• LinkedIn
  • OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

til aktører i den producerende fødevareindustri, herunder maskinbyggere og tekniske beslutningstagere som produktionschefer, kvalitetschefer, laboratoriechefer, it-chefer, produktudviklingschefer og indkøbere.

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer og messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

Automation og robotterNavnenyt05. 08. 2024 | Helle Friemann Nielsen

Trivision A/S og Scanvaegt Systems A/S indgår strategisk samarbejde

Scanvaegt Systems A/S styrker sit program af inspektionsløsninger til fødevareindustrien med et strategisk samarbejde med TriVision A/S, der er en markedsledende producent og leverandør af visionkontrolsystemer.

Jesper Bach, CEO hos TriVision A/S, og Michael Nyborg, International Business Manager hos Scanvaegt Systems A/S, har store forventninger til samarbejdet om at levere innovative visionsystemer til fødevareproducenterne i Danmark.

Scanvaegt Systems leverer i forvejen et bredt program af inspektionsløsninger, der omfatter checkweighers, metaldetektorer og x-ray systemer. Med det nye samarbejde udvider virksomheden produktprogrammet yderligere med TriVisions avancerede visionsystemer, som kan forbedre kvalitetskontrollen markant på en lang række visuelle parametre.
Det betyder, at Scanvaegt Systems nu kan tilbyde kunder i fødevareindustrien komplette EOL-pakkelinier, der inkorporerer såvel vejning og mærkning som alle former for inspektionsteknologi, herunder kontrolvejning, metaldetektering, røntgeninspektion og nu også visionkontrol.

Alsidig visuel inspektion – beskytter forretningens brand og indtjening
TriVisions innovative visionsystemer kan udføre inspektion og kvalitetskontrol af forskellige typer fødevareemballage, så fødevareproducenter kan sikre, at den opfylder det ønskede kvalitetsniveau.
Systemerne kan inspicere på en lang række forskellige parametre, bl.a. fremmedlegemer, farve, indhold med antal og mængde, form og størrelse, etikettens print, stregkode samt position, produktoverflade og emballage-forsegling. Med TriVision systemets alsidige anvendelse er det muligt at inspicere specifikt de parametre, der er kritiske for fødevareproducenten og deres slutkunder.
Ved at automatisere emballageinspektion og sikre emballagens kvalitet, optimerer TriVisions system produktionsprocessen, reducerer manuelt arbejde og eliminerer dyre tilbagekaldelser og bøder. Samtidig bidrager det til at nedbringe fødevarespild, genarbejde og nedetid.

TriVisions visionsystemer kan inspicere på bl.a. fremmedlegemer, farve, indhold med antal og mængde, form og størrelse, etikettens print, stregkode samt position, produktoverflade og emballage-forsegling.

Beskytter firmaets gode omdømme
-Vi er glade for det nye partnerskab og har store forventninger til TriVisions innovative systemer, som gør, at vi nu kan tilbyde vores kunder komplette pakke- og inspektionslinier, der sikrer høj produktkvalitet og beskytter deres brand, fortæller Michael Nyborg, International Business Manager hos Scanvaegt Systems.
-TriVision og Scanvaegt Systems deler ambitioner og produktstrategier – det gør det muligt at kombinere vores produkter til løsninger, der sikrer høj produktkvalitet og forhindrer reklamationer. Det skaber mærkbar værdi på bundlinien for vores kunder inden for industrier som fisk og skaldyr, mejeriprodukter, kød, færdigretter og konfekture, fortsætter han.
-Vi er virkelig glade for det nye partnerskab med Scanvaegt, da vi ser dette samarbejde som et perfekt match. Scanvaegt har en stor og meget loyal kundebase og er kendt for et højt serviceniveau og kundeintegritet. Så kombinationen af deres løsninger og servicekoncept og vores innovative visionsløsninger vil skabe nye muligheder for de danske fødevareproducenter, som vi forventer at kunne supportere langt bedre i fremtiden med dette nye samarbejde, supplerer Jesper Bach, CEO hos TriVision.

Seneste nyt fra redaktionen

Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

ForskningFremtidens fødevareproduktionInnovationTop09. 12. 2025

Forskere på Syddansk Universitet (SDU) har fundet ud af, at vandmænd kan bruges som fødevarestabilisator og vil nu bl.a. samarbejde med toprestauranten Alchemist og restaurantens forsknings- og testkøkken Spora om at bruge det i madretter. I fremtiden kan de slimede væsener måske bidrage til en mere [...]

Årets Danske Bryggeri 2025

AktueltNavnenyt09. 12. 2025

Det nordjyske bryggeri – Bad Seed Brewing – løb med prisen for Årets Danske Bryggeri 2025. Bryggeriet hædres for konsekvent høj kvalitet, markant udvikling og et år, hvor både øl, samarbejder og festivalaktiviteter har sat tydelige aftryk på den danske ølscene Bad Seed Brewing løb med hver [...]

Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

AktueltBranchenytKonferencer og messer09. 12. 2025

I starten af december samledes 12 danske økologiske og plantebaserede fødevarevirksomheder i Berlin for at deltage i et målrettet eksportfremstød arrangeret af Landbrug & Fødevarer i samarbejde med den danske ambassade i Berlin. Initiativet, der var støttet af Fonden for økologisk landbrug, [...]

Tetra Pak køber Bioreactors.net for at accelerere løsninger inden for nye fødevarer

NavnenytProcesudstyr09. 12. 2025

Tetra Pak Processing Equipment SIA har købt Bioreactors.net - en lettisk virksomhed med næsten tre årtiers erfaring inden for design og fremstilling af bioreaktorløsninger til blandt andet produktion af en række proteiner. Bioreactors.net, der blev grundlagt i 1996, er et specialiseret [...]

Ny skæremaskine til plantebaserede fødevarer kommer til Danmark

Produktionsudstyr09. 12. 2025

Nemco Machinery A/S lancerer en skæremaskine til plantebaserede fødevarer på det danske marked. Der er tale om Maxx 200 HMT-maskinen fra den anerkendte tyske producent holac Maschinenbau. Maxx 200 HMT indgår i en serie af innovative skæremaskiner, som er specialdesignet til produktion af [...]

Ny teknologi – kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

BranchenytFremtidens fødevareproduktionInnovationNavnenytTop02. 12. 2025

På AU Viborg er forskere klar til at teste en teknologi, der kan forvandle CO2 og brint til protein. Perspektiverne er at kunne hjælpe med at brødføde en voksende global befolkning helt uden ny landbrugsjord. I november 2025 åbnede pilotanlægget, der skal bringe teknologien tættere på [...]

Dansk teknologi får tildelt amerikansk patent

AktueltNavnenytProduktionsudstyr02. 12. 2025

Dana Technology ApS får tildelt det amerikanske patent 12419325 B2 for sin Rotary Disc Texturizer (RDT), hvilket markerer en vigtig milepæl for virksomhedens innovative tilgang til forarbejdning af fødevarer. Patentet beskytter virksomhedens unikke metode til at omdanne protein- og kulhydrat [...]

Ny AI-modningsmetode sikrer spisemodne avocadoer

AktueltAutomation og robotterBranchenyt02. 12. 2025

Coop er først i Danmark til at gøre brug af en helt ny modningsteknologi, der sammen med kunstig intelligens sikrer, at forbrugeren altid finder spisemodne avocadoer i butikkerne. De nye, spisemodne avocadoer kommer som Irma-produkt fra uge 49. De fleste kender det: Man skal bruge en avocado, [...]

Det Etiske Råd sætter fokus på patenter – for hvem skal eje fremtidens bioteknologi?

Branchenyt02. 12. 2025

Nye bioteknologier har potentiale til at revolutionere fx fødevareproduktion, medicin, behandling og miljøbeskyttelse. Patenter på bioteknologi har både vidtrækkende konsekvenser for, hvilke bioteknologier, der bliver udviklet såvel som, hvem der kan få adgang til de udviklede teknologier. Nu sætter [...]

Tetra Pak baner vej for ny anvendelse af solsikkeprotein i fødevare- og drikkevareindustrien

Fremtidens fødevareproduktionNye føde- og drikkevarer02. 12. 2025

Tetra Pak lancerer solsikkeprotein, der er en plantebaseret ingrediens udviklet til at hjælpe føde- og drikkevareproducenter med at imødekomme efterspørgslen på plantebaserede produkter. Solsikkeproteinet åbner op for ny produktinnovation inden for plantebaserede og funktionelle føde- og [...]

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

    09.12.2025

  • Årets Danske Bryggeri 2025

    09.12.2025

  • Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

    09.12.2025

  • Tetra Pak køber Bioreactors.net for at accelerere løsninger inden for nye fødevarer

    09.12.2025

  • Ny skæremaskine til plantebaserede fødevarer kommer til Danmark

    09.12.2025

  • Ny teknologi – kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

    02.12.2025

  • Dansk teknologi får tildelt amerikansk patent

    02.12.2025

  • Ny AI-modningsmetode sikrer spisemodne avocadoer

    02.12.2025

  • Det Etiske Råd sætter fokus på patenter – for hvem skal eje fremtidens bioteknologi?

    02.12.2025

  • Tetra Pak baner vej for ny anvendelse af solsikkeprotein i fødevare- og drikkevareindustrien

    02.12.2025

Alle nyheder ›

Læs Plus Process gratis online:

Annoncering i Plus Process:

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik