Top
Skånsom frysetørring af babymad bevarer smag og næringsstoffer
Den innovative danske babymadsproducent Ma-Mam ApS peger på nye muligheder ved at anvende frysetørring til babymad. Frysetørring er yderst skånsom, og næringsstofferne, farve og meget
Ægte foie gras uden tvangsfodring af ænder og gæs
Forskere fra Max Planck Instituttet og Syddansk Universitet har udviklet en effektiv måde at fremstille foie gras af ænder og gæs på, som ikke er
Den ydmyge frøanalyse er på vej ind i den digitale tidsalder
Fremtidens landbrug er ikke kun store traktorer og droner i luften. Nu er også den ydmyge frøanalyse på vej ind i den digitale tidsalder. Et
AI-baseret system skal nudge til at spise grønnere og mere bæredygtigt
Forskere fra SDU, AU og KU vil udvikle en kunstig intelligens, der kan få forbrugere til at smide sundere og mere bæredygtige dagligvarer i deres
Mikrober skal skabe bæredygtige proteiner til fremtidens fødevarer
Mikrosvampe skal omdanne biologisk affald til værdifulde fødevareingredienser. Det er målet i et nyt forskningsprojekt, der vil bidrage til reduktion af klimaudledninger fra animalsk fødevareproduktion
Hent flere