Nye føde- og drikkevarer
Tetra Pak baner vej for ny anvendelse af solsikkeprotein i fødevare- og drikkevareindustrien
Tetra Pak lancerer solsikkeprotein, der er en plantebaseret ingrediens udviklet til at hjælpe føde- og drikkevareproducenter med at imødekomme efterspørgslen på plantebaserede produkter. Solsikkeproteinet åbner
De ypperste mejeriprodukter hyldes på HI-messen
Den kombinerede udstilling og konkurrence International Food Contest byder på innovation, networking og flere end 1.000 mejeriprodukter, når den populære begivenhed samler mejeribranchen på årets
Globalt topmøde for is-producenter i Aarhus
I begyndelsen af juni mødtes godt 100 deltagere fra 35 lande på Tetra Paks udviklingscenter i Aarhus til Ice Cream Summit med fokus på isproduktion.
Hybrid paneer-ost med 25 procent ærteprotein – samme gode smag og tekstur
Man kan godt erstatte en stor del af mælken i ost med planter og stadig bevare den rigtige smag og tekstur. Det har forskere fra
Ny rapport: Hybridprodukter skal skubbe gang i motivationen for at spise mindre kød
En ny rapport fra Aarhus Universitet har undersøgt danskernes villighed til at erstatte kød med såkaldte hybridprodukter, der er en blanding af kød og planter.
Hent flere

