Innovation
Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør
Forskere på Syddansk Universitet (SDU) har fundet ud af, at vandmænd kan bruges som fødevarestabilisator og vil nu bl.a. samarbejde med toprestauranten Alchemist og restaurantens
Ny teknologi – kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?
På AU Viborg er forskere klar til at teste en teknologi, der kan forvandle CO2 og brint til protein. Perspektiverne er at kunne hjælpe med
Millioninvestering til lancering af ny naturlig rød farve til fødevarer
Den danske biotekvirksomhed Chromologics fremstiller effektive, naturlige og bæredygtige farver til fødevarer ved hjælp af fermenteringsteknologi. Sammen med bl.a. Novo Holdings investerer EIFO i virksomheden.
Transatlantisk samarbejde om biosolutions til fødevarer
Endnu et vigtigt skridt er taget i Alfa Lavals helt store satsning på fødevareinnovation i Danmark med et nyt, transatlantisk samarbejde til udvikling af biosolutions
Globalt topmøde for is-producenter i Aarhus
I begyndelsen af juni mødtes godt 100 deltagere fra 35 lande på Tetra Paks udviklingscenter i Aarhus til Ice Cream Summit med fokus på isproduktion.
Hent flere

