Forskning
Carlsberg Laboratoriet fejrer 150 år og åbner for dørene
Normalt er det lukket for offentligheden, men nu åbner laboratoriet, når kulturattraktionen, Home of Carlsberg, i den festlige anledning af 150 års jubilæet hylder videnskaben
Fermenterede mælkesyrebakterier kan forbedre plantebaserede mejerierstatninger
Fermentering med særlige mælkesyrebakterier kan vise sig at være en central teknologi i udviklingen af en lang række bæredygtige fødevarer. Et nyt studie af forskere
Ny viden om soldaterfluers parring kan bane vejen for mere bæredygtig fødevareproduktion
Produktionen af larver fra soldaterfluer kan blive hjulpet på vej af ny viden om soldaterfluers parring. Det gør det meget lettere at lave avlsprogrammer, hvor
Ny dansk teknologi kan sikre majs og kartofler mod svampeangreb
Den danske biotechvirksomhed Healthycrop er lykkedes med at finde et gen, der formentlig kan forstærke kartoflers naturlige modstandskraft. Det er allerede lykkedes virksomheden at gøre
Hybrid paneer-ost med 25 procent ærteprotein – samme gode smag og tekstur
Man kan godt erstatte en stor del af mælken i ost med planter og stadig bevare den rigtige smag og tekstur. Det har forskere fra
Hent flere