• LinkedIn
  • OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

til aktører i den producerende fødevareindustri, herunder maskinbyggere og tekniske beslutningstagere som produktionschefer, kvalitetschefer, laboratoriechefer, it-chefer, produktudviklingschefer og indkøbere.

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer og messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

Konferencer og messer17. 06. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Besøg AU Viborg – se forsøgsmarkerne og mød forskerne

DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug og AU Viborg inviterer til en spændende eftermiddag med fokus på aktuel forskning og praktiske løsninger til fremtidens landbrug. Arrangementet giver en unik mulighed for at få faglig inspiration og ny viden direkte fra forskerne bag forsøgene.

Fotos: Jens Bonderup Kjeldsen.

Kom på besøg hos AU Viborg og se forsøgsmarkerne og mød forskerne d. 24. juni. Arrangementet starter med to korte faglige oplæg i auditoriet, hvorefter turen går ud i marken for at se nærmere på aktuelle forsøg og resultater fra forskningen ved Institut for Agroøkologi.

I auditoriet:
• Præcisionsjordbrug ved Davide Cammarano, professor, Institut for Agroøkologi
• Minivådområder med matricer, drift og effektivitet ved Finn Plauborg, seniorforsker, Institut for Agroøkologi.

I forsøgsmarkerne:
• Proteinafgrøder, lupin og sojabønne ved Juliana Martins, postdoc, Institut for Agroøkologi
• Kvægsædskifter, kulstof, kvælstof, urter og biodiversitet ved Johannes Lund Jensen, adjunkt, Institut for Agroøkologi og Carsten Malisch, adjunkt, Institut for Agroøkologi
• Grain, Legume and Oilseed Rape integration in robust organic cropping systems ved Kirsten Enggrob, adjunkt, Institut for Agroøkologi.

Praktisk
Arrangementet finder sted på Institut for Agroøkologi, Blichers Allé 20, 8830 Tjele mandag den 24. juni 2025 fra kl. 13.00 – 15.30. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Seneste nyt fra redaktionen

Nyt center for udvikling af fødevareteknologi åbner i Sverige

InnovationNavnenytProcesudstyrProduktionsudstyrTop17. 06. 2025

Tetra Pak har åbnet deres nye Center for Udvikling af Fødevareteknologi i Karlshanm. Her skal pilotanlæg gøre det hurtigere at komme på markedet for producenter med fermenteringsbaserede produkter af høj kvalitet. Tetra Pak Center for Udvikling af Fødevareteknologi er åbnet i Karlshamn, [...]

Live dataovervågning af larveproduktion vil revolutionere insektopdræt

AktueltAutomation og robotterFremtidens fødevareproduktion17. 06. 2025

Insektproduktionssektoren er en hastigt voksende industri, men produktionseffektiviteten og skalerbarheden er udfordret. Et nyt forskningsprojekt vil udvikle smarte overvågnings- og realtidsanalysesystemer til produktion af sort soldaterfluelarver med hjælp fra computervision og AI-teknologier. [...]

Øl brygget på juicerester og øko-boller

AktueltMadspildsløsninger17. 06. 2025

Sammen med Frankly Juice, Jalm&B lancerer Husbryggeriet Jacobsen en specialbryg, der er skabt af juicerester og økologiske boller – et innovativt skridt mod at minimere madspild og reducere klimaaftryk. Specialøllen får premiere på Roskilde Festival. Bag den bæredygtige øl står tre [...]

Dansk kafferisteri får topkarakter i bæredygtighed

Klima og miljøNavnenyt17. 06. 2025

Med en ny B Corp score på 154,6 point bliver CleverCoffee den højst scorende kaffevirksomhed i hele EU. I en tid hvor virksomheder falder over hinanden, for at fortælle om deres tiltag med bæredygtighed, har en dansk virksomhed formået at skille sig ud, og høster nu international anerkendelse [...]

Danish Crown henter erfaren topleder

Navnenyt17. 06. 2025

Danish Crown har ansat Jens Peter Clausen som Executive Vice President for Danish Crown Industry. Med topposter i bl.a. General Motors, Google og Tesla i USA er det en erfaren og globalt orienteret lederprofil, der hentes ind til at lede koncernens største forretningsenhed og sætte sit aftryk på [...]

Besøg AU Viborg – se forsøgsmarkerne og mød forskerne

Konferencer og messer17. 06. 2025

DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug og AU Viborg inviterer til en spændende eftermiddag med fokus på aktuel forskning og praktiske løsninger til fremtidens landbrug. Arrangementet giver en unik mulighed for at få faglig inspiration og ny viden direkte fra forskerne bag [...]

Skånsom frysetørring af babymad bevarer smag og næringsstoffer

InnovationProduktionsudstyrTop10. 06. 2025

Den innovative danske babymadsproducent Ma-Mam ApS peger på nye muligheder ved at anvende frysetørring til babymad. Frysetørring er yderst skånsom, og næringsstofferne, farve og meget af den naturlige smag, som normalt går tabt i traditionelle varmebehandlingsprocesser, bevares. Med hjælp fra den [...]

White-Paper – fødevaresikkerhed og kvalitet er danske konkurrencefordele

AktueltBranchenytHygiejne og fødevaresikkerhedNavnenyt10. 06. 2025

Danmark har et stærkt internationalt ry som en pålidelig leverandør af sikre fødevarer med høj kvalitet. Denne position bygger på årtiers erfaring med at skabe gennemsigtighed, høje standarder og dokumenterede løsninger, som hele den danske fødevareklynge står bag. Nu udkommer nyt White-Paper fra [...]

Investering i det globale fødevaresystem

AktueltFremtidens fødevareproduktionNavnenyt10. 06. 2025

Nordic Foodtech VC har gennemført første closing på sin anden fond, der skal investere i nye teknologier og løsninger med fokus på robusthed og sundhed for mennesker og planeten i hele fødevaresystemet. Porteføljen rummer allerede lovende danske selskaber som Evodia, Chromologics og endless food co [...]

Arla Foods investerer stort i Linköping for at imødekomme skyr-boom

Navnenyt10. 06. 2025

Andelsejede Arla Foods investerer 34,5 mio. euro i en ny produktionslinje til skyr på mejeriet i Linköping, Sverige. Investeringen er en del af kooperativets langsigtede strategi og skal imødekomme den stigende efterspørgsel på skyr. Den nye produktionslinje vil primært producere skyr til det [...]

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • Nyt center for udvikling af fødevareteknologi åbner i Sverige

    17.06.2025

  • Live dataovervågning af larveproduktion vil revolutionere insektopdræt

    17.06.2025

  • Øl brygget på juicerester og øko-boller

    17.06.2025

  • Dansk kafferisteri får topkarakter i bæredygtighed

    17.06.2025

  • Danish Crown henter erfaren topleder

    17.06.2025

  • Besøg AU Viborg – se forsøgsmarkerne og mød forskerne

    17.06.2025

  • Skånsom frysetørring af babymad bevarer smag og næringsstoffer

    10.06.2025

  • White-Paper – fødevaresikkerhed og kvalitet er danske konkurrencefordele

    10.06.2025

  • Investering i det globale fødevaresystem

    10.06.2025

  • Arla Foods investerer stort i Linköping for at imødekomme skyr-boom

    10.06.2025

Alle nyheder ›

Læs trykte magasiner online:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

Annoncering i trykte magasiner:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik