Aktuelt
Fermenteret smag, nordiske råvarer og ansvarlig innovation
Den danske fødevarevirksomhed Nocla udvider sit strategiske fundament med et stærkere fokus på ingredienser og videnssamarbejde. Fermenteret smag, nordiske råvarer og ansvarlig innovation er i
Ny rapport: tre store salmonellaudbrud i 2024
I 2024 blev der registreret 55 fødevarebårne sygdomsudbrud i Den Centrale Udbrudsgruppe, som består af DTU Fødevareinstituttet, Fødevarestyrelsen og Statens Serum Institut. Året var især
Historisk dag for branchen og kaffeglade forbrugere
Fredag den 22. august meldte Regeringen om en fuld afskaffelse af kaffeafgiften. Det er en afgiftslettelse, der vækker stor glæde i den danske kaffebranche –
Fødevarevirksomheder i chok over emballage-priser
Den kollektive ordning VANA offentliggjorde tidligere på sommeren priser for håndtering af emballageaffald i fjerde kvartal af 2025. Dermed har landets fødevarevirksomheder fået et betydeligt
Med nyt charter udstikker Organic Summit vejen mod 25 pct. økologi i 2030
Ved afslutningsdebatten på Organic Summit fik finansminister Nicolai Wammen overrakt det charter, som deltagerne på Organic Summit i løbet af de sidste to dage har
Hent flere