Top
Analyse dokumenterer klimaaftrykket for dansk frugt og grønt
En analyse fra andelsselskabet Gasa Nord Grønt i samarbejde med innovations- og forskningsvirksomheden SEGES Innovation dokumenterer nu klimaaftrykket for jordbær, gulerødder, løg og salat på
Forskere er lykkedes med at gøre sukkerpulp til superfood
I det afsluttede projekt Mycoprotein har forskerne fra Københavns Universitet fundet en metode til at omdanne restproduktet fra sukkerproduktion - pulp - til et spiseligt
Danmark i front inden for investeringer og forskning i alternative proteiner
En analyse viser, at danske investeringer i alternative proteiner voksede med over 900 procent alene i 2024, og at Danmark samtidig er førende i Europa,
Nyt center for udvikling af fødevareteknologi åbner i Sverige
Tetra Pak har åbnet deres nye Center for Udvikling af Fødevareteknologi i Karlshamn. Her skal pilotanlæg gøre det hurtigere at komme på markedet for producenter
Skånsom frysetørring af babymad bevarer smag og næringsstoffer
Den innovative danske babymadsproducent Ma-Mam ApS peger på nye muligheder ved at anvende frysetørring til babymad. Frysetørring er yderst skånsom, og næringsstofferne, farve og meget
Hent flere