• LinkedIn
  • OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

til aktører i den producerende fødevareindustri, herunder maskinbyggere og tekniske beslutningstagere som produktionschefer, kvalitetschefer, laboratoriechefer, it-chefer, produktudviklingschefer og indkøbere.

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer og messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

Hygiejne og fødevaresikkerhed

Hygiejne og fødevaresikkerhed10. 06. 2025 | Helle Friemann Nielsen

White-Paper – fødevaresikkerhed og kvalitet er danske konkurrencefordele

Danmark har et stærkt internationalt ry som en pålidelig leverandør af sikre fødevarer med høj kvalitet. Denne position bygger på årtiers erfaring med at skabe

Hygiejne og fødevaresikkerhed27. 05. 2025 | Helle Friemann Nielsen

AI forudsiger bakteriers resistens mod rengøringsmidler

Forskere fra bl.a. DTU Fødevareinstituttet har udviklet en metode, der ved hjælp af kunstig intelligens og DNA-afkodning kan forudsige, hvor godt sygdomsfremkaldende bakterier som fx

Hygiejne og fødevaresikkerhed04. 03. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Biokul i foder kan bekæmpe campylobacter i fritgående slagtekyllinger

Ny forskning fra DTU Fødevareinstituttet giver lovende resultater i kampen mod campylobacter i fritgående kyllingeflokke. Forsøg viser, at tilsætning af biokul til kyllingefoder kan reducere

Hygiejne og fødevaresikkerhed04. 03. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Ny guide: Bæredygtig hygiejne og produktsikkerhed

Bæredygtig hygiejne og produktsikkerhed er afgørende for fremtidens produktion. FORCE Technology har udgivet en ny guide, der samler ny viden og værktøjer fra Kompetencecenteret for

Hygiejne og fødevaresikkerhed18. 02. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Kviksølvindhold i tun kan reduceres med ny type emballage

Forskere fra Chalmers University of Technology i Sverige har måske fundet en måde at reducere kviksølvindholdet i tun på dåse. Det handler om at infudere

Hent flere

Næste side »

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • Med nyt charter udstikker Organic Summit vejen mod 25 pct. økologi i 2030

    20.08.2025

  • Fødevareplast skal genanvendes til ny emballage i fødevarekvalitet

    19.08.2025

  • Fødevareminister åbner dansk fællesstand på Aqua Nor 2025

    19.08.2025

  • Nyt initiativ skal løfte andelen af dansk frugt og grønt med 10 pct. inden 2030

    19.08.2025

  • Millionindsprøjtning på vej til dansk mad- og gastronomiturisme

    19.08.2025

  • Analyse dokumenterer klimaaftrykket for dansk frugt og grønt

    12.08.2025

  • Nationalt pant- og retursystem for takeaway-emballage

    12.08.2025

  • International forskning om biogødning til fremtidens fødevareproduktion

    12.08.2025

  • Organic Summit 2025 i København præsenterer et stærkt speaker line-up

    12.08.2025

  • Arla investerer næsten en halv milliard kroner i Holstebro

    12.08.2025

Alle nyheder ›

Læs trykte magasiner online:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

Annoncering i trykte magasiner:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik