• LinkedIn
  • OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

til aktører i den producerende fødevareindustri, herunder maskinbyggere og tekniske beslutningstagere som produktionschefer, kvalitetschefer, laboratoriechefer, it-chefer, produktudviklingschefer og indkøbere.

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer og messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

AktueltInnovationKonferencer og messer29. 04. 2025 | Helle Friemann Nielsen

Dansk innovation indtager IFFA 2025

14 danske udstillere slutter sig til Pavilion of Denmark på IFFA 2025 for at fremvise deres mest innovative løsninger og udvide deres forretningsmuligheder på den globale kødforarbejdningsindustri


Når IFFA 2025 samler de vigtigste interessenter og virksomheder inden for kød- og alternative proteinforarbejdningsindustrier, vil 14 danske virksomheder udstille med Pavilion of Denmark og vise deres løsninger frem for eksisterende og potentielle nye samarbejdspartnere.
IFFA er den førende begivenhed i denne branche. For de danske udstillere er dette en væsentlig mulighed for at møde eksisterende og nye samarbejdspartnere og få ny indsigt i branchen.
-I Danmarks pavillon har vi både førstegangsudstillere og virksomheder, der har været på IFFA før. De danske udstillere bringer en bred vifte af løsninger til kød- og alternative proteinindustrier fra pakning og forarbejdning til rengøring – og de besøgende kan forvente at se nogle meget innovative produkter og løsninger i Pavilion of Denmark, fortæller Sandra Ladefoged, head of food tech hos Danish Export Association, der er arrangør af den danske fællesstand.

Fra æg til kød og plantebaserede ingredienser
Sanovo Technology Process, en førstegangsudstiller på IFFA, er en del af Sanovo Technology Group, den førende globale aktør inden for håndtering og forarbejdning af æg.
Virksomheden udvider deres forretning til markedet for forarbejdning af fødevareingredienser og proteiner.
Sanovo Technology Process leverer komplette pulverproduktionsfaciliteter og alsidige forarbejdningsløsninger, der er specialiseret i spraytørring og avanceret pasteuriseringsteknologi og -udstyr. Disse teknologier kan overføres direkte til kød- og alternative proteinforarbejdningsindustrier, hvor de kan tilføre værdi ved forsigtigt at forarbejde flydende ingredienser, såsom processen med at upcycle et flydende råmateriale til værdifulde pulveringredienser. Denne udvidelse er et naturligt næste skridt for Sanovo.
-Det kræver en masse ekspertise at håndtere æg, da de er et letfordærveligt produkt. Vi bringer vores omfattende viden og færdigheder til nye ingredienssegmenter og applikationer. På IFFA ser vi frem til at øge synligheden af Sanovo og møde potentielle nye forretningspartnere, siger Thomas Heide Jørgensen, business development manager hos Sanovo Technology Process.

Mesh og til alle dine behov
En anden udstiller, der er vant til kødforarbejdningsindustrien og med IFFA, er Expo-Net. Virksomheden fremstiller plastnet og net til mange forskellige anvendelsesområder, såsom net til kødemballage, transport og fyldning af pølseskind og røgeri-net.
Expo-Net er certificeret til at opfylde de højeste industristandarder og sikrer hygiejne og sporbarhed i produktionen.
-IFFA er altid et godt sted at være for at mødes med interessenter og opdage, hvad der foregår i branchen. Vi er altid på udkig efter at udvide vores forretningsrelationer, og denne begivenhed er et af de vigtigste steder at fremvise vores produkter og løsninger til eksisterende såvel som potentielle nye forretningspartnere, siger Lars Klinkby, administrerende direktør hos Expo-Net.

Et rent syn på branchen
Fødevareforarbejdning handler også om at holde tingene rene, og hvis besøgende på IFFA er på udkig efter topmoderne rengøringsløsninger, er det værd at besøge FBK i Pavilion of Denmark.
Virksomheden udvikler og producerer en bred vifte af produkter til professionel, industriel rengøring. FBK har allerede en global markedsposition med mere end 90 distributører verden over, og virksomheden ser frem til at møde nye kunder og samarbejdspartnere og fremvise deres unikke og verdensførende farvekodede rengøringssystemer.
-Som global spiller er det essentielt for os at deltage på de messer, der skaber mest værdi – og IFFA er en af dem. Vi evaluerer løbende, hvilke arrangementer der er mest gavnlige for både FBK og vores brede netværk af distributører. Når vi deltager i en international messe, repræsenterer vi ikke kun vores egen virksomhed, men også vores distributører, der hver dag arbejder på at udbrede FBK’s løsninger på deres markeder. Vores tilstedeværelse på IFFA understøtter dette gensidige forhold, hvilket både styrker vores brand globalt og giver vores partnere en stærkere platform til at udvikle deres forretning, siger Ulrik Jespersen, marketing- og kreativ koordinator hos FBK.

Udstillere på Pavilion of Denmark i hal 9.1:
• Accuratech ApS
• Alumichem A/S
• Denico Food Ingredients ApS
• Eilersen Electric Digital Systems A/S
• Expo-NET Danmark A/S
• FBK – Fyens Børste- & Kostefabrik ApS
• Foamico ApS
• Gripwiq ApS
• Jimco A/S
• Niras A/S
• Sanovo Technology Process A/S
• ScanBelt A/S
• Sika Footwear A/S
• SSH Stainless A/S

Seneste nyt fra redaktionen

Ny teknologi – kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

BranchenytFremtidens fødevareproduktionInnovationNavnenytTop02. 12. 2025

På AU Viborg er forskere klar til at teste en teknologi, der kan forvandle CO2 og brint til protein. Perspektiverne er at kunne hjælpe med at brødføde en voksende global befolkning helt uden ny landbrugsjord. I november 2025 åbnede pilotanlægget, der skal bringe teknologien tættere på [...]

Dansk teknologi får tildelt amerikansk patent

AktueltNavnenytProduktionsudstyr02. 12. 2025

Dana Technology ApS får tildelt det amerikanske patent 12419325 B2 for sin Rotary Disc Texturizer (RDT), hvilket markerer en vigtig milepæl for virksomhedens innovative tilgang til forarbejdning af fødevarer. Patentet beskytter virksomhedens unikke metode til at omdanne protein- og kulhydrat [...]

Ny AI-modningsmetode sikrer spisemodne avocadoer

AktueltAutomation og robotterBranchenyt02. 12. 2025

Coop er først i Danmark til at gøre brug af en helt ny modningsteknologi, der sammen med kunstig intelligens sikrer, at forbrugeren altid finder spisemodne avocadoer i butikkerne. De nye, spisemodne avocadoer kommer som Irma-produkt fra uge 49. De fleste kender det: Man skal bruge en avocado, [...]

Det Etiske Råd sætter fokus på patenter – for hvem skal eje fremtidens bioteknologi?

Branchenyt02. 12. 2025

Nye bioteknologier har potentiale til at revolutionere fx fødevareproduktion, medicin, behandling og miljøbeskyttelse. Patenter på bioteknologi har både vidtrækkende konsekvenser for, hvilke bioteknologier, der bliver udviklet såvel som, hvem der kan få adgang til de udviklede teknologier. Nu sætter [...]

Tetra Pak baner vej for ny anvendelse af solsikkeprotein i fødevare- og drikkevareindustrien

Fremtidens fødevareproduktionNye føde- og drikkevarer02. 12. 2025

Tetra Pak lancerer solsikkeprotein, der er en plantebaseret ingrediens udviklet til at hjælpe føde- og drikkevareproducenter med at imødekomme efterspørgslen på plantebaserede produkter. Solsikkeproteinet åbner op for ny produktinnovation inden for plantebaserede og funktionelle føde- og [...]

Millioninvestering til lancering af ny naturlig rød farve til fødevarer

InnovationNavnenytProcesudstyrTop25. 11. 2025

Den danske biotekvirksomhed Chromologics fremstiller effektive, naturlige og bæredygtige farver til fødevarer ved hjælp af fermenteringsteknologi. Sammen med bl.a. Novo Holdings investerer EIFO i virksomheden. Med den nye finansiering kan Chromologics tage de sidste skridt mod lancering af deres [...]

Bornholm tager næste skridt mod Danmarks første lokale rejeproduktion

AktueltNavnenytProduktionsudstyr25. 11. 2025

I sidste uge modtog Bornholms Lakseklækkeri i Nexø de allerførste larver af varmtvandsrejer. Det er en vigtig milepæl i opbygningen af en helt ny fødevareproduktion på øen og etableringen af Danmarks første lokale produktion af varmtvandsrejer. I alt 10.000 rejelarver er på vej til Bornholm, [...]

Nye termoformere er en gamechanger inden for pakkemaskiner

AktueltPakke- og fyldemaskiner samt emballage25. 11. 2025

Nemco Machinery A/S lancerer en ny serie af "selvtænkende" termoformere, der kontinuerligt analyserer egne processer. Serien repræsenterer ikke alene et stort skridt i den teknologiske udvikling; den understøtter også den grønne omstilling – og spås at blive en gamechanger for [...]

Millioninvestering skal skabe grøn mad-revolution

Fremtidens fødevareproduktionMadspildsløsningerNavnenyt25. 11. 2025

Nyt innovativt fellowship-program, støttet af Novo Nordisk Fonden og med Teknologisk Institut i front, skal uddanne nye frontløbere, der skal bekæmpe madspild og bane vejen for bæredygtige fødevaresystemer. Teknologisk Institut står i spidsen for at drive BioSustainability Design Fellowship [...]

Coop fjerner låg på creme fraiche og reducerer 15 ton plast

Pakke- og fyldemaskiner samt emballage25. 11. 2025

I sidste uge tog Coop endnu et skridt mod mindre plastaffald i hverdagen. Fremover bliver creme fraiche fra Coops egen serie, ”Coop”, produceret med en tynd film som låg i stedet for det traditionelle plastlåg. Det drejer sig om 4,7 millioner bægre og giver en årlig reduktion på 15 ton [...]

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • Ny teknologi – kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

    02.12.2025

  • Dansk teknologi får tildelt amerikansk patent

    02.12.2025

  • Ny AI-modningsmetode sikrer spisemodne avocadoer

    02.12.2025

  • Det Etiske Råd sætter fokus på patenter – for hvem skal eje fremtidens bioteknologi?

    02.12.2025

  • Tetra Pak baner vej for ny anvendelse af solsikkeprotein i fødevare- og drikkevareindustrien

    02.12.2025

  • Millioninvestering til lancering af ny naturlig rød farve til fødevarer

    25.11.2025

  • Bornholm tager næste skridt mod Danmarks første lokale rejeproduktion

    25.11.2025

  • Nye termoformere er en gamechanger inden for pakkemaskiner

    25.11.2025

  • Millioninvestering skal skabe grøn mad-revolution

    25.11.2025

  • Coop fjerner låg på creme fraiche og reducerer 15 ton plast

    25.11.2025

Alle nyheder ›

Læs Plus Process gratis online:

Annoncering i Plus Process:

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik