Top
Gær, bakterier og svampe skal producere proteinrige fødevarer
Forskere fra DTU og Aarhus Universitet skal udvikle nye produktionsformer, hvor gær, bakterier og svampes evne til at producere proteinet kasein udnyttes med henblik på
Dansk teknologi beskytter forbrugere mod livsfarlig listeria i fødevarer
Forbrugerne kan blive beskyttet mod den livsfarlige bakterie listeria, som udgør en stigende risiko i fødevarer, af den energibesparende teknologi raslysering fra danske Lyras A/S.
Laboratoriemessen LabDays 2025 Aarhus sætter ny rekord
Den 10. og 11. september byder smilets by, Aarhus, velkommen til LabDays Aarhus 2025 i Aarhus Congress Center. Messen sætter ny rekord med 97 udstillere
De ypperste mejeriprodukter hyldes på HI-messen
Den kombinerede udstilling og konkurrence International Food Contest byder på innovation, networking og flere end 1.000 mejeriprodukter, når den populære begivenhed samler mejeribranchen på årets
Fødevareplast skal genanvendes til ny emballage i fødevarekvalitet
Et stort dansk-ledet samarbejde vil vise, at plast fra brugt fødevareemballage kan sorteres, oprenses og genanvendes til ny emballage i fødevarekvalitet. Et dansk-ledet partnerskab vil
Hent flere