• LinkedIn
  • OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

til aktører i den producerende fødevareindustri, herunder maskinbyggere og tekniske beslutningstagere som produktionschefer, kvalitetschefer, laboratoriechefer, it-chefer, produktudviklingschefer og indkøbere.

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer og messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

Navnenyt29. 10. 2024 | Helle Friemann Nielsen

International fødevareprofil er nyt eksternt bestyrelsesmedlem i Danish Crown

Susanne Arfelt Rajamand, Group CEO i Royal Greenland, er udpeget som nyt eksternt medlem af bestyrelsen i Danish Crown A/S. Hun indtager den ledige plads i bestyrelsen, efter Camilla Harder Hartvig, EVP Ascendis Pharma, fratrådte posten før sommer efter tre års tjeneste for at koncentrere sig om sine andre opgaver og bestyrelsesposter.

Susanne Arfelt Rajamand er nyt eksternt medlem af bestyrelsen i Danish Crown A/S.

Bestyrelsen i Danish Crown A/S får nu tilført endnu en stærk ledelsesprofil med international erfaring i form af Royal Greenland topchef Susanne Arfelt Rajamand, der bringer med sig over 20 års international ledelseserfaring fra fødevare- og foodservice-branchen.
Hun tiltræder i forbindelse med regnskabsmødet i Danish Crowns bestyrelse i november 2024.
-Jeg er virkelig glad for at kunne byde Susanne Arfelt Rajamand velkommen som eksternt medlem af Danish Crowns bestyrelse. Det er enormt vigtigt for os at sikre, at vi hele tiden har de fornødne kompetencer i bestyrelseslokalet, og med Susanne får vi en erfaren leder ombord med indgående ekspertise og knowhow om forædling og drift af international fødevarevirksomhed. Jeg er sikker på, at hun kan bidrage en masse til den fortsatte udvikling af Danish Crown, siger bestyrelsesformand Asger Krogsgaard.
Susanne Arfelt Rajamand ser frem til at blive en del af Danish Crowns bestyrelse:
-Jeg ser frem til at bidrage til den spændende transformations-rejse, som Danish Crown er på, og håber, at jeg med mit fødevarekendskab samt internationale erfaring kan hjælpe med til at fremtidssikre en af Danmarks vigtigste og mest traditionsrige virksomheder, siger hun.
Bestyrelsen i Danish Crown A/S består i sin nuværende form af seks demokratisk valgte andelsejere, tre medarbejderrepræsentanter og fire eksterne bestyrelsesmedlemmer fra relevante lederstillinger i dansk erhvervsliv.
Inden nytår vil Danish Crown overgå til kun at have en bestyrelse, der vil bestå af fem personer valgt blandt medlemmerne af Danish Crowns repræsentantskab, op til fem eksterne bestyrelsesmedlemmer udpeget af et nomineringsudvalg, samt de valgte medarbejder-repræsentanter. Processen med at finde det femte eksterne bestyrelsesmedlem, som skal have kompetencer til at løfte formandsposten, er i gang i øjeblikket.

Susanne Arfelt Rajamand er uddannet Cand.Merc. i Strategy, Organization and Management ved Copenhagen Business School i 2003 og har desuden en Executive MBA med udmærkelse fra Tsinghua-INSEAD Executive MBA i Frankrig, Kina og Singapore i 2011. Hun opbyggede sin ledelseskarriere hos Unilever i Singapore efterfulgt af ledende stillinger i fødevare-virksomhederne McCormick og Fonterra i hhv. Asia-Pacific og Sydøstasien, før hun i 2023 blev Group CEO i Royal Greenland.

Seneste nyt fra redaktionen

Millioninvestering i dansk produktion af plantebøffer

Fremtidens fødevareproduktionNavnenytTop28. 10. 2025

Med investeringer fra EIFO og Novo Holdings samt et matchende lån fra Den Europæiske Investeringsbank (EIB) rejser den danske virksomhed MATR Foods den største samlede finansieringsrunde af sin slags for et foodtech-selskab i Danmark i år. Midlerne skal bruges til at udvide produktionen på ny fabrik [...]

Konservesprodukter udfordres af nye nitritkrav

AktueltBranchenytHygiejne og fødevaresikkerhed28. 10. 2025

En ny EU-forordning sænker grænsen for tilladte mængder nitrit i animalske fødevarer. For danske køleprodukter får det ingen betydning, men for konserves opbevaret ved stuetemperatur kan de nye regler have betydning for fødevaresikkerhed og holdbarhed. Sådan lyder det fra Teknologisk [...]

Konference om fremtidens bæredygtige proteiner

AktueltFremtidens fødevareproduktionKonferencer og messer28. 10. 2025

Hvordan kan alternative proteiner bidrage til en mere bæredygtig og robust fremtid for fødevaresystemet? Det er temaet for konferencen AltProteinX 2025, som holdes den 4. november 2025 på DTU og samler forskere, virksomheder og beslutningstagere til en dag med ny viden, diskussioner og netværk. [...]

Ny spiller på markedet for avancerede pakkeløsninger til agro-food industrien

NavnenytPakke- og fyldemaskiner samt emballage28. 10. 2025

Manter Nordic er et nyt dansk-hollandsk joint venture med dét klare formål at styrke salg, installation og service af avancerede maskinløsninger til agro-food industrien i Danmark, Norge, Sverige og Island. Manter Nordic henvender sig primært til kartoffel- og løgproducenter. Bag initiativet [...]

Procudan A/S overtager aktiviteterne i Presmann ApS

Navnenyt28. 10. 2025

Fra 1. januar 2026 overtager Procudan A/S aktiviteterne i Presmann ApS, hvilket betyder, at Procudan udvider sortimentet af frugtprodukter til kunder i hele Norden. Efter snart 25 år i markedet overdrager Presmann alle forretningsaktiviteter og kunderelationer i Norden til Procudan.Overtagelsen [...]

Transatlantisk samarbejde om biosolutions til fødevarer

Fremtidens fødevareproduktionInnovationNavnenytTop21. 10. 2025

Endnu et vigtigt skridt er taget i Alfa Lavals helt store satsning på fødevareinnovation i Danmark med et nyt, transatlantisk samarbejde til udvikling af biosolutions til fødevarer. Alfa Laval i København er industrikoncernens forretningshovedkvarter for løsninger til føde- og drikkevareindustrien, [...]

Kollektive emballageordninger lancerer ny portal

AktueltNavnenytPakke- og fyldemaskiner samt emballage21. 10. 2025

Siden producentansvaret for emballage trådte i kraft den 1. oktober 2025, skal virksomheder, der selv står tilbage som slutbrugere med emballageaffald, ikke ende med regningen. De kan i stedet søge om økonomisk kompensation. For at gøre den proces så let som muligt, lancerer Emballageretur og ERP [...]

Brancheforening udvider

AktueltNavnenyt21. 10. 2025

Tican Fresh Meat A/S, der med sine godt 1.000 medarbejdere i Thisted og Brørup og godt 80.000 ugentlige slagtninger er landets næststørste slagteri, har besluttet at melde sig ind i brancheorganisationen FødevareDanmark. Indmeldelsen sker for at styrke sammenhængen og forståelsen på tværs af [...]

Tak for dig Marianne – du vil blive savnet

Navnenyt21. 10. 2025

Det er med stor sorg, at vi må fortælle, at vores hjertevarme og altid positive kollega – og ven – Marianne Dieckmann (61) ikke er hos os i denne verden længere. Marianne gik for nyligt bort efter i flere år at have kæmpet mod en kræftsygdom, som hun dog hverken lod forlag eller vores mange [...]

Nye tal fra Eurostat: Danmarks madspild er dobbelt så stort som det europæiske gennemsnit

Madspildsløsninger21. 10. 2025

Danmark ligger fortsat i bunden af Europa, når det gælder madspild. Det viser de nye tal fra Eurostat. Ifølge opgørelsen har Danmark et samlet madspild på 261 kilo pr. indbygger, hvor det europæiske gennemsnit ligger på 130 kilo pr. indbygger. I det private smider de danske husholdninger markant [...]

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • Millioninvestering i dansk produktion af plantebøffer

    28.10.2025

  • Konservesprodukter udfordres af nye nitritkrav

    28.10.2025

  • Konference om fremtidens bæredygtige proteiner

    28.10.2025

  • Ny spiller på markedet for avancerede pakkeløsninger til agro-food industrien

    28.10.2025

  • Procudan A/S overtager aktiviteterne i Presmann ApS

    28.10.2025

  • Transatlantisk samarbejde om biosolutions til fødevarer

    21.10.2025

  • Kollektive emballageordninger lancerer ny portal

    21.10.2025

  • Brancheforening udvider

    21.10.2025

  • Tak for dig Marianne – du vil blive savnet

    21.10.2025

  • Nye tal fra Eurostat: Danmarks madspild er dobbelt så stort som det europæiske gennemsnit

    21.10.2025

Alle nyheder ›

Læs trykte magasiner online:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

Annoncering i trykte magasiner:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik