• LinkedIn
  • OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

til aktører i den producerende fødevareindustri, herunder maskinbyggere og tekniske beslutningstagere som produktionschefer, kvalitetschefer, laboratoriechefer, it-chefer, produktudviklingschefer og indkøbere.

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer og messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

Fremtidens fødevareproduktion

Fremtidens fødevareproduktion12. 08. 2025 | Helle Friemann Nielsen

International forskning om biogødning til fremtidens fødevareproduktion

En voksende verdensbefolkning har behov for en voksende fødevareproduktion - og fremtidens fødevarer er nødt til at blive produceret mere bæredygtigt og skånsomt for miljøet,

Fremtidens fødevareproduktion12. 08. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Organic Summit 2025 i København præsenterer et stærkt speaker line-up

Stærke speakere fra hele Europa samles til Organic Summit i København den 18. og 19. august for at blive enige om et fælles charter med

Fremtidens fødevareproduktion05. 08. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Forskere er lykkedes med at gøre sukkerpulp til superfood

I det afsluttede projekt Mycoprotein har forskerne fra Københavns Universitet fundet en metode til at omdanne restproduktet fra sukkerproduktion - pulp - til et spiseligt

Fremtidens fødevareproduktion05. 08. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Biosolutions skal spire og gro i Europa

Nye innovative biologiske løsninger skal både på tallerkenen og på dagsordenen. Sådan lyder budskabet fra Dansk Industri efter en middag i juli for EU’s erhvervsministre,

Fremtidens fødevareproduktion24. 06. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Danmark i front inden for investeringer og forskning i alternative proteiner

En analyse viser, at danske investeringer i alternative proteiner voksede med over 900 procent alene i 2024, og at Danmark samtidig er førende i Europa,

Hent flere

« Forrige side
Næste side »

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • Fødevareplast skal genanvendes på ny

    19.08.2025

  • Fødevareminister åbner dansk fællesstand på Aqua Nor 2025

    19.08.2025

  • Ny teknologi viser vejen mod lavere metanudslip

    19.08.2025

  • Nyt initiativ skal løfte andelen af dansk frugt og grønt med 10 pct. inden 2030

    19.08.2025

  • Millionindsprøjtning på vej til dansk mad- og gastronomiturisme

    19.08.2025

  • Analyse dokumenterer klimaaftrykket for dansk frugt og grønt

    12.08.2025

  • Nationalt pant- og retursystem for takeaway-emballage

    12.08.2025

  • International forskning om biogødning til fremtidens fødevareproduktion

    12.08.2025

  • Organic Summit 2025 i København præsenterer et stærkt speaker line-up

    12.08.2025

  • Arla investerer næsten en halv milliard kroner i Holstebro

    12.08.2025

Alle nyheder ›

Læs trykte magasiner online:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

Annoncering i trykte magasiner:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik