Branchenyt
Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin
I starten af december samledes 12 danske økologiske og plantebaserede fødevarevirksomheder i Berlin for at deltage i et målrettet eksportfremstød arrangeret af Landbrug & Fødevarer
Ny teknologi – kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?
På AU Viborg er forskere klar til at teste en teknologi, der kan forvandle CO2 og brint til protein. Perspektiverne er at kunne hjælpe med
Ny AI-modningsmetode sikrer spisemodne avocadoer
Coop er først i Danmark til at gøre brug af en helt ny modningsteknologi, der sammen med kunstig intelligens sikrer, at forbrugeren altid finder spisemodne
Det Etiske Råd sætter fokus på patenter – for hvem skal eje fremtidens bioteknologi?
Nye bioteknologier har potentiale til at revolutionere fx fødevareproduktion, medicin, behandling og miljøbeskyttelse. Patenter på bioteknologi har både vidtrækkende konsekvenser for, hvilke bioteknologier, der bliver
Ultraforarbejdede fødevarer – eksperter efterlyser fokus på ernæring
På årets fødevarekonference, Fremtidens Fødevarer, hos Teknologisk Institut, der blev afholdt i starten af november, blev der sat fokus på ultraforarbejdede fødevarer. Bekymringerne er reelle
Hent flere

