Forskning
Gær, bakterier og svampe skal producere proteinrige fødevarer
Forskere fra DTU og Aarhus Universitet skal udvikle nye produktionsformer, hvor gær, bakterier og svampes evne til at producere proteinet kasein udnyttes med henblik på
Forskere er lykkedes med at gøre sukkerpulp til superfood
I det afsluttede projekt Mycoprotein har forskerne fra Københavns Universitet fundet en metode til at omdanne restproduktet fra sukkerproduktion - pulp - til et spiseligt
Danmark i front inden for investeringer og forskning i alternative proteiner
En analyse viser, at danske investeringer i alternative proteiner voksede med over 900 procent alene i 2024, og at Danmark samtidig er førende i Europa,
Ny metode til yoghurtproduktion
Ny forskning fra DTU Fødevareinstituttet kan ændre den måde, fødevareindustrien producerer mælkebaseret yoghurt på - så yoghurten både bliver billigere og mere bæredygtig. Forskere har
Ægte foie gras uden tvangsfodring af ænder og gæs
Forskere fra Max Planck Instituttet og Syddansk Universitet har udviklet en effektiv måde at fremstille foie gras af ænder og gæs på, som ikke er
Hent flere