Fremtidens fødevareproduktion
Skal vi spise grøntsager eller grønne teknologiproteiner?
Fødevareinteresserede får adgang til et overflødighedshorn af smagsprøver, ny viden og netværk, når den årlige videns- og innovationsfestival Food, Trends & Sustainability løber af stablen
Stor interesse for udvikling af fremtidens fødevareproduktion
Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) har i årets første ansøgningsrunde modtaget ansøgninger om tilskud til over 50 projekter fra forskere, fødevareproducenter, landmænd og folk med
Fermenterede mælkesyrebakterier kan forbedre plantebaserede mejerierstatninger
Fermentering med særlige mælkesyrebakterier kan vise sig at være en central teknologi i udviklingen af en lang række bæredygtige fødevarer. Et nyt studie af forskere
Ny viden om soldaterfluers parring kan bane vejen for mere bæredygtig fødevareproduktion
Produktionen af larver fra soldaterfluer kan blive hjulpet på vej af ny viden om soldaterfluers parring. Det gør det meget lettere at lave avlsprogrammer, hvor
Hybrid paneer-ost med 25 procent ærteprotein – samme gode smag og tekstur
Man kan godt erstatte en stor del af mælken i ost med planter og stadig bevare den rigtige smag og tekstur. Det har forskere fra
Hent flere