• LinkedIn
  • OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

til aktører i den producerende fødevareindustri, herunder maskinbyggere og tekniske beslutningstagere som produktionschefer, kvalitetschefer, laboratoriechefer, it-chefer, produktudviklingschefer og indkøbere.

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer og messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

Navnenyt20. 05. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Multivac A/S introducerer nyt forretningsområde og nyt applikationscenter

Multivac A/S’ nye forretningsområde Multivac Ingredients tilbyder ingredienser samt produktudvikling for kunderne i det nyetablerede Applicationscenter Nordic i Vejle. Dette innovative applikationscenter består af et komplet bageri ”World of Bakery Nordic’” Protein FoodLab samt Pakkeri med samtlige pakkemaskiner anvendt i fødevaresegmentet.

Henrik Gade er ansat til at tage hånd om det nye forretningsområde.

Produktudvikling, procesoptimering og emballageudvikling er nøgleordene for fremtidige samarbejder mellem de skandinaviske fødevareproducenter og Multivac A/S – i deres nyetablerede Applicationscenter Nordic i Vejle.
-I vores nye forretningsområde Multivac Ingredients tilbyder vi ingredienser samt produktudvikling for vores kunder i det nyetablerede Applicationscenter Nordic i Vejle. Dette innovative applikationscenter består af et komplet bageri ”World of Bakery Nordic’” Protein FoodLab samt Pakkeri med samtlige pakkemaskiner anvendt i fødevaresegmentet, fortæller adm. direktør Martin Petersen fra Multivac A/S.
-Vi arbejder med et nytænkende fokus på fremtidens fødevarer, hvor håndværk, proceskendskab og bæredygtighed smelter sammen, siger han videre.
-Det vil give helt særlige muligheder for vores kunder at inddrage os i produktudviklingen. Dermed kan produkt, proces, pakkemetode og bæredygtige emballageløsninger testes under samme tag, hvilket reducerer time-to-market – fra idé til det færdige produkt.

Innovation og værdiskabelse
Henrik Gade er ansat til at tage hånd om det nye forretningsområde. Han har mange års erfaring inden for ingredienser til fødevarebranchen og et indgående kendskab til markedet.
-Jeg glæder mig til at kunne være med i udviklingen af nye, spændende produkter til vores kunder, hvor der samtidig også er mulighed for at inddrage rådgivning om valg af pakkemetode og emballage i samarbejde med mine dygtige kolleger. Vi kommer til at byde ind med stor innovation og værdiskabelse til kunderne, siger han.

Udvikling og test
Multivac vil tilbyde kunderne et bredt udvalg af krydderier, marinader, hjælpestoffer, paneringer, grønsagsblandinger m.v., som er vigtige ingredienser og smagsgivere i udviklingen af nye produkter. Samtidig vil der også være gode muligheder for, at kunden i samarbejde med Multivac kan udvikle egne krydderiblandinger / marinader.
-I vores applikationscenter kan kunden køre mindre testproduktioner, hvor de både kan teste smagen og indpakningen af de nye produkter, uden at skulle forstyrre deres daglige produktion, fortsætter Martin Petersen. Vi ser frem til at præsentere de nye muligheder for vores kunder og tror på, at vi kan være med til at deltage i kundens produkt innovationsprocesser og sammen skabe bæredygtige fødevarer og emballageløsninger.

Seneste nyt fra redaktionen

AI-baseret system skal nudge til at spise grønnere og mere bæredygtigt

InnovationNavnenytTop20. 05. 2025

Forskere fra SDU, AU og KU vil udvikle en kunstig intelligens, der kan få forbrugere til at smide sundere og mere bæredygtige dagligvarer i deres indkøbskurve, når de handler online. Hvis du bruger Netflix, Spotify eller TikTok, kender du også til den anbefalelsesalgoritme, som baseret på dine [...]

Videnskabelig alliance skal styrke forskning i landbrug og fødevarer

AktueltForskningFremtidens fødevareproduktion20. 05. 2025

Fem af Europas førende forskningsinstitutioner inden for landbrug, fødevarer og life sciences lancerer the European Science Alliance for Agriculture and Food (ESAAF) som skal understøtte omstillingen af EU's landbrug- og fødevaresektor. Den nye forskningsalliance ESAAF sigter mod at bidrage til [...]

Foodexpo lancerer nyt messekoncept

AktueltKonferencer og messer20. 05. 2025

Et helt nyt messekoncept med 15 unikke zoner venter de besøgende på næste års Foodexpo, der med den nye konstruktion samler brancherne i hver deres zone. Nordens største event for fødevareprofessionelle finder sted 22.-24. marts 2026 i MCH Messecenter Herning. Udstillerne på næste års Foodexpo [...]

Multivac A/S introducerer nyt forretningsområde og nyt applikationscenter

Navnenyt20. 05. 2025

Multivac A/S' nye forretningsområde Multivac Ingredients tilbyder ingredienser samt produktudvikling for kunderne i det nyetablerede Applicationscenter Nordic i Vejle. Dette innovative applikationscenter består af et komplet bageri ”World of Bakery Nordic'” Protein FoodLab samt Pakkeri med samtlige [...]

Trykmåling i fødevare- og drikkevareindustrien

Procesudstyr20. 05. 2025

Den nyeste generation af det elektroniske PG-manometer fra ifm electronic a/s sætter nye standarder for trykmåling i fødevare- og drikkevareindustrien. Med en kombination af gennemprøvet sensorteknologi og banebrydende LED-display tilbyder løsningen både præcision, holdbarhed og forbedret [...]

Door System A/S får nye ejere

Navnenyt20. 05. 2025

Den østjyske dørproducent Door System A/S får nye ejere. Ejerleder Preben Søndergaard, der stiftede Door System tilbage i 1998, har valgt, at det nu er tid for at give virksomheden videre. Igennem en længere proces har han arbejdet på at finde den rette arvtager. De nye ejere bliver Assa Abloy, der [...]

Industrimessen Öresund 2025 samler tre messer under ét tag

Automation og robotterKonferencer og messerProcesudstyr14. 05. 2025

Industrimessen Öresund 2025 er et nyt nordisk mødested. Med tre messer over to dage, som skaber et fælles mødested, er Øresunds Industrimesser udstillingsvinduet for fremtidens produktionsindustri. Ambitionen er at skabe en bæredygtig og effektiv produktion i Norden fremadrettet. Messen afholdes på [...]

Dansk forbud mod PFAS i pizzabakker og engangsemballage virker

BranchenytPakke- og fyldemaskiner samt emballage14. 05. 2025

Paptallerkener, pizzabakker og bagepapir købt i udlandet er ofte produceret med PFAS, som kan være sundhedsskadeligt. I Danmark har forhandlerne stort set fjernet problemet med PFAS i fødevarekontaktmaterialer, viser Fødevarestyrelsens kontrol. PFAS kan bruges til at gøre pap og papir fedt- og [...]

”TECH & Trends 2025” – teknologidag og husmesse den 22. maj

Konferencer og messer14. 05. 2025

Teknologivirksomhederne under Techon7Group inviterer til ”TECH & Trends 2025”, der afholdes den 22. maj i Vejle. Dagen giver mulighed for at dykke ned i de nyeste teknologier herunder terminalløsninger til fødevareforarbejdende virksomheder. Techon7Group beskæftiger sig med modulære [...]

Mikrober skal skabe bæredygtige proteiner til fremtidens fødevarer

ForskningFremtidens fødevareproduktionKlima og miljøNavnenytProcesudstyrTop13. 05. 2025

Mikrosvampe skal omdanne biologisk affald til værdifulde fødevareingredienser. Det er målet i et nyt forskningsprojekt, der vil bidrage til reduktion af klimaudledninger fra animalsk fødevareproduktion og til at sikre mad til verdens voksende befolkning. Projektet vil skabe en ny [...]

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • AI-baseret system skal nudge til at spise grønnere og mere bæredygtigt

    20.05.2025

  • Videnskabelig alliance skal styrke forskning i landbrug og fødevarer

    20.05.2025

  • Foodexpo lancerer nyt messekoncept

    20.05.2025

  • Multivac A/S introducerer nyt forretningsområde og nyt applikationscenter

    20.05.2025

  • Trykmåling i fødevare- og drikkevareindustrien

    20.05.2025

  • Door System A/S får nye ejere

    20.05.2025

  • Industrimessen Öresund 2025 samler tre messer under ét tag

    14.05.2025

  • Dansk forbud mod PFAS i pizzabakker og engangsemballage virker

    14.05.2025

  • ”TECH & Trends 2025” – teknologidag og husmesse den 22. maj

    14.05.2025

  • Mikrober skal skabe bæredygtige proteiner til fremtidens fødevarer

    13.05.2025

Alle nyheder ›

Læs trykte magasiner online:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

Annoncering i trykte magasiner:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik