Hygiejne og fødevaresikkerhed
White-Paper – fødevaresikkerhed og kvalitet er danske konkurrencefordele
Danmark har et stærkt internationalt ry som en pålidelig leverandør af sikre fødevarer med høj kvalitet. Denne position bygger på årtiers erfaring med at skabe
AI forudsiger bakteriers resistens mod rengøringsmidler
Forskere fra bl.a. DTU Fødevareinstituttet har udviklet en metode, der ved hjælp af kunstig intelligens og DNA-afkodning kan forudsige, hvor godt sygdomsfremkaldende bakterier som fx
Biokul i foder kan bekæmpe campylobacter i fritgående slagtekyllinger
Ny forskning fra DTU Fødevareinstituttet giver lovende resultater i kampen mod campylobacter i fritgående kyllingeflokke. Forsøg viser, at tilsætning af biokul til kyllingefoder kan reducere
Ny guide: Bæredygtig hygiejne og produktsikkerhed
Bæredygtig hygiejne og produktsikkerhed er afgørende for fremtidens produktion. FORCE Technology har udgivet en ny guide, der samler ny viden og værktøjer fra Kompetencecenteret for
Kviksølvindhold i tun kan reduceres med ny type emballage
Forskere fra Chalmers University of Technology i Sverige har måske fundet en måde at reducere kviksølvindholdet i tun på dåse. Det handler om at infudere
Hent flere