• LinkedIn
  • OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

til aktører i den producerende fødevareindustri, herunder maskinbyggere og tekniske beslutningstagere som produktionschefer, kvalitetschefer, laboratoriechefer, it-chefer, produktudviklingschefer og indkøbere.

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer og messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

NavnenytProduktionsudstyr11. 03. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Ejerskifte og ny direktør hos SST Enclosures

Brødrene Teidt og Ken Due har købt SST Enclosures – og samtidig har Teidt Due overtaget stillingen som direktør for virksomheden. De to brødre vil investere massivt i SST Enclosures og derved sætte turbo på væksten inden for de kommende år.

Den nye ejer og direktør Teidt Due (tv.), den tidligere ejer og direktør, Anders Martin Davidsen (midt) og grundlæggeren af SST Enclosures, Preben Christensen (th.).

Den tidligere ejer og direktør, Anders Martin Davidsen, har solgt SST Enclosures til to erfarne kapslingsfolk, nemlig brødrene Teidt og Ken Due. De to brødre ser muligheder for solid vækst af SST Enclosures og vil derfor investere yderligere i virksomheden. Målet er et blive en af de bedste og største producenter af rustfri stålskabe og indkapslinger i Nordeuropa.
Det er især fødevareindustrien og den farmaceutiske industri, der efterspørger de rustfri kapslingerne fra SST Enclosures, men andre virksomheder aftager også virksomhedens produkter, bl.a. vindmølleindustrien.
Ligeledes vil brødrene lancere nye produkter, bl.a. EMC-løsninger og klimatisering af kapslingerne, så man undgår, at elektronikken i skabene driller som følge af uønsket temperatur eller fugtighed inde i kapslingen.

Ny og større fabrik er taget i brug
SST Enclosures er gearet til fremtidig vækst. Virksomheden har netop taget en ny fabrik Hjørring i brug. Her råder man over et samlet produktionsareal på 3000 m2. Det har givet den ekstra plads, der var nødvendig for at kunne øge produktionen yderligere.
-Vi har købt SST Enclosures, fordi vi ser store vækstmuligheder, fortæller den nytiltrådte direktør og ejer, Teidt Due og fortsætter:
-Nu vil vi øge produktionen betydeligt, bl.a. ved at automatisere og investere i nyt og mere effektivt produktionsudstyr. Det vil bl.a. ske ved hjælp flere svejserobotter og anden automatik, så vi kan producere flere og større produktionsserier mere effektivt. Vores store kunder efterspørger ofte et stort antal ens kapslinger, og disse ordrer er oplagte at automatisere, og derved minimere både produktionsomkostninger og leveringstid.
Virksomheden oplever en stigende interesse for at købe mere grønne og bæredygtige kapslinger. Derfor kan virksomheden også levere grønne kapslinger, til de virksomheder som er i fuld gang med den grønne omstilling.
-Vi samarbejder med en af de største og bedste leverandører af grønt stål. Ligeledes er vi også selv i gang med selv at gøre vores produktion mere grøn, og derfor kan vi også levere kapslinger lavet af grønt stål til de kunder, der ønsker det, fortsætter han.

Virksomhedens mål
-Vores målsætning er ret enkel, nemlig at SST Enclosures skal blive de største og bedste i Nordeuropa til levere kundetilpassende og rustfri stålskabe og kapslinger. Derfor vil vi give den bedste kundeservice, vores produkter skal have den højeste kvalitet og finish – og sidst men ikke mindst – skal vi have den korteste leveringstid. Så det er, hvad kunderne kan forvente af os fremover, siger Teidt Due videre.
SST Enclosures har særdeles godt fat i hjemmemarkedet, og det betyder at væksten fremover skal komme ved at øge eksporten.
-Derfor vil vi i de kommende år ansætte flere sælgere, hvis vigtigste opgave er at øge eksporten på de nære eksportmarkeder. Her tænker jeg især på Tyskland, Norge, Sverige og Finland.
Allerede på nuværende tidspunkt er SST Enclosures inde i en betydelig vækst. Derfor mangler man hele tiden mandskab til fabrikken i Hjørring. Man er særlig på jagt efter rustfri kleinsmede, almindelige kleinsmede – men også ufaglærte, der har hænderne skruet godt på.

Seneste nyt fra redaktionen

Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

ForskningFremtidens fødevareproduktionInnovationTop09. 12. 2025

Forskere på Syddansk Universitet (SDU) har fundet ud af, at vandmænd kan bruges som fødevarestabilisator og vil nu bl.a. samarbejde med toprestauranten Alchemist og restaurantens forsknings- og testkøkken Spora om at bruge det i madretter. I fremtiden kan de slimede væsener måske bidrage til en mere [...]

Årets Danske Bryggeri 2025

AktueltNavnenyt09. 12. 2025

Det nordjyske bryggeri – Bad Seed Brewing – løb med prisen for Årets Danske Bryggeri 2025. Bryggeriet hædres for konsekvent høj kvalitet, markant udvikling og et år, hvor både øl, samarbejder og festivalaktiviteter har sat tydelige aftryk på den danske ølscene Bad Seed Brewing løb med hver [...]

Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

AktueltBranchenytKonferencer og messer09. 12. 2025

I starten af december samledes 12 danske økologiske og plantebaserede fødevarevirksomheder i Berlin for at deltage i et målrettet eksportfremstød arrangeret af Landbrug & Fødevarer i samarbejde med den danske ambassade i Berlin. Initiativet, der var støttet af Fonden for økologisk landbrug, [...]

Tetra Pak køber Bioreactors.net for at accelerere løsninger inden for nye fødevarer

NavnenytProcesudstyr09. 12. 2025

Tetra Pak Processing Equipment SIA har købt Bioreactors.net - en lettisk virksomhed med næsten tre årtiers erfaring inden for design og fremstilling af bioreaktorløsninger til blandt andet produktion af en række proteiner. Bioreactors.net, der blev grundlagt i 1996, er et specialiseret [...]

Ny skæremaskine til plantebaserede fødevarer kommer til Danmark

Produktionsudstyr09. 12. 2025

Nemco Machinery A/S lancerer en skæremaskine til plantebaserede fødevarer på det danske marked. Der er tale om Maxx 200 HMT-maskinen fra den anerkendte tyske producent holac Maschinenbau. Maxx 200 HMT indgår i en serie af innovative skæremaskiner, som er specialdesignet til produktion af [...]

Ny teknologi – kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

BranchenytFremtidens fødevareproduktionInnovationNavnenytTop02. 12. 2025

På AU Viborg er forskere klar til at teste en teknologi, der kan forvandle CO2 og brint til protein. Perspektiverne er at kunne hjælpe med at brødføde en voksende global befolkning helt uden ny landbrugsjord. I november 2025 åbnede pilotanlægget, der skal bringe teknologien tættere på [...]

Dansk teknologi får tildelt amerikansk patent

AktueltNavnenytProduktionsudstyr02. 12. 2025

Dana Technology ApS får tildelt det amerikanske patent 12419325 B2 for sin Rotary Disc Texturizer (RDT), hvilket markerer en vigtig milepæl for virksomhedens innovative tilgang til forarbejdning af fødevarer. Patentet beskytter virksomhedens unikke metode til at omdanne protein- og kulhydrat [...]

Ny AI-modningsmetode sikrer spisemodne avocadoer

AktueltAutomation og robotterBranchenyt02. 12. 2025

Coop er først i Danmark til at gøre brug af en helt ny modningsteknologi, der sammen med kunstig intelligens sikrer, at forbrugeren altid finder spisemodne avocadoer i butikkerne. De nye, spisemodne avocadoer kommer som Irma-produkt fra uge 49. De fleste kender det: Man skal bruge en avocado, [...]

Det Etiske Råd sætter fokus på patenter – for hvem skal eje fremtidens bioteknologi?

Branchenyt02. 12. 2025

Nye bioteknologier har potentiale til at revolutionere fx fødevareproduktion, medicin, behandling og miljøbeskyttelse. Patenter på bioteknologi har både vidtrækkende konsekvenser for, hvilke bioteknologier, der bliver udviklet såvel som, hvem der kan få adgang til de udviklede teknologier. Nu sætter [...]

Tetra Pak baner vej for ny anvendelse af solsikkeprotein i fødevare- og drikkevareindustrien

Fremtidens fødevareproduktionNye føde- og drikkevarer02. 12. 2025

Tetra Pak lancerer solsikkeprotein, der er en plantebaseret ingrediens udviklet til at hjælpe føde- og drikkevareproducenter med at imødekomme efterspørgslen på plantebaserede produkter. Solsikkeproteinet åbner op for ny produktinnovation inden for plantebaserede og funktionelle føde- og [...]

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

    09.12.2025

  • Årets Danske Bryggeri 2025

    09.12.2025

  • Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

    09.12.2025

  • Tetra Pak køber Bioreactors.net for at accelerere løsninger inden for nye fødevarer

    09.12.2025

  • Ny skæremaskine til plantebaserede fødevarer kommer til Danmark

    09.12.2025

  • Ny teknologi – kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

    02.12.2025

  • Dansk teknologi får tildelt amerikansk patent

    02.12.2025

  • Ny AI-modningsmetode sikrer spisemodne avocadoer

    02.12.2025

  • Det Etiske Råd sætter fokus på patenter – for hvem skal eje fremtidens bioteknologi?

    02.12.2025

  • Tetra Pak baner vej for ny anvendelse af solsikkeprotein i fødevare- og drikkevareindustrien

    02.12.2025

Alle nyheder ›

Læs Plus Process gratis online:

Annoncering i Plus Process:

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik