• LinkedIn
  • OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

til aktører i den producerende fødevareindustri, herunder maskinbyggere og tekniske beslutningstagere som produktionschefer, kvalitetschefer, laboratoriechefer, it-chefer, produktudviklingschefer og indkøbere.

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer og messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

NavnenytProduktionsudstyr21. 05. 2024 | Helle Friemann Nielsen

Scanvaegt Systems A/S indgår partnerskab med Anritsu

Scanvaegt Systems A/S har indgået partnerskab med Anritsu Infivis Ltd. – en førende leverandør af industrielt inspektionsudstyr – og kan nu tilbyde et udvidet program af inspektionsløsninger til industrien i Danmark.

Michael Stuart, europæisk salgsdirektør hos Anritsu (th.) og Michael Nyborg, international business manager hos Scanvaegt (tv.) giver hånd på det nye partnerskab.

Det nye partnerskab gør Scanvaegt Systems til den officielle distributionspartner for Anritsu inspektionsudstyr i Danmark og Finland. Derudover vil Scanvaegt Systems også kunne levere Anritsu udstyr som en del af større integrerede pakkeriløsninger i forbindelse med projekter i Norge, Sverige, Tyskland og andre lande i Europa til projekter på tværs af Europa.
Med det udvidede produktprogram kan fødevareproducenter nu drage stor fordel af Scanvaegts løsninger til vejning, sortering og etikettering, som kan kombineres med det brede udvalg af Anritsus avancerede inspektionsteknologier inden for checkweighers, metaldetektorer og røntgensystemer.
Kombinationen af teknologi fra de to virksomheder gør, at Anritsu udstyr nemt kan integreres i eksisterende Scanvaegt linjer, da de to mærkers HMI-systemer er så ens.

Hurtige og præcise checkweighers
Anritsu-programmet omfatter en serie af hurtige og præcise checkweighers med hastighed op til 300 pakninger/min og en nøjagtighed helt ned til 0,1 g. I serien findes også en ekstremt kompakt kombo-maskine med integreret metaldetektor med en længde på blot 775 mm.
Anritsus høj-sensitive detektionsudstyr er noget af det mest avancerede, der i øjeblikket findes på markedet. Det nye røntgensystem XR75 DualX+ anvender foton-optællingsteknologi til at registrere selv de mindste af fremmed-elemter med lav densitet som fiskeben.
-Vi er glade for det nye partnerskab og de mange effektive løsninger, vi nu kan tilbyde vores kunder. Anritsus ambitioner og værdier harmonerer godt med vores egne. Deres løsninger er det perfekte match af teknologi og ekspertise, som skaber reel værdi for vores kunder ved at sikre høj produktkvalitet og korrekt vægt-indhold, så reklamationer undgås, fortæller Michael Nyborg, der er international business manager hos Scanvaegt.

Fælles teknisk ekspertise
Det nye partnerskab er ikke blot en strategisk salgsalliance, men også et forum, hvor de to virksomheder vil dele og samle deres tekniske ekspertise. Scanvaegts medarbejdere vil bl.a. deltage i kurser på Anritsus Supportkontor i Venlo, Holland, for at lære alt om virksomhedens teknologi og udveksle deres fælles viden om branchen. Denne deling af ekspertise vil forblive en central funktion i aftalen fremover.
Nye og eksisterende Scanvaegt kunder, der investerer i Anritsu udstyr, vil nu kunne drage fordel af virksomhedens efter salgssupport samt 24-7 kundesupport fra Anritsus teknologi-eksperter.
Michael Stuart, Anritsus europæiske salgsdirektør, tilføjer:
-Vi er meget spændte på dette nye partnerskab med Danmarks førende leverandør af fødevareteknologiudstyr. Vi ser frem til at dele bedste praksis og støtte Scanvaegt i at give sine kunder den fineste teknologi, der er tilgængelig både i dag og i fremtiden.

Seneste nyt fra redaktionen

Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

ForskningFremtidens fødevareproduktionInnovationTop09. 12. 2025

Forskere på Syddansk Universitet (SDU) har fundet ud af, at vandmænd kan bruges som fødevarestabilisator og vil nu bl.a. samarbejde med toprestauranten Alchemist og restaurantens forsknings- og testkøkken Spora om at bruge det i madretter. I fremtiden kan de slimede væsener måske bidrage til en mere [...]

Årets Danske Bryggeri 2025

AktueltNavnenyt09. 12. 2025

Det nordjyske bryggeri – Bad Seed Brewing – løb med prisen for Årets Danske Bryggeri 2025. Bryggeriet hædres for konsekvent høj kvalitet, markant udvikling og et år, hvor både øl, samarbejder og festivalaktiviteter har sat tydelige aftryk på den danske ølscene Bad Seed Brewing løb med hver [...]

Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

AktueltBranchenytKonferencer og messer09. 12. 2025

I starten af december samledes 12 danske økologiske og plantebaserede fødevarevirksomheder i Berlin for at deltage i et målrettet eksportfremstød arrangeret af Landbrug & Fødevarer i samarbejde med den danske ambassade i Berlin. Initiativet, der var støttet af Fonden for økologisk landbrug, [...]

Tetra Pak køber Bioreactors.net for at accelerere løsninger inden for nye fødevarer

NavnenytProcesudstyr09. 12. 2025

Tetra Pak Processing Equipment SIA har købt Bioreactors.net - en lettisk virksomhed med næsten tre årtiers erfaring inden for design og fremstilling af bioreaktorløsninger til blandt andet produktion af en række proteiner. Bioreactors.net, der blev grundlagt i 1996, er et specialiseret [...]

Ny skæremaskine til plantebaserede fødevarer kommer til Danmark

Produktionsudstyr09. 12. 2025

Nemco Machinery A/S lancerer en skæremaskine til plantebaserede fødevarer på det danske marked. Der er tale om Maxx 200 HMT-maskinen fra den anerkendte tyske producent holac Maschinenbau. Maxx 200 HMT indgår i en serie af innovative skæremaskiner, som er specialdesignet til produktion af [...]

Ny teknologi – kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

BranchenytFremtidens fødevareproduktionInnovationNavnenytTop02. 12. 2025

På AU Viborg er forskere klar til at teste en teknologi, der kan forvandle CO2 og brint til protein. Perspektiverne er at kunne hjælpe med at brødføde en voksende global befolkning helt uden ny landbrugsjord. I november 2025 åbnede pilotanlægget, der skal bringe teknologien tættere på [...]

Dansk teknologi får tildelt amerikansk patent

AktueltNavnenytProduktionsudstyr02. 12. 2025

Dana Technology ApS får tildelt det amerikanske patent 12419325 B2 for sin Rotary Disc Texturizer (RDT), hvilket markerer en vigtig milepæl for virksomhedens innovative tilgang til forarbejdning af fødevarer. Patentet beskytter virksomhedens unikke metode til at omdanne protein- og kulhydrat [...]

Ny AI-modningsmetode sikrer spisemodne avocadoer

AktueltAutomation og robotterBranchenyt02. 12. 2025

Coop er først i Danmark til at gøre brug af en helt ny modningsteknologi, der sammen med kunstig intelligens sikrer, at forbrugeren altid finder spisemodne avocadoer i butikkerne. De nye, spisemodne avocadoer kommer som Irma-produkt fra uge 49. De fleste kender det: Man skal bruge en avocado, [...]

Det Etiske Råd sætter fokus på patenter – for hvem skal eje fremtidens bioteknologi?

Branchenyt02. 12. 2025

Nye bioteknologier har potentiale til at revolutionere fx fødevareproduktion, medicin, behandling og miljøbeskyttelse. Patenter på bioteknologi har både vidtrækkende konsekvenser for, hvilke bioteknologier, der bliver udviklet såvel som, hvem der kan få adgang til de udviklede teknologier. Nu sætter [...]

Tetra Pak baner vej for ny anvendelse af solsikkeprotein i fødevare- og drikkevareindustrien

Fremtidens fødevareproduktionNye føde- og drikkevarer02. 12. 2025

Tetra Pak lancerer solsikkeprotein, der er en plantebaseret ingrediens udviklet til at hjælpe føde- og drikkevareproducenter med at imødekomme efterspørgslen på plantebaserede produkter. Solsikkeproteinet åbner op for ny produktinnovation inden for plantebaserede og funktionelle føde- og [...]

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

    09.12.2025

  • Årets Danske Bryggeri 2025

    09.12.2025

  • Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

    09.12.2025

  • Tetra Pak køber Bioreactors.net for at accelerere løsninger inden for nye fødevarer

    09.12.2025

  • Ny skæremaskine til plantebaserede fødevarer kommer til Danmark

    09.12.2025

  • Ny teknologi – kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

    02.12.2025

  • Dansk teknologi får tildelt amerikansk patent

    02.12.2025

  • Ny AI-modningsmetode sikrer spisemodne avocadoer

    02.12.2025

  • Det Etiske Råd sætter fokus på patenter – for hvem skal eje fremtidens bioteknologi?

    02.12.2025

  • Tetra Pak baner vej for ny anvendelse af solsikkeprotein i fødevare- og drikkevareindustrien

    02.12.2025

Alle nyheder ›

Læs Plus Process gratis online:

Annoncering i Plus Process:

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik