Oversigtsside
Gær, bakterier og svampe skal producere proteinrige fødevarer
Forskere fra DTU og Aarhus Universitet skal udvikle nye produktionsformer, hvor gær, bakterier og svampes evne til at producere proteinet kasein udnyttes med henblik på
Samarbejde baner vejen for hurtigere og mere rentabel industriel fermentering
Kommerciel fermentering står i dag overfor store udfordringer; lav profitabilitet og kostbar opskalering i produktudviklingsfasen betyder, at mange producenter aldrig når ud på markedet. Den
Powtech Technopharm 2025
Fra den 23. til den 25. september 2025 bliver Nürnbergs messeområde igen centrum for forarbejdningsteknologier til pulver, faste stoffer og væsker i forbindelse med Powtech
Klar med priser på returemballage
Emballageretur har offentliggjort, hvad de enkelte affaldsfraktioner kommer til at koste de flere end 2.100 medlemsvirksomheder, som hører under den kollektive ordning. På grund af
DLG Group kickstarter pilotprojekt, der skal dokumentere effekterne af regenerativ dyrkning
I de seneste to år har DLG Group arbejdet for at fremme det regenerative landbrug, og nu tager andelsselskabet endnu et skridt, når man samler
Hent flere