Produktionsudstyr
Fem forskningsbaserede skridt mod mere bæredygtig ost
En ny forskningsgennemgang viser, at fem enkle tiltag kan gøre osteproduktion mere effektiv og bæredygtig. Et forskerteam fra DTU har gennemgået den eksisterende forskning om
Dansk teknologi beskytter forbrugere mod livsfarlig listeria i fødevarer
Forbrugerne kan blive beskyttet mod den livsfarlige bakterie listeria, som udgør en stigende risiko i fødevarer, af den energibesparende teknologi raslysering fra danske Lyras A/S.
Fødevareminister åbner dansk fællesstand på Aqua Nor 2025
Danmarks minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, Jacob Jensen (V), åbnede i morges Pavilion of Denmark i forbindelse med startskuddet til Aqua Nor 2025, der
Nyt center for udvikling af fødevareteknologi åbner i Sverige
Tetra Pak har åbnet deres nye Center for Udvikling af Fødevareteknologi i Karlshamn. Her skal pilotanlæg gøre det hurtigere at komme på markedet for producenter
Skånsom frysetørring af babymad bevarer smag og næringsstoffer
Den innovative danske babymadsproducent Ma-Mam ApS peger på nye muligheder ved at anvende frysetørring til babymad. Frysetørring er yderst skånsom, og næringsstofferne, farve og meget
Hent flere



