Innovation
Dansk innovation indtager IFFA 2025
14 danske udstillere slutter sig til Pavilion of Denmark på IFFA 2025 for at fremvise deres mest innovative løsninger og udvide deres forretningsmuligheder på den
Skal vi spise grøntsager eller grønne teknologiproteiner?
Fødevareinteresserede får adgang til et overflødighedshorn af smagsprøver, ny viden og netværk, når den årlige videns- og innovationsfestival Food, Trends & Sustainability løber af stablen
Stor interesse for udvikling af fremtidens fødevareproduktion
Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) har i årets første ansøgningsrunde modtaget ansøgninger om tilskud til over 50 projekter fra forskere, fødevareproducenter, landmænd og folk med
Ny dansk teknologi kan sikre majs og kartofler mod svampeangreb
Den danske biotechvirksomhed Healthycrop er lykkedes med at finde et gen, der formentlig kan forstærke kartoflers naturlige modstandskraft. Det er allerede lykkedes virksomheden at gøre
Hybrid paneer-ost med 25 procent ærteprotein – samme gode smag og tekstur
Man kan godt erstatte en stor del af mælken i ost med planter og stadig bevare den rigtige smag og tekstur. Det har forskere fra
Hent flere