• OM FOODPROCESFOKUS
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FoodprocesFOKUS

  • Automation og robotter
  • Branchenyt
  • Forskning
  • Fremtidens fødevareproduktion
  • Hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Innovation
  • Klima og miljø
  • Konferencer & messer
  • Laboratorieteknik
  • Madspildsløsninger
  • Navnenyt
  • Nye føde- og drikkevarer
  • Pakke- og fyldemaskiner samt emballage
  • Primær produktion
  • Procesudstyr
  • Produktionsudstyr
  • Uddannelse
  • Vand- og energibesparende teknologier

NavnenytPakke- og fyldemaskiner samt emballage20. 11. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Scanvaegt Labels lancerer ny vækststrategi og ledelse

Scanvaegt Labels har ansat en helt ny ledelse med ny direktør og produktionschef. De skal sammen arbejde for en ambitiøs vækstplan og en grøn transformation af Scanvaegt Labels. Transformationen skal indgå i Scanvaegt Groups samlede bæredygtige løsninger og gruppens mål om at give kunderne en større konkurrencekraft.

Nyt makkerpar i Scanvaegt Labels fra højre – direktør Henrik Rhode og produktionschef Anders Hartmann Christensen.

Scanvaegt Labels har i mange år leveret labels til fødevarebranchen og nonfood kunder – og står nu overfor en ambitiøs vækstplan. Væksten skal ske igennem cross-selling og synergier i forhold til Scanvaegt Group samt en stærkere market approach.
Den nyansatte direktør, Henrik Rhode fortæller:
-Vi skal både vækste på vores egne kunder og på fælles kunder i Scanvaegt Group. Vi kan i fællesskab tilbyde one-stop-shopping, som vi ved kunderne efterspørger, og som øger deres konkurrencekraft. Væksten skal ske på eksportmarkederne primært i Norden, og ved en større markedsandel i Danmark. Jeg ser bl.a. et stort potentiale i logistiketiketter, som vi ser en stigende efterspørgsel på, og som vi har produktionsapparatet til at løse samt linerless etiketter, hvor vi er førende i Danmark.
Linerless etiketter er etiketter uden bagpapir, og Scanvaegt Labels var de første i Danmark til at lancere en komplet løsning med både hardware, software og etiketter. Etiketterne sikrer færre produktionsstop og dermed en højere oppetid, idét etiketrullerne er længere pga. det sparede bagpapir. Rullerne skæres i nøjagtig længde i forhold til varenummeret, og det betyder, at der er mindre spild, som sammen med det sparede bagpapir giver en bæredygtig løsning.

Kendt makkerpar
Scanvaegt labels har ansat et kendt makkerpar i branchen nemlig Henrik Rhode som direktør og Anders Hartmann Christensen som produktionschef. Begge har årelang erfaring inden for etiketbranchen og har arbejdet sammen i både Danlabel, Maj Invest og Schur Labels.
-Jeg tror, at det er en stor fordel, at vi kender hinanden så godt, og at vores kompetencer komplementerer hinanden godt. Vi har fokus på en lang række områder i Scanvaegt Labels, men noget af det vi har særligt fokus på er den grønne omstilling og langvarige partnerskaber både med kunderne og i Scanvaegt Group. Jeg er meget fortrøstningsfuld ift. den vækststrategi vi står overfor, udtaler Henrik Rhode.

Grønt fokus
Produktionschef, Anders Hartmann Christensen fortæller:
-Det grønne fokus skal accelereres. Vi leverer allerede tryk med vandfarver, som både er mere skånsomt i forhold til miljøet og i forhold til mennesker, og vi er stærke på linerless etikketter, men vi skal langt videre. Vi går efter en grøn transformation, som bl.a. omfatter en yderligere nedsættelse af spild, mindre energiforbrug mv.
-Et andet område, vi skal fortsætte med at have stort fokus på er vores kompetente medarbejdere. Vi har mange medarbejdere med lang anciennitet, som har et godt forhold til vores kunder. Det skal vi blive ved med at understøtte, slutter Anders Hartmann Christensen.

Scanvaegt Labels er del af Scanvaegt Systems, som siden 1932 har arbejdet med automatisering og digitalisering af fødevareindustrien, miljø- og energisektoren samt detailmarkedet. Scanvaegt Systems indgår i Scanvaegt Group, som er en solid og velkonsolideret koncern med kreditværdighed AAA.
Scanvaegt Labels har siden 2000 haft egen etiketfabrik i Odense og kan via Scanvaegt Group tilbyde et unikt servicekoncept samt levere komplette løsninger med hardware og software, som understøtter one-stop-shopping. Scanvaegt Systems, som Scanvaegt Labels er en del af har hovedkontor i Aarhus og salgs- og servicenet i Skandinavien og Tyskland. Virksomheden har datterselskaber i Norge, Sverige, Tyskland og Polen samt forhandlere og strategiske partnerskaber i en lang række lande og er ejet af Grundtvig Invest.

Seneste nyt fra redaktionen

Ville du spise en laboratoriedyrket bøf? Mad dyrket på celleniveau møder flere dilemmaer

ForskningFremtidens fødevareproduktionTop28. 11. 2023

Den dag, vi kan dyrke et stykke kød i en petriskål, som er helt identisk og umulig at skelne fra et stykke lårmuskel fra en ægte levende ko, vil alting være forandret. Og den dag kan komme, før vi aner det, takket være bl.a. forskere fra CellFood Hub og Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet. [...]

I fremtiden kan fødevareemballagen spises

AktueltForskningPakke- og fyldemaskiner samt emballage28. 11. 2023

Et nyt forsknings- og innovationsprojekt skal skabe en fødevarefilm, der ligner plast, beskytter det hakkede oksekød, men ryger med i gryden. Den spiselige film bliver en del af kødsovsen - og der er ingen affald. Innovationsfonden har investeret 10,1 mio. kr. i projektet EAT-pack, som DTU [...]

Vand bliver til videnskab: Forskere har opfundet specielt vand til kaffebrygning

AktueltInnovation28. 11. 2023

Forskere fra Københavns Universitet og en række fagfolk står bag en helt ny vandbehandling, som er specielt designet til kaffebrygning. Opfindelsen blev præsenteres på Københavns Universitet sidste uge. Det er nærmest en videnskab at riste, male og dosere de helt rigtige kaffebønner. For slet [...]

Ny klimarapport: Københavns Kommunes klimaaftryk på fødevareområdet falder

Klima og miljøMadspildsløsningerNavnenyt27. 11. 2023

Klimaaftrykket fra Københavns Kommunes fødevareindkøb skal reduceres med 25 procent inden 2025. Sådan lyder målet i kommunens mad- og måltidsstrategi. Ny klimarapport giver status på CO2e-udledningerne. Hver dag serverer Københavns Kommunes offentlige køkkener 70.000 måltider for byens børn, [...]

Hydract A/S skal gennemføre pilotprojekt hos tysk mejerigigant

NavnenytProcesudstyrVand- og energibesparende teknologier27. 11. 2023

I oktober fik den danske virksomhed Hydract A/S to ordrer på sine vandstyrede ventiler til mejeriselskabet Arla. Og medio november, underskrev virksomheden en aftale med Sachenmilch i Leppersdorf, Tyskland, om gennemførslen af et pilotprojekt vedrørende reduktion af deres energiforbrug. Denne [...]

Plantebaseret pulled pork vinder Tech Innovation Programme ved Danish Entrepreneurship Festival

InnovationUddannelse27. 11. 2023

Plantefars med smagen af pulled pork var så god en idé, at to elever fra NEXT Vibenshus Gymnasium i København snuppede førstepladsen i iværksætterkonkurrencen Tech Innovation Programme ved Danish Entrepreneurship Festival. Hundredvis af fremtidens potentielle iværksættere og innovative [...]

Nye miljøkrav til pakning af pålæg og ost udfordrer fødevareindustrien

BranchenytPakke- og fyldemaskiner samt emballageTopVand- og energibesparende teknologier21. 11. 2023

Danske fødevareproducenter skal til at forberede sig på nye miljøkrav til emballage. Et af de områder, der bliver berørt af de nye regler, er emballage til skiveskåret pålæg og ost. Her skal pakningerne ned i gramvægt og samtidig skal der i højere grad bruges emballage af materialer, der kan [...]

Fleksible ostekedler til mozzarella

AktueltProduktionsudstyr21. 11. 2023

Øllingegaard Mejeri føjede for nylig produktionen af mozzarellaost til sortimentet mejeriprodukter. Det skete på opfordring fra en større pizzakæde, der ønskede lokalt produceret mozzarellaost til deres pizzaer. Anskaffelsen af to alt-i-en ostekedler har gjort opstarten overkommelig og giver plads [...]

Fermentering skal gøre planteost lækker

AktueltForskningFremtidens fødevareproduktion21. 11. 2023

Videnskaben kigger mod den tusinder år gamle teknik, fermentering, for at lave planteoste, der både føles og smager som rigtig ost. I et nyt forskningsresultat fra Københavns Universitet viser forskere, at teknikken rummer gode muligheder for at lave klimavenlige oste, som folk gider at [...]

Aftale i Kina giver større bredde i eksport af oksekød

Navnenyt20. 11. 2023

En ny handelsaftale mellem Danmark og Kina åbner nye muligheder og giver en større bredde i eksporten ud af Europa for Danish Crown Beef. Dansk oksekød kan snart være på vej til det kinesiske marked. Det er blevet en realitet, efter at der nu er underskrevet en handelsaftale mellem de to lande. [...]

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

Seneste Nyheder

  • Ville du spise en laboratoriedyrket bøf? Mad dyrket på celleniveau møder flere dilemmaer

    28.11.2023

  • I fremtiden kan fødevareemballagen spises

    28.11.2023

  • Vand bliver til videnskab: Forskere har opfundet specielt vand til kaffebrygning

    28.11.2023

  • Ny klimarapport: Københavns Kommunes klimaaftryk på fødevareområdet falder

    27.11.2023

  • Hydract A/S skal gennemføre pilotprojekt hos tysk mejerigigant

    27.11.2023

  • Plantebaseret pulled pork vinder Tech Innovation Programme ved Danish Entrepreneurship Festival

    27.11.2023

  • Nye miljøkrav til pakning af pålæg og ost udfordrer fødevareindustrien

    21.11.2023

  • Fleksible ostekedler til mozzarella

    21.11.2023

  • Fermentering skal gøre planteost lækker

    21.11.2023

  • Aftale i Kina giver større bredde i eksport af oksekød

    20.11.2023

Alle nyheder ›

Læs trykte magasiner online:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

Annoncering i trykte magasiner:

Plus Proces LevnedsMiddelBladet

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik