Madspildsløsninger
Stort projekt udnytter sidestrømme og reducerer dermed madspildet
Danmarks fødevareindustri genererer årligt 385.000 tons madspild. Nu skal et nyt projekt til 13 millioner kroner hjælpe virksomheder med at udnytte deres sidestrømme fra fødevareproduktionen
Fiskeaffald i dag kan blive nærende mad i morgen
Et stort EU-projekt med DTU-forskere i spidsen har nu vist, at fiskeindustrien kan få værdifulde produkter ud af de dele af fisken, der hidtil er
Dansk startup: Øl brygget af overskudbrød
Tilbage i december lancerede dagligvarekæden Lidl i samarbejde med Food & Bio Cluster "Lidl Innovate". Formålet er at støtte danske iværksættere og små virksomheder med
Svensk fermenteringsprojekt giver håb for fremtidens bæredygtige mad
Bakterier, der gør affald og madrester til spiselige råvarer i helt nye produkter, lyder næsten for godt til at være sandt – men det er
Projekt vil mindske madspild fra brødindustrien – krumme for krumme
Med 4,8 mio. kr. i tilsagn har et nyt GUDP-projekt ambitioner om at værdiforøge og genanvende ca. 8.000 tons brødspild som ingrediens i en ny
Hent flere