• LinkedIn
  • OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

til aktører i den producerende fødevareindustri, herunder maskinbyggere og tekniske beslutningstagere som produktionschefer, kvalitetschefer, laboratoriechefer, it-chefer, produktudviklingschefer og indkøbere.

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer og messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

Hygiejne og fødevaresikkerhed

Hygiejne og fødevaresikkerhed28. 10. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Konservesprodukter udfordres af nye nitritkrav

En ny EU-forordning sænker grænsen for tilladte mængder nitrit i animalske fødevarer. For danske køleprodukter får det ingen betydning, men for konserves opbevaret ved stuetemperatur

Hygiejne og fødevaresikkerhed14. 10. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Forskningsprojekt undersøger, om PFAS fra foder havner i grisekød

I et nyt projekt skal forskere fra AU Viborg og DTU Fødevareinstituttet undersøge, hvor meget PFAS som optages og ophobes i forskellige væv i grise,

Hygiejne og fødevaresikkerhed07. 10. 2025 | Helle Friemann Nielsen

ÆG eller æg? Nu ændrer fødevareministeren reglerne

FødevareDanmark glæder sig over, at fødevareministeren nu ændrer reglerne for fødevarekontrollen efter en sag, hvor en slagtermester blev idømt en bøde på 40.000 kr. for

Hygiejne og fødevaresikkerhed30. 09. 2025 | Helle Friemann Nielsen

130 år gamle flasker vidner om dansk smøreventyr og datidens hygiejne

To glemte flasker i en kælder på Frederiksberg med bakteriekulturer fra 1890’erne har givet forskere fra Københavns Universitet et enestående indblik i Danmarks smøreventyr. Gennem

Hygiejne og fødevaresikkerhed23. 09. 2025 | Helle Friemann Nielsen

EU strammer reglerne for listeria i spiseklare fødevarer

Stigning i infektioner med listeria i EU får Kommissionen til at indføre skrappere krav til producenter af spiseklare fødevarer fra juli 2026. Det viser den

Hent flere

Næste side »

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • Ny teknologi – kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

    02.12.2025

  • Dansk teknologi får tildelt amerikansk patent

    02.12.2025

  • Ny AI-modningsmetode sikrer spisemodne avocadoer

    02.12.2025

  • Det Etiske Råd sætter fokus på patenter – for hvem skal eje fremtidens bioteknologi?

    02.12.2025

  • Tetra Pak baner vej for ny anvendelse af solsikkeprotein i fødevare- og drikkevareindustrien

    02.12.2025

  • Millioninvestering til lancering af ny naturlig rød farve til fødevarer

    25.11.2025

  • Bornholm tager næste skridt mod Danmarks første lokale rejeproduktion

    25.11.2025

  • Nye termoformere er en gamechanger inden for pakkemaskiner

    25.11.2025

  • Millioninvestering skal skabe grøn mad-revolution

    25.11.2025

  • Coop fjerner låg på creme fraiche og reducerer 15 ton plast

    25.11.2025

Alle nyheder ›

Læs Plus Process gratis online:

Annoncering i Plus Process:

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik