevareinstituttet kan ændre den måde, fødevareindustrien producerer mælkebaseret yoghurt på - så yoghurten både bliver billigere og mere bæredygtig. Forskere har udviklet en enkel, men effektiv metode, der potentielt kan reducere brugen af dyre bakteriekulturer med 80 pct. [...]

Rigtig god sommer

AktueltBranchenyt24. 06. 2025

Det er tid til sommerferie – og det gælder også FoodprocesFokus.dk, der holder pause i juli måned. Dette er således det sidste nyhedsbrev på denne side af ferien. Vi udkommer igen onsdag den 6. august. Holdet bag FoodprocesFokus ønsker alle en god sommerferie… [...]

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • Forskere er lykkedes med at gøre sukkerpulp til superfood

    05.08.2025

  • Biosolutions skal spire og gro i Europa

    05.08.2025

  • Brancheforening: Kaffeafgiften skal afskaffes

    05.08.2025

  • Millionordre fra tysk mejerikunde

    05.08.2025

  • Salg af kinesisk fabrik gennemført

    05.08.2025

  • Bagerikæde leverer historisk driftsresultat

    05.08.2025

  • Globalt topmøde for is-producenter i Aarhus

    05.08.2025

  • Danmark i front inden for investeringer og forskning i alternative proteiner

    24.06.2025

  • Ny metode til yoghurtproduktion

    24.06.2025

  • Rigtig god sommer

    24.06.2025

Alle nyheder ›

Læs trykte magasiner online:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

Annoncering i trykte magasiner:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik