• LinkedIn
  • OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

til aktører i den producerende fødevareindustri, herunder maskinbyggere og tekniske beslutningstagere som produktionschefer, kvalitetschefer, laboratoriechefer, it-chefer, produktudviklingschefer og indkøbere.

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer og messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

Automation og robotterNavnenyt05. 08. 2024 | Helle Friemann Nielsen

Trivision A/S og Scanvaegt Systems A/S indgår strategisk samarbejde

Scanvaegt Systems A/S styrker sit program af inspektionsløsninger til fødevareindustrien med et strategisk samarbejde med TriVision A/S, der er en markedsledende producent og leverandør af visionkontrolsystemer.

Jesper Bach, CEO hos TriVision A/S, og Michael Nyborg, International Business Manager hos Scanvaegt Systems A/S, har store forventninger til samarbejdet om at levere innovative visionsystemer til fødevareproducenterne i Danmark.

Scanvaegt Systems leverer i forvejen et bredt program af inspektionsløsninger, der omfatter checkweighers, metaldetektorer og x-ray systemer. Med det nye samarbejde udvider virksomheden produktprogrammet yderligere med TriVisions avancerede visionsystemer, som kan forbedre kvalitetskontrollen markant på en lang række visuelle parametre.
Det betyder, at Scanvaegt Systems nu kan tilbyde kunder i fødevareindustrien komplette EOL-pakkelinier, der inkorporerer såvel vejning og mærkning som alle former for inspektionsteknologi, herunder kontrolvejning, metaldetektering, røntgeninspektion og nu også visionkontrol.

Alsidig visuel inspektion – beskytter forretningens brand og indtjening
TriVisions innovative visionsystemer kan udføre inspektion og kvalitetskontrol af forskellige typer fødevareemballage, så fødevareproducenter kan sikre, at den opfylder det ønskede kvalitetsniveau.
Systemerne kan inspicere på en lang række forskellige parametre, bl.a. fremmedlegemer, farve, indhold med antal og mængde, form og størrelse, etikettens print, stregkode samt position, produktoverflade og emballage-forsegling. Med TriVision systemets alsidige anvendelse er det muligt at inspicere specifikt de parametre, der er kritiske for fødevareproducenten og deres slutkunder.
Ved at automatisere emballageinspektion og sikre emballagens kvalitet, optimerer TriVisions system produktionsprocessen, reducerer manuelt arbejde og eliminerer dyre tilbagekaldelser og bøder. Samtidig bidrager det til at nedbringe fødevarespild, genarbejde og nedetid.

TriVisions visionsystemer kan inspicere på bl.a. fremmedlegemer, farve, indhold med antal og mængde, form og størrelse, etikettens print, stregkode samt position, produktoverflade og emballage-forsegling.

Beskytter firmaets gode omdømme
-Vi er glade for det nye partnerskab og har store forventninger til TriVisions innovative systemer, som gør, at vi nu kan tilbyde vores kunder komplette pakke- og inspektionslinier, der sikrer høj produktkvalitet og beskytter deres brand, fortæller Michael Nyborg, International Business Manager hos Scanvaegt Systems.
-TriVision og Scanvaegt Systems deler ambitioner og produktstrategier – det gør det muligt at kombinere vores produkter til løsninger, der sikrer høj produktkvalitet og forhindrer reklamationer. Det skaber mærkbar værdi på bundlinien for vores kunder inden for industrier som fisk og skaldyr, mejeriprodukter, kød, færdigretter og konfekture, fortsætter han.
-Vi er virkelig glade for det nye partnerskab med Scanvaegt, da vi ser dette samarbejde som et perfekt match. Scanvaegt har en stor og meget loyal kundebase og er kendt for et højt serviceniveau og kundeintegritet. Så kombinationen af deres løsninger og servicekoncept og vores innovative visionsløsninger vil skabe nye muligheder for de danske fødevareproducenter, som vi forventer at kunne supportere langt bedre i fremtiden med dette nye samarbejde, supplerer Jesper Bach, CEO hos TriVision.

Seneste nyt fra redaktionen

Dansk teknologi får tildelt amerikansk patent

AktueltNavnenytProduktionsudstyr02. 12. 2025

Dana Technology ApS får tildelt det amerikanske patent 12419325 B2 for sin Rotary Disc Texturizer (RDT), hvilket markerer en vigtig milepæl for virksomhedens innovative tilgang til forarbejdning af fødevarer. Patentet beskytter virksomhedens unikke metode til at omdanne protein- og kulhydrat [...]

Ny AI-modningsmetode sikrer spisemodne avocadoer

AktueltAutomation og robotterBranchenyt02. 12. 2025

Coop er først i Danmark til at gøre brug af en helt ny modningsteknologi, der sammen med kunstig intelligens sikrer, at forbrugeren altid finder spisemodne avocadoer i butikkerne. De nye, spisemodne avocadoer kommer som Irma-produkt fra uge 49. De fleste kender det: Man skal bruge en avocado, [...]

Det Etiske Råd sætter fokus på patenter – for hvem skal eje fremtidens bioteknologi?

Branchenyt02. 12. 2025

Nye bioteknologier har potentiale til at revolutionere fx fødevareproduktion, medicin, behandling og miljøbeskyttelse. Patenter på bioteknologi har både vidtrækkende konsekvenser for, hvilke bioteknologier, der bliver udviklet såvel som, hvem der kan få adgang til de udviklede teknologier. Nu sætter [...]

Tetra Pak baner vej for ny anvendelse af solsikkeprotein i fødevare- og drikkevareindustrien

Fremtidens fødevareproduktionNye føde- og drikkevarer02. 12. 2025

Tetra Pak lancerer solsikkeprotein, der er en plantebaseret ingrediens udviklet til at hjælpe føde- og drikkevareproducenter med at imødekomme efterspørgslen på plantebaserede produkter. Solsikkeproteinet åbner op for ny produktinnovation inden for plantebaserede og funktionelle føde- og [...]

Millioninvestering til lancering af ny naturlig rød farve til fødevarer

InnovationNavnenytProcesudstyrTop25. 11. 2025

Den danske biotekvirksomhed Chromologics fremstiller effektive, naturlige og bæredygtige farver til fødevarer ved hjælp af fermenteringsteknologi. Sammen med bl.a. Novo Holdings investerer EIFO i virksomheden. Med den nye finansiering kan Chromologics tage de sidste skridt mod lancering af deres [...]

Bornholm tager næste skridt mod Danmarks første lokale rejeproduktion

AktueltNavnenytProduktionsudstyr25. 11. 2025

I sidste uge modtog Bornholms Lakseklækkeri i Nexø de allerførste larver af varmtvandsrejer. Det er en vigtig milepæl i opbygningen af en helt ny fødevareproduktion på øen og etableringen af Danmarks første lokale produktion af varmtvandsrejer. I alt 10.000 rejelarver er på vej til Bornholm, [...]

Nye termoformere er en gamechanger inden for pakkemaskiner

AktueltPakke- og fyldemaskiner samt emballage25. 11. 2025

Nemco Machinery A/S lancerer en ny serie af "selvtænkende" termoformere, der kontinuerligt analyserer egne processer. Serien repræsenterer ikke alene et stort skridt i den teknologiske udvikling; den understøtter også den grønne omstilling – og spås at blive en gamechanger for [...]

Millioninvestering skal skabe grøn mad-revolution

Fremtidens fødevareproduktionMadspildsløsningerNavnenyt25. 11. 2025

Nyt innovativt fellowship-program, støttet af Novo Nordisk Fonden og med Teknologisk Institut i front, skal uddanne nye frontløbere, der skal bekæmpe madspild og bane vejen for bæredygtige fødevaresystemer. Teknologisk Institut står i spidsen for at drive BioSustainability Design Fellowship [...]

Coop fjerner låg på creme fraiche og reducerer 15 ton plast

Pakke- og fyldemaskiner samt emballage25. 11. 2025

I sidste uge tog Coop endnu et skridt mod mindre plastaffald i hverdagen. Fremover bliver creme fraiche fra Coops egen serie, ”Coop”, produceret med en tynd film som låg i stedet for det traditionelle plastlåg. Det drejer sig om 4,7 millioner bægre og giver en årlig reduktion på 15 ton [...]

Indonesisk svamp tryller ølrester om til pølser

ForskningProcesudstyrTop18. 11. 2025

I jagten på nye måder at producere protein på, har forskere på Aalborg Universitet forvandlet restprodukter fra ølproduktion til et proteinrigt produkt, som kan erstatte almindeligt kød i fx pølser; takket være en indonesisk svamp. Resultatet er både velsmagende, bæredygtigt og økonomisk [...]

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • Dansk teknologi får tildelt amerikansk patent

    02.12.2025

  • Ny AI-modningsmetode sikrer spisemodne avocadoer

    02.12.2025

  • Det Etiske Råd sætter fokus på patenter – for hvem skal eje fremtidens bioteknologi?

    02.12.2025

  • Tetra Pak baner vej for ny anvendelse af solsikkeprotein i fødevare- og drikkevareindustrien

    02.12.2025

  • Millioninvestering til lancering af ny naturlig rød farve til fødevarer

    25.11.2025

  • Bornholm tager næste skridt mod Danmarks første lokale rejeproduktion

    25.11.2025

  • Nye termoformere er en gamechanger inden for pakkemaskiner

    25.11.2025

  • Millioninvestering skal skabe grøn mad-revolution

    25.11.2025

  • Coop fjerner låg på creme fraiche og reducerer 15 ton plast

    25.11.2025

  • Indonesisk svamp tryller ølrester om til pølser

    18.11.2025

Alle nyheder ›

Læs Plus Process gratis online:

Annoncering i Plus Process:

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik