Multivac A/S’ nye forretningsområde Multivac Ingredients tilbyder ingredienser samt produktudvikling for kunderne i det nyetablerede Applicationscenter Nordic i Vejle. Dette innovative applikationscenter består af et komplet bageri ”World of Bakery Nordic’” Protein FoodLab samt Pakkeri med samtlige pakkemaskiner anvendt i fødevaresegmentet.

Produktudvikling, procesoptimering og emballageudvikling er nøgleordene for fremtidige samarbejder mellem de skandinaviske fødevareproducenter og Multivac A/S – i deres nyetablerede Applicationscenter Nordic i Vejle.
-I vores nye forretningsområde Multivac Ingredients tilbyder vi ingredienser samt produktudvikling for vores kunder i det nyetablerede Applicationscenter Nordic i Vejle. Dette innovative applikationscenter består af et komplet bageri ”World of Bakery Nordic’” Protein FoodLab samt Pakkeri med samtlige pakkemaskiner anvendt i fødevaresegmentet, fortæller adm. direktør Martin Petersen fra Multivac A/S.
-Vi arbejder med et nytænkende fokus på fremtidens fødevarer, hvor håndværk, proceskendskab og bæredygtighed smelter sammen, siger han videre.
-Det vil give helt særlige muligheder for vores kunder at inddrage os i produktudviklingen. Dermed kan produkt, proces, pakkemetode og bæredygtige emballageløsninger testes under samme tag, hvilket reducerer time-to-market – fra idé til det færdige produkt.
Innovation og værdiskabelse
Henrik Gade er ansat til at tage hånd om det nye forretningsområde. Han har mange års erfaring inden for ingredienser til fødevarebranchen og et indgående kendskab til markedet.
-Jeg glæder mig til at kunne være med i udviklingen af nye, spændende produkter til vores kunder, hvor der samtidig også er mulighed for at inddrage rådgivning om valg af pakkemetode og emballage i samarbejde med mine dygtige kolleger. Vi kommer til at byde ind med stor innovation og værdiskabelse til kunderne, siger han.
Udvikling og test
Multivac vil tilbyde kunderne et bredt udvalg af krydderier, marinader, hjælpestoffer, paneringer, grønsagsblandinger m.v., som er vigtige ingredienser og smagsgivere i udviklingen af nye produkter. Samtidig vil der også være gode muligheder for, at kunden i samarbejde med Multivac kan udvikle egne krydderiblandinger / marinader.
-I vores applikationscenter kan kunden køre mindre testproduktioner, hvor de både kan teste smagen og indpakningen af de nye produkter, uden at skulle forstyrre deres daglige produktion, fortsætter Martin Petersen. Vi ser frem til at præsentere de nye muligheder for vores kunder og tror på, at vi kan være med til at deltage i kundens produkt innovationsprocesser og sammen skabe bæredygtige fødevarer og emballageløsninger.