Madspildsløsninger
Millioninvestering skal skabe grøn mad-revolution
Nyt innovativt fellowship-program, støttet af Novo Nordisk Fonden og med Teknologisk Institut i front, skal uddanne nye frontløbere, der skal bekæmpe madspild og bane vejen
Nye tal fra Eurostat: Danmarks madspild er dobbelt så stort som det europæiske gennemsnit
Danmark ligger fortsat i bunden af Europa, når det gælder madspild. Det viser de nye tal fra Eurostat. Ifølge opgørelsen har Danmark et samlet madspild
Øl brygget på juicerester og øko-boller
Sammen med Frankly Juice, Jalm&B lancerer Husbryggeriet Jacobsen en specialbryg, der er skabt af juicerester og økologiske boller – et innovativt skridt mod at minimere
Ny madspildsløsning forlænger holdbarheden på frugt og grønt
Private husholdninger i Danmark smider hvert år 235.000 ton mad ud. En væsentlig del af madspildet består af frugt og grønt. Men nu er der
Stort projekt udnytter sidestrømme og reducerer dermed madspildet
Danmarks fødevareindustri genererer årligt 385.000 tons madspild. Nu skal et nyt projekt til 13 millioner kroner hjælpe virksomheder med at udnytte deres sidestrømme fra fødevareproduktionen
Hent flere

