• LinkedIn
  • OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

til aktører i den producerende fødevareindustri, herunder maskinbyggere og tekniske beslutningstagere som produktionschefer, kvalitetschefer, laboratoriechefer, it-chefer, produktudviklingschefer og indkøbere.

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer og messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

Automation og robotterNavnenyt05. 08. 2024 | Helle Friemann Nielsen

Trivision A/S og Scanvaegt Systems A/S indgår strategisk samarbejde

Scanvaegt Systems A/S styrker sit program af inspektionsløsninger til fødevareindustrien med et strategisk samarbejde med TriVision A/S, der er en markedsledende producent og leverandør af visionkontrolsystemer.

Jesper Bach, CEO hos TriVision A/S, og Michael Nyborg, International Business Manager hos Scanvaegt Systems A/S, har store forventninger til samarbejdet om at levere innovative visionsystemer til fødevareproducenterne i Danmark.

Scanvaegt Systems leverer i forvejen et bredt program af inspektionsløsninger, der omfatter checkweighers, metaldetektorer og x-ray systemer. Med det nye samarbejde udvider virksomheden produktprogrammet yderligere med TriVisions avancerede visionsystemer, som kan forbedre kvalitetskontrollen markant på en lang række visuelle parametre.
Det betyder, at Scanvaegt Systems nu kan tilbyde kunder i fødevareindustrien komplette EOL-pakkelinier, der inkorporerer såvel vejning og mærkning som alle former for inspektionsteknologi, herunder kontrolvejning, metaldetektering, røntgeninspektion og nu også visionkontrol.

Alsidig visuel inspektion – beskytter forretningens brand og indtjening
TriVisions innovative visionsystemer kan udføre inspektion og kvalitetskontrol af forskellige typer fødevareemballage, så fødevareproducenter kan sikre, at den opfylder det ønskede kvalitetsniveau.
Systemerne kan inspicere på en lang række forskellige parametre, bl.a. fremmedlegemer, farve, indhold med antal og mængde, form og størrelse, etikettens print, stregkode samt position, produktoverflade og emballage-forsegling. Med TriVision systemets alsidige anvendelse er det muligt at inspicere specifikt de parametre, der er kritiske for fødevareproducenten og deres slutkunder.
Ved at automatisere emballageinspektion og sikre emballagens kvalitet, optimerer TriVisions system produktionsprocessen, reducerer manuelt arbejde og eliminerer dyre tilbagekaldelser og bøder. Samtidig bidrager det til at nedbringe fødevarespild, genarbejde og nedetid.

TriVisions visionsystemer kan inspicere på bl.a. fremmedlegemer, farve, indhold med antal og mængde, form og størrelse, etikettens print, stregkode samt position, produktoverflade og emballage-forsegling.

Beskytter firmaets gode omdømme
-Vi er glade for det nye partnerskab og har store forventninger til TriVisions innovative systemer, som gør, at vi nu kan tilbyde vores kunder komplette pakke- og inspektionslinier, der sikrer høj produktkvalitet og beskytter deres brand, fortæller Michael Nyborg, International Business Manager hos Scanvaegt Systems.
-TriVision og Scanvaegt Systems deler ambitioner og produktstrategier – det gør det muligt at kombinere vores produkter til løsninger, der sikrer høj produktkvalitet og forhindrer reklamationer. Det skaber mærkbar værdi på bundlinien for vores kunder inden for industrier som fisk og skaldyr, mejeriprodukter, kød, færdigretter og konfekture, fortsætter han.
-Vi er virkelig glade for det nye partnerskab med Scanvaegt, da vi ser dette samarbejde som et perfekt match. Scanvaegt har en stor og meget loyal kundebase og er kendt for et højt serviceniveau og kundeintegritet. Så kombinationen af deres løsninger og servicekoncept og vores innovative visionsløsninger vil skabe nye muligheder for de danske fødevareproducenter, som vi forventer at kunne supportere langt bedre i fremtiden med dette nye samarbejde, supplerer Jesper Bach, CEO hos TriVision.

Seneste nyt fra redaktionen

Gær, bakterier og svampe skal producere proteinrige fødevarer

ForskningFremtidens fødevareproduktionTop16. 09. 2025

Forskere fra DTU og Aarhus Universitet skal udvikle nye produktionsformer, hvor gær, bakterier og svampes evne til at producere proteinet kasein udnyttes med henblik på fremtidens bæredygtige fødevarer og fødevareproduktion. Projektet har modtaget en millionbevilling fra Novo Nordisk [...]

Samarbejde baner vejen for hurtigere og mere rentabel industriel fermentering

AktueltNavnenytProcesudstyr16. 09. 2025

Kommerciel fermentering står i dag overfor store udfordringer; lav profitabilitet og kostbar opskalering i produktudviklingsfasen betyder, at mange producenter aldrig når ud på markedet. Den danske biotekvirksomhed Swan Neck Bio ApS lancerer nu et samarbejde med Tetra Pak, der adresserer netop disse [...]

Powtech Technopharm 2025

AktueltKonferencer og messerPakke- og fyldemaskiner samt emballageProcesudstyr16. 09. 2025

Fra den 23. til den 25. september 2025 bliver Nürnbergs messeområde igen centrum for forarbejdningsteknologier til pulver, faste stoffer og væsker i forbindelse med Powtech Technopharm 2025. Messen afholdes i år sammen med emballagemessen Fachpack – og med tilføjelsen af Technopharm dækker messen nu [...]

Klar med priser på returemballage

BranchenytPakke- og fyldemaskiner samt emballage16. 09. 2025

Emballageretur har offentliggjort, hvad de enkelte affaldsfraktioner kommer til at koste de flere end 2.100 medlemsvirksomheder, som hører under den kollektive ordning. På grund af stærke samarbejdspartnere, mange års erfaring og stordriftsfordele er Emballagereturs medlemmer sikret en høj grad af [...]

DLG Group kickstarter pilotprojekt, der skal dokumentere effekterne af regenerativ dyrkning

NavnenytPrimær produktion16. 09. 2025

I de seneste to år har DLG Group arbejdet for at fremme det regenerative landbrug, og nu tager andelsselskabet endnu et skridt, når man samler 10 udvalgte landbrug i et pilotprojekt, der skal opsamle data og beregne effekterne på dyrkningsformen. Sidste år indledte DGL et samarbejde med Carlsberg om [...]

Dansk teknologi beskytter forbrugere mod livsfarlig listeria i fødevarer

Hygiejne og fødevaresikkerhedProduktionsudstyrTop09. 09. 2025

Forbrugerne kan blive beskyttet mod den livsfarlige bakterie listeria, som udgør en stigende risiko i fødevarer, af den energibesparende teknologi raslysering fra danske Lyras A/S. Listeria var årsag til mindst 340 dødsfald i Europa i 2023 og er lige nu skyld i, at store mængder franske fødevarer [...]

Drinktec 2025 samler industrien for drikkevarer og flydende fødevarer

AktueltKonferencer og messer09. 09. 2025

Siden 1951 har drinktec-messen samlet den internationale industri for drikkevarer og flydende fødevarer. I år sker dette fra den 15. til 19. september i München. Messen dækker hele værdikæden fra råvarer og ingredienser over procesteknologi og maskiner til påfyldning og emballering til [...]

Lav antibiotikaresistens i dansk kød – men import vækker bekymring

AktueltBranchenytHygiejne og fødevaresikkerhed09. 09. 2025

Den nyeste DANMAP-rapport fra DTU Fødevareinstitut og Statens Serum Institut viser, at antibiotikaresistens i E. coli bakterier fra dansk kyllingekød fortsat ligger på et lavt niveau – særligt for stoffer, der er afgørende for behandling af mennesker. Til gengæld peger rapporten på en bekymrende [...]

Fødevarepriserne stiger – men ikke for laks og ørred

Branchenyt09. 09. 2025

Debatten om stigende fødevarepriser fylder meget i både medier og samfund. Forklaringen er - ifølge Dansk Akvakultur Producentorganisation - sammensat, men i korte træk handler det om, at den globale efterspørgsel stiger hurtigere end udbuddet. Verdens befolkning nærmer sig otte milliarder, og [...]

Konference om brand og sikkerhed i Danmark – med oplæg fra en dansk fødevarevirksomhed

Konferencer og messer09. 09. 2025

Sikkerhed og beredskab har aldrig været vigtigere end i dag. Branden i Børsen og det ændrede sikkerhedsbillede internationalt betyder en ny sikkerhedsmæssig virkelighed for danske virksomheder anno 2025. På konferencen fortæller en stor dansk fødevarevirksomhed om, hvordan de arbejder med [...]

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • Gær, bakterier og svampe skal producere proteinrige fødevarer

    16.09.2025

  • Samarbejde baner vejen for hurtigere og mere rentabel industriel fermentering

    16.09.2025

  • Powtech Technopharm 2025

    16.09.2025

  • Klar med priser på returemballage

    16.09.2025

  • DLG Group kickstarter pilotprojekt, der skal dokumentere effekterne af regenerativ dyrkning

    16.09.2025

  • Dansk teknologi beskytter forbrugere mod livsfarlig listeria i fødevarer

    09.09.2025

  • Drinktec 2025 samler industrien for drikkevarer og flydende fødevarer

    09.09.2025

  • Lav antibiotikaresistens i dansk kød – men import vækker bekymring

    09.09.2025

  • Fødevarepriserne stiger – men ikke for laks og ørred

    09.09.2025

  • Konference om brand og sikkerhed i Danmark – med oplæg fra en dansk fødevarevirksomhed

    09.09.2025

Alle nyheder ›

Læs trykte magasiner online:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

Annoncering i trykte magasiner:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik